Gość: terry IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.04, 16:46 Właśnie zamówiłem sobie w necie Manu Chao "Clandestino" i Kathleen Farley "Celtic music..". Oba CD będą za parę dni. A wy na jakie płyty właśnie czekacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blada Re: sklepy muzyczne w necie IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 18:35 Ja czekam na: Samotność po zmierzchu ANI DĄBROWSKIEJ i Novika Feat. Novika zamawiam na www.merlin.com.pl, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: sklepy muzyczne w necie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.04, 19:03 Ja też w merlinie ) a poza tym polecam stereo.pl, sonicrecords.pl, vivid.pl i gigant.pl Co sklep to inny wybór i inny czas oczekiwania. Bo ceny nie zmieniają się bardziej niż o 2-3 PLN. Aha, zawsze płacę przy odbiorze. Fajnie gdy dostaję płytkę prosto do domu ) Odpowiedz Link Zgłoś
urtiko Re: sklepy muzyczne w necie 13.07.04, 20:35 Gość portalu: terry napisał(a): > Ja też w merlinie ) a poza tym polecam stereo.pl, sonicrecords.pl, vivid.pl > i gigant.pl Co sklep to inny wybór i inny czas oczekiwania. Bo ceny nie > zmieniają się bardziej niż o 2-3 PLN. Aha, zawsze płacę przy odbiorze. Fajnie > gdy dostaję płytkę prosto do domu ) Polecam Merlina, a Vivid ma za przeproszeniem burdel w bazie danych (potrafił np. nie znaleść zespołu, który tam był do kupienia). Odpowiedz Link Zgłoś