Gość: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:32 ...w najblizszym czasie... Interesuje mnie jakie koncerty godne polecenia odbeda sie w naszym cudownym kraju...? Wiec...na co czekacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurj Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:30 explosions in the sky - wawa,15.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisy Explosions in the sky! IP: *.crowley.pl 05.07.04, 16:31 czesc jurj, sluchaj czy data 15.07 to jest juz ostateczna data? bo wczesniej slyszalam ze explosions maja grac 11.07 i nie wiem kiedy przyjechac a jestem z gdanska. bylam na ich koncercie 07.03.04 w berlinie, cudownie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Explosions in the sky! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 23:01 15.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pillgirl Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:51 TORTOISE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:55 Słyszałam,że w sierpniu w Krakowie zagra Marillion. Nie znam jednak dokładnej daty...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Marillion IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 08:51 Marillion zagra, ale nie w sierpniu w Krakowie, ale we wrześniu w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Marillion IP: *.man.polbox.pl 08.07.04, 12:56 A jednak nie zagra w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... 04.07.04, 23:02 ja bym poszedl na Alicie Keys widzialem na ja na zywo w Rzymie i wiem, ze jest warta kazdych pieniedzy tylko jak to zrobic, zeby zagrala gdzies w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
zoe82 Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... 04.07.04, 23:17 sidney polak 24.07 w jeziorze labedzim w w-wie lamchop w w-wie w sierpniu the cure kiedys tam, r.e.m. w lutym i perłowy jak bedzie w przyszlym roku, no i interpol jak bedzie ... :] Odpowiedz Link Zgłoś
zinn2 Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... 05.07.04, 08:35 Festiwal Astigmatic w Płocku 6-8 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.microsoft.com 05.07.04, 12:26 W sferze koncertowej to u nas nic sie nie dzieje - jak w polskim kinie... Jest 1 (słownie jeden) duży koncert nad którym się zastanawiam. Mumia the Doors w lipcu na Torwarze i to bardziej ze względu na Iana Astbury na wokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.man.polbox.pl 05.07.04, 12:38 Nic się nie dzieje? Żartujesz? W samej Warszawie jest w wakacje przynajmniej kilka interesujących koncertów: McFerrin, Tortoise, G3, The Doors, Lambchop, Motorhead, nie wspominam o kilkudziesięciu koncertach w ramach Warsaw Summer Jazz Days. Po wakacjach też się będzie dużo działo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockfanka Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 14:29 Niezmiennie - G3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuyfggghk Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:30 Marillion ma byc w Polsce? Sam Marillion Manson? ten antychryst? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boleyn Re: Koncerty, na ktore wybieracie sie... IP: *.acn.pl 08.07.04, 12:08 Anthrax, 5 sierpnia, Proxima. Odpowiedz Link Zgłoś
crusader73 S A X O N !!! 08.07.04, 12:38 Koncert SAXONu dopiero 25 października 2004 (Warszawa, Stodoła) ale ja już niecierpliwie odliczam czas... Stay heavy! Crusader Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol ASTIGMATIC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 12:54 i jestem zadowolony na nastepny rok caly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: ASTIGMATIC IP: *.man.polbox.pl 08.07.04, 12:57 To ten festiwal, na którym występi Marysia Sadowska i Novika?Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
zinn2 Re: ASTIGMATIC 09.07.04, 08:41 Tak to ten. Z tym że nie wiem czy zauważyłeś że oprócz wymienionych przez ciebie wykonawców jest kilkudziesieciu innych , a że ich nie znasz to już twój problem .BTW IMO mówienie o imprezie "żenada" i jako argument przytaczanie dwóch "artystów" którzy znajdują się w końcówce line-upu to własnie żenada. Popzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol Re: ASTIGMATIC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 12:14 Popieram zinn2!! To ze nasz greg nie zna pozostalych muzykow, to juz jego problem. Ja bede tam i zamierzam sie swietnie bawic przy Murcof, Jazzanovie, Tiga i Paulu Wirkusie. Bedzie super, podobnie jak w zeszlym roku. A Ty greg jedz na swoje Marillion, Kravitza, Lambchop i inne super grupy. Watek byl o koncertach, na ktore sie wybieramy. Kto tu prosil kogokolwiek o oceny? Nie podoba Ci sie, to nie sluchaj, nie czytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Project Pitchfork IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 09:39 może? Odpowiedz Link Zgłoś