Dodaj do ulubionych

Koncerty, na ktore wybieracie sie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:32
...w najblizszym czasie...
Interesuje mnie jakie koncerty godne polecenia odbeda sie w naszym cudownym
kraju...?
Wiec...na co czekacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jurj Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:30
      explosions in the sky - wawa,15.07
      • Gość: sisy Explosions in the sky! IP: *.crowley.pl 05.07.04, 16:31
        czesc jurj, sluchaj czy data 15.07 to jest juz ostateczna data? bo wczesniej
        slyszalam ze explosions maja grac 11.07 i nie wiem kiedy przyjechac a jestem z
        gdanska. bylam na ich koncercie 07.03.04 w berlinie, cudownie bylo....
        • Gość: greg Re: Explosions in the sky! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 23:01
          15.07
    • Gość: pillgirl Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:51
      TORTOISE!
      • Gość: Grace Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:55
        Słyszałam,że w sierpniu w Krakowie zagra Marillion. Nie znam jednak dokładnej
        daty......
        • Gość: greg Re: Marillion IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 08:51
          Marillion zagra, ale nie w sierpniu w Krakowie, ale we wrześniu w Warszawie.
          • Gość: greg Re: Marillion IP: *.man.polbox.pl 08.07.04, 12:56
            A jednak nie zagra w tym roku.
    • kubissimo Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... 04.07.04, 23:02
      ja bym poszedl na Alicie Keys
      widzialem na ja na zywo w Rzymie i wiem, ze jest warta kazdych pieniedzy
      tylko jak to zrobic, zeby zagrala gdzies w okolicy uncertain
    • zoe82 Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... 04.07.04, 23:17
      sidney polak 24.07 w jeziorze labedzim w w-wie
      lamchop w w-wie w sierpniu
      the cure kiedys tam, r.e.m. w lutym i perłowy jak bedzie w przyszlym roku, no i
      interpol jak bedzie ... :]
    • zinn2 Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... 05.07.04, 08:35
      Festiwal Astigmatic w Płocku 6-8 sierpnia.
    • Gość: andy Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.microsoft.com 05.07.04, 12:26
      W sferze koncertowej to u nas nic sie nie dzieje - jak w polskim kinie...wink
      Jest 1 (słownie jeden) duży koncert nad którym się zastanawiam. Mumia the Doors
      w lipcu na Torwarze i to bardziej ze względu na Iana Astbury na wokalu.
      • Gość: greg Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.man.polbox.pl 05.07.04, 12:38
        Nic się nie dzieje? Żartujesz? W samej Warszawie jest w wakacje przynajmniej
        kilka interesujących koncertów: McFerrin, Tortoise, G3, The Doors, Lambchop,
        Motorhead, nie wspominam o kilkudziesięciu koncertach w ramach Warsaw Summer
        Jazz Days. Po wakacjach też się będzie dużo działo...
    • Gość: rockfanka Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 14:29
      Niezmiennie - G3 smile
      • Gość: fuyfggghk Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:30
        Marillion ma byc w Polsce? Sam Marillion Manson? ten antychryst?
    • Gość: Boleyn Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.acn.pl 08.07.04, 12:08
      Anthrax, 5 sierpnia, Proxima.
    • crusader73 S A X O N !!! 08.07.04, 12:38
      Koncert SAXONu dopiero 25 października 2004 (Warszawa, Stodoła) ale ja już
      niecierpliwie odliczam czas...

Stay heavy!
      Crusader
      • Gość: psychol ASTIGMATIC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 12:54
        i jestem zadowolony na nastepny rok caly
        • Gość: greg Re: ASTIGMATIC IP: *.man.polbox.pl 08.07.04, 12:57
          To ten festiwal, na którym występi Marysia Sadowska i Novika?winkŻenada.
          • zinn2 Re: ASTIGMATIC 09.07.04, 08:41
            Tak to ten. Z tym że nie wiem czy zauważyłeś że oprócz wymienionych przez
            ciebie wykonawców jest kilkudziesieciu innych , a że ich nie znasz to już twój
            problem .BTW IMO mówienie o imprezie "żenada" i jako argument przytaczanie
            dwóch "artystów" którzy znajdują się w końcówce line-upu to własnie żenada.

Popzdrawiam
            • Gość: psychol Re: ASTIGMATIC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 12:14
              Popieram zinn2!!
              To ze nasz greg nie zna pozostalych muzykow, to juz jego problem. Ja bede tam i
              zamierzam sie swietnie bawic przy Murcof, Jazzanovie, Tiga i Paulu Wirkusie.
              Bedzie super, podobnie jak w zeszlym roku.
              A Ty greg jedz na swoje Marillion, Kravitza, Lambchop i inne super grupy.
              Watek byl o koncertach, na ktore sie wybieramy. Kto tu prosil kogokolwiek o
              oceny? Nie podoba Ci sie, to nie sluchaj, nie czytaj...
    • Gość: cc Re: Project Pitchfork IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 09:39
      może?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka