Dodaj do ulubionych

UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....:)

• Gość: michu Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 11:20
      "ONE" U2
      • Gość: brutuska Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:33
        vanishing -A perfect circle
        scatterbrain - Radiohead
        saturnine - the Gathering
      • Gość: Lola Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.client.comcast.net 15.07.04, 03:05
        No to jedziemy:
        U2-One, With or without You, Desire, Stuck in a moment, In a little while i
        jeszcze pare innych..smile
        DIRE STRAITS-Sultans of swing, Private investigations, Your latest trick
        THE EAGLES- Hotel California
        ALICIA KEYS- A woman's worth, The life, If I ain't got you
        MARIAH CAREY- Without you, Outside, I only wanted
        ANNIE LENOX-Whiter shade of pale
        METRO-Kasztany
        GEORGE MICHAEL- Carless whisper
        MARVIN GAYE- Mercy, Mercy
        na reszte nie ma miejscasmileacha no i jeszcze troszke muzyki filmowej by sie
        znalazlo...pozdrawiamsmile
    • amused.to.death Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 14.07.04, 20:55
      Kiedyś zdarzyło mi się non-stop przez ponad trzy godziny słuchać 'Hallelujah' (nie pamiętam w czyim wykonaniu, ale jest na płycie z muzyką ze Shrek 1)
      • paula53 Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 20.07.04, 13:50
        He he miałam to samo tyle, że u mnie trwało to troszkę krócej bo godzinkęsmile
        Pozdrawiam smilesmile
      • paula53 Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 21.07.04, 11:15
        Na płycie ze "Shreka 1" śpiewał ją Rufus Wainwright a troszkę wcześniej John
        Cale, Jeff Buckley no i oczywiście Leonard Cohen
    • hebat Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 15.07.04, 09:52
      Them Bones AiCh.
      Uspokajam się przy tym. Czasem w ogóle nie wstałabym z łóżka, gdyby nie Them
      Bones w charakterze budzika (cóż, każdy utwór skończy prędzej czy później jako
      budzik albo dzwonek do komórkisad. Kiedy wchodzę do domu pierwszą rzeczą jaką
      robię jest włączenie Them Bones. Bez tego nie trafię do innych pomieszczeń
      mieszkania i zostanę w przedpokoju. I tak od lat.
      Pozdrawiam
    • toja19 Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 16.07.04, 09:41
      OJ pare by się takich piosenek znalazło.
      Ale taką naj naj to jest to piosenka "Last Waltz" zespołu The Rasmus.
      Czy zdażyło wam się kiedyś że słuchać jednej piosenki - nie musi być
      to smutna piosenka - i aż macie łzy w oczach? Tak włśnie działa na mnie
      "Last Waltz".
      • Gość: Greg Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:11
        Glenn Medeiros i piosenka " Nothings gonna change my love for you".
      • pompompom Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 10.08.04, 20:00
        Toja masz racje piekny utworek. A co powiesz na NLTOG, Liquid a i jeszcze Days.
        Nastawiłam sobie płytkę na codzienne budzenie. Pierwsze leci właśnie Days,
        potem NLTOG, Liquid, Last Waltz, Guilty itd. Co dzień rano budzi mnie ta
        muzyczka i wywołuje uśmiech. Miłe dnia początki.
        A temacie to chyba NLTOG a szczególnie jeden fragmencik z tego utworku.
        A zapomniałabym o Pom pom pom i miłosnej piosence.
        Pozdrawiam
    • grail Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 17.07.04, 10:29
      Lacuna Coil - Purify,
      Moonspell - Eurotica,
      Nightwish - Lappi,
      Danzig - Mother,
      Artrosis - Pośród kwiatów i cieni
    • Gość: Ellen Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 00:50
      Bardzo ostatnio 'Marbles' by Marillion - nie wychodza z mojego odtwarzacza wiec
      'Ocean Cloud'. I jeszcze Massive Attack 'Mezzanine' i Porcupine Tree
      'Heartattack in a Layby', IQ 'Born Brilliant' i.. Peter Gabriel dowolny kawalek
      z 'Up' i 'So'... chyba ze mi sie cos odmieni smile
      • Gość: made in china Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 19:53
        one- U2
        no woman no cry-Boba Marley'a w wykonaniuJonathana Butlera
        river- robert downey jr.
        chances you-robert downey jr. i vonda shepard(tak sie pisze to nazwisko?)
        fresh off the boat- nelly furtado.
        ponadto, jak mi leci reggae w tle, to moze byc to cokolwiek... smile
    • paula53 Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 20.07.04, 13:46
      A i jeszcze "Running up that hill" w wersji Placebo.... boska smilesmilesmile
    • Gość: aka Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 20.07.04, 15:21
      Neverending Story, he he he smile))
    • klymenystra Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 20.07.04, 15:36
      ach. zapomnialam dawno temu o "prophets song" queen.
    • Gość: gACEK Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:53
      "Frame by frame" King Crimson
    • Gość: Kasia Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:35
      Mr Gentleman - wszystkie jego kawalki !!!
    • Gość: marasme Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.proszowice.pl / *.proszowice.pl 25.07.04, 15:06
      INDIOS BRAVOS - DROGI
      Glos Piorta G. jest czarujący :]]]]]]]]]]]]]
    • Gość: AUGUST B.-W. LOREENA McKENNITT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 00:36
      Loreena McKennitt - wszystko. Reszta później. A, jeszcze "Asfaltowe łąki" ABC.
      A tak w ogóle to NIEMEN i GRECHUTA poza konkurencją.
    • Gość: ańa Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.it / 62.233.189.* 26.07.04, 01:13
      Dead Can Dance 'Anywhere out of the world'
    • boleyn Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 26.07.04, 11:10
      Paradise Lost "Joys Of Emptiness"
      Rammstein "Du Hast"
      Jan Hammer "Crocket's Theme"
      • Gość: Madzia In the Court of The Crimson King IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:57
        i Again Archive
        • Gość: gACEK Re: In the Court of The Crimson King IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:40
          Gratuluję gustu!!!
          smile
          ps. Sioęgnij po UK "Danger Money"
    • Gość: Marek Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:53
      Don't Give Up - Peter Gabriel ten utwór bardzo podnosi na duch
    • Gość: Miś Teodor Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:52
      "Whole Lotta Love" Led Zeppelin
      "Song 2" Blur
      "Love Will Tear Us Appart" Joy Division
      "Unfinished Sympathy" Massive Attack
      "Idioteque" Radiohead
    • Gość: AMG Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.04, 22:48
      "Nie pytaj"-G.Ciechowskiego , "Wychowanie" T.LOVE mozna tego sluchac wkółko ale
      jest jeszcze wiele takich piosenek!
    • Gość: rockfanka Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:58
      W tym momencie slucham na okraglo "Red House" w wykonaniu G3. Az dziw bierze,
      ze tak rasowo zagrali bluesa tacy podobno "nie czujacy feelingu wymiatacze co
      to tylko technika a zero duszy ble ble ble itd."

Whole lotta love z "How the west was won". Choc w zasadzie caly album moge na
      okraglo bo to absolutny absolut Zeppelinow smile

I jeszcze kilka innych, ale mi sie nie chce pisac...
    • Gość: piecyk gazowy Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:08
      Ostatnio piłuję „Zoe Jane” – Staind.
    • milis2 Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 26.07.04, 23:59
      "Smoke baby" Hawksley'a Workman'a. Zna to ktoś w ogóle?
      "Enjoy the silence" DM
      • collage Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 27.07.04, 08:30
        Tak - "Enjoy The Silence" też moge słuchać na okrągło smile
    • Gość: Q Lizzarus Re: UTWÓR, KTÓREGO..."Q Lazzarus - Goodbye Horses" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:59
      "Q Lazzarus - Goodbye Horses" jest dla mnie jak narkotyk. Pojawia się
      w "Milczeniu owiec", kiedy Bill tańczy przed kamerą w peruce...
    • htheory Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 27.07.04, 16:00
      Apocalyptica- Path
      • Gość: Sisi Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.rbw.wh.local / *.rbw.stud.uni-goettingen.de 27.07.04, 17:10
        Summertime w wykonaniu Morcheeby..boskie...smile
    • milis2 Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: 29.07.04, 20:37
      Zapomiałam o jednej pięknej piosence "Le vent nos portera" (chyba tak to się
      pisze)Noir Desir, trudno uwierzyć, że koleś który śpiewa tą piosenkę w tak
      piękny i delikatny sposób zabił swoją kobietę.
    • Gość: Kasia Re: UTWÓR, KTÓREGO MOŻESZ SŁUCHAĆ BEZ KOŃCA.....: IP: *.icpnet.pl 30.07.04, 13:12
      goo goo dolls:'Iris' - z 'Miasta Aniołow'
      Angie Stone - 'I wish I didn' t miss you'
      Alicia Keys - 'If I ain't got you'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka