Gość: frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:49 kto to jest ta Gorniak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fritz Górniak atakuje IP: *.adsl.solnet.ch 19.07.04, 23:49 Nazywajac dziennikarzy "pier... szczurami" ma w 95% racje. Dziennikarze sa naprawde bardzo czesto nieodpowiedzialna, glupia banda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 01:46 Tak zniszczono wielki talent...... ale to wlasnie polska specjalnosc, jesli jestes dobry to Cie zniszcza, bo nie rownasz do dolu, jak wiekszosc.... dzieje sie za rowno na estradzie, w firmach, wsrod sasiadow, w zyciu, wszedzie.... to slynne polskie, dlaczego kowalski jest ode mnie lepszy.... musze mu nakopac, zeby mial tak zle jak ja... bo mi sie chce ruszyc d... i isc do przodu..... tak tez wlasnie zniszczono Edyte Gorniak, bo byla gwiazda, a zniszczyly jak prostaczki rownajace w dol, zarowno pismaki, jak i inni 'artysci' wystepujacy w reklamach, promujacy szmatlawe gazetki, czy jezdzacy po byle imprezach by zaspiewac za pol grosza do kotleta... mimo, ze talentu, glosu ani sluchu nie maja... ale zyja, bo to 'Polska wlasnie'.... wedle polskiej dewizy: im gorzej mojemu sasiadowi, tym ja bardziej zadowolony w Polsce ludzie dobrzy, fachowcy i prawdziwe gwiazdy sceny nie maja niestety szans... bo rodacy zawsze zrownaja ich z dnem... i beda sie chelpic, skoro im sie nie chcialo ruszyc 4 liter, to ktos inny tez nie moze niczego osiagnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po p IP: *.dynasy.waw.pl / *.dynasy.waw.pl 20.07.04, 02:23 Coś Cię chyba pogieło, jaki talent. Tuman wreszcie zszedł ze sceny i oby na zawsze. Kretynka sama wywołała wokół siebie szum, obtrażała innych a teraz ma pretensję do dziennikarzy. Pisze, że rozumie Czesława Niemena, że się wycofał a ona gówno rozumie. Ten półmózg nie rozumie sama siebie. Jak jej kraj nie pasuje niech bierze wóz i s.... z cyganami, a od innych niech się odwali. Przepraszam, że się unoszę ale uważam, że taki matoł jak w.w. gwiazda nie ma prawa nikogo obrażać i wycierać sobie gęby innymi. A Ty nie jesteś mądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: STRATA!zniszczono wielki talent...barbara IP: *.sympatico.ca 20.07.04, 03:00 jesli jestes kobieta to ci wybacze, zwykla zazdrosc toba rzuca, to musi byc straszne,jak epilepsja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Przecietna wokalistka, słabiutka muzyka, nikt nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:00 będzie po niej płakał. A tak naprawdę to daje jej góra 6 miesięcy i napewno zmieni decyzję. To jest typowy przypadek załamania nerwowego z którym poradzi sobie nawet student psychiatrii. Gdy się już podleczy to wróci. Tylko po co ona komu potrzebna z tymi prymitywnymi piosenkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po p IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.07.04, 15:43 Calkowicie sie zgadzam z Barbara . Gorniakowa sama chciala rozglosu i robila ze swojego prywatnego zycia sensacje. Wieksza wartosc mial jej odsloniety opalony tylek niz tresc piosenek. Nikt nie bedzie po niej plakal ... Bye Edyta i nie wracaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyp Boże dzięki Ci Ze ta idiotka już nie bedzie wyć!!! IP: 62.29.199.* 21.07.04, 00:27 Nareszcie ta prostacka kretynka bez ksztyny wyczucia i smaku pokazujaca majty i nogasy i gołą dupę już nie będzie srała po uszach....Nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górniak go home ! Re: STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 02:27 Talent to miał Lennon i był gwiazdą. Górniak to co najwyżej "gwiazdeczka" polskiej prasy brukowej i kolorowej. Sama siebie zniszczyła, bo to sztuczna lalka była... Próba zrobienia kariry poza Polska to jeden wielki śmiech, kto tam chce słuchać kopii Celine Dion i M.Carry jak ma orginał ??? Trzeba było pracować w Polsce, a nie rozminiać swój talent za drobne birąc szmal za podspiewywanie pseudoVIPom do kotleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INSTITUT OF POLISH EDYTA SPIEWAJ.MY KOCHAMY CIE. IP: *.sympatico.ca 20.07.04, 04:41 To fenomenalny, pelny glos. Najlepszy w kraju i swiatowy. Estrada to trudna rzecz. To kolosalny wysilek fizyczny i emocjonalny. Uczenie sie piosenki to czasami 2-lata prob. Artysta podczas 2-godzinnego koncertu traci 2-8 kiliogramow wagi. Kolosalne przemiany tlenowe jak u nurka. Tak to wyglada od strony kuchni artystycznej. Kazda dama estrady jest kaprysna i trzeba to jej wybaczyc. Edyta nie zwracaj uwagi na dupelki (dziennikarzy), spiewaj dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po p IP: *.tpnets.com 20.07.04, 11:11 jAKI TALENT ???????????????? CHYBA ANTY TALNET !!!! NA SZCZEŚCIE JUŻ NIE BĘDĘ MUSIAŁ ZNOSIĆ JEJ BEZNADZIEJNEGO GŁOSU, ZACHOWANIA KTÓRYM JEDNOZNACZNIE CHCE POKAZAĆ SWOJĄ "WYŻSZOŚĆ" NAD INNYMI. WIELKI MI ARTYSTKA OD SIEDMIU BOLEŚCI. CAŁE SZCZEŚCIE, ŻE NIE BĘDZIE JUŻ NAGRYWĄC HURRRRRRRA !!!!! I MAM NADZIEJĘ ŻE JUŻ NIGDY NIE BĘDZIE PUBLICZNIE PRÓBOWAŁA ŚPIEWAĆ NASZEGO HYMNU !!!!! BO TO WSYTD DLA CALEGO KRAJU !!!! GRATULACJE NAJMĄDRZEJSZEJ DECYZJI W SWOIM ŻYCIU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po p IP: 213.17.199.* 20.07.04, 15:26 A co nowego w Disco Polo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAJU_W_SWIECIE NIECH POSZUKA SOBIE NIEZAKŁAMANEGO.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:36 Edyta Górniak nie po raz pierwszy daje do zrozumienia, że Polska nie jest dla niej odpowiednim krajem zamieszkania. Dlaczego więc tu siedzi? Niech sobie jedzie do tego własciwego kraju. Gdyby zrobiła to wcześniej, nasz hymn narodowy nie zostałby sprofanowany publicznie siłą jej talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan77 Re: STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:25 A jej rewelacyjnego głosu nie uważasz za talent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggi Re: STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po p IP: 213.241.40.* 22.07.04, 12:31 moim zdaniem o gustach sie nie dyskutuje, dla jednego to co robi ona to bagno, dla drugiego hip-hop, a dla trzeciego heavy metal. Nie dociekajmy kto i komu sie podoba, i jaki poziom mialy jej piosenki. Kobieta faktycznie ma ogromny talent, moze nie najlepiej ulokowany ale to nie do konca jej wina... poza tym obrazając ja i mowiac ze nia ma kszty talentu, obrazacie wszystkich tych ktorzy jej plyt sluchaja, a na temat jej glosu niech sie wypowiadaja tylko ci ktorzy maja jakiekolwiek pojecie o spiewaniu, bo ona ma rewelacyjny instrument, a co spiewa to juz sprawa jej i tych ktorzy jej plyt sluchaja. nie podoba sie... nikt nikogo nie zmusza do kupowania jej plyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LATAWIEC Re: STRATA!zniszczono wielki talent...typowo po p IP: *.media4.pl 20.07.04, 23:39 Obserwator ----> zgadzam się. To przykre. Edyta Górniak była przedstawicielką sceny pop, robiła rozrywkę. To z założenia nie jest wygórowany poziom, ale w tym, co robiła była 100% PROFESJONALISTKĄ. Żyjemy w wolnym kraju i każdy może sobie robić taką muzykę jaka mu sie podoba, a jeżeli przy tym profesjonalnie podchodzi do sprawy to tylko chwała mu za to. Górniak po prostu robiła dobrze to, co umiała. Gdyby każdy w tym kraju potrafił zająć się profesjonalnie tym co dobrze umie robić, to ten kraj wyglądałby zupełnie inaczej. Natomiast my, Polacy, zamiast skupiać się na tym, kombinujemy jak tu komu podłożyć nogę i obrzucić go błotem... o tym już napisał Obserwator... smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz kto to jest ta Gorniak?; przed chwila jej nie bylo IP: *.adsl.solnet.ch 19.07.04, 23:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kto to jest ta Gorniak?; przed chwila jej nie IP: *.waw.pl / *.waw.pl 19.07.04, 23:57 górniak to jest odmiana ogórka na lato . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endi Zespół piłki nożnej "Górniak Zabrze". IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.07.04, 00:50 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kain Górniak atakuje IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.07.04, 23:53 W sumie to Edyty Górniak nie lubię ale muszę przyznać, że ma rację artyści (nawet ci nienajlepsi) powinni mieć trochę spokoju i prywatności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Górniak atakuje IP: *.cs.ubc.ca 19.07.04, 23:53 Slownictwo jak na kobiete (w wypowiedzi publicznej), to ma niewyszukane: www.edyta.net/news/newsroom.php?subaction=showfull&id=1090026265&archive=&start_from=&ucat=3& No i do Niemena to bym mimo wszystko nie przywolywal - nie ta ranga. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Górniak atakuje IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 00:22 Ma Pan Jacku rację, przytaczanie nazwiska Czesława Niemena jest delikatnie mówiąc nie na miejscu. Edyta Górniak jest przestrogą dla innych, którzy zaczynając tzw, karierę zaczynają od kłamst i oszóstw, które potem ciągną się całe życie. A zwalanie na dziennikarzy, że są wszystkiemu winni jest nie na miejscu. Dlaczego Bartosiewicz, Kayah, Kowalska nie mają takich problemów z dziennikarzami? Nie zapomnę tego, jak w jednym z wywiadów Górniak wyparła się, że jest Cyganką i że jej ojcem jest całkiem obcy facet jak się potem okazało? Kto mieczem wojuje od miecza ginie. I taki chyba będzie koniec Pani Górniakowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Byc wielka piosenkarka to wielka odpowiedzialnosc IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.07.04, 12:03 Ze smutkiem czytam prawie wszystkie glossa w tej dosc fajnej dyskusji.Zgadzam sie z Pania Mala Zydoweczka,ze Edyta potrzebuje TERAZ pomocy terapeutycznej,a nie naszej milosci.Ona w ogole jest taka zwiewna,subtelna.Przywolywanie jakis nieznanych mi nazwisk/Kaja,Bart,Kowalska/,ktore radza sobie z dziennikarzami nie jest argymentem.To nie jest ta sama liga.Gorniak gra w pierwszej,tamte osoby zaludniaja nizsze ligi i poza Polska sa nigdzie nie znane.Odwolywanie sie do Niemena tez nie uwazam za smaczne,gdyz wbrew powszechnemu uznawaniu Jego wielkosci w Polsce,w gruncie rzeczy ten dosc mierny instrumentalista,dobrze dawal glos jedynie na poczatku swej kariery,a pozniej przez 30 lat odcinal tylko kupony od ostentacyjnego plagiatu,jakim byl swietny"Dziwny jest ten swiat">Po dziwnym swiecie Niemen juz nie dal nic istotnego,a zachowanie Jego coreczki na ostatnim rozdaniu Fryderykow uwazam za chore.On nie byl Presleyem ani nawet Joe Cockerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Byc wielka piosenkarka to wielka odpowiedzial IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.07.04, 16:05 O jakiej lidze piszesz ? Gdzie ona poza Polska zrobila kariere ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebass Re: Byc wielka piosenkarka to wielka odpowiedzial IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.04, 22:12 Paradne. Człowieku, skąd ty się urwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezalus Re: Byc wielka piosenkarka to wielka odpowiedzial IP: *.cable.mindspring.com 26.07.04, 04:56 Jak sie zachowala corka Niemena na Fryderykach? Niestety nie ogladalam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legna Górniak atakuje IP: *.szczecin.mm.pl 19.07.04, 23:53 ostra babka jest... ale w sumie to jej współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Górniak atakuje IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 19.07.04, 23:53 no nie wiem. Wyglada jak jakas bulgarka? Pewnie tirowka albo co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum-bum Re: Co masz przeciwko Bulgarom "Piotrku"? IP: 129.81.192.* 20.07.04, 00:44 Nie kazda Bulgarka to "tirowka" Piotrusiu! Podobnie jak nie kazdy Polak to zlodziej, brudas, czy alkoholik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Górniak atakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:58 i ma do tego prawo, ale porównując się do ś.p. Czesława Niemena lekko przegina. Odpowiedz Link Zgłoś
kondoreus Re: Górniak atakuje 20.07.04, 00:25 Gość portalu: frajer napisał(a): > kto to jest ta Gorniak? . to taka jedna co haniebnie sprofanowała nasz hymn przy okazji ostatnigo miedzynarodowego piłki kopania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Nie przepadam za nią, ale niestety ma rację... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.04, 00:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Nie przepadam i nie ma racji IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.07.04, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Górniak atakuje IP: *.gisz.sti.net.pl / 217.153.85.* 20.07.04, 01:04 ŻADNA STRATA! TAKA Z NIEJ ARTYSTKA JAK Z JABŁKA KAPUSTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolniak Re: Górniak atakuje IP: *.dowco.com 20.07.04, 01:18 Nawet w zlosci artystka wspanialomyslnie pozostawia odbiorcy wybor: mozna (cyt.) a) zesrac sie na nia b) wyrzygac sie na nia hmmmm, no nie wiem - trudny wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Górniak atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:29 jak z koziej dupy trąba tak lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faakju "odchodzi "zeby znowu zaistniec w mediach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 01:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP "Artystka" IP: *.dynamic.hinet.net 20.07.04, 04:18 Po pierwsze warto byloby aby osoby, ktore aspiruja do robienia kariery miedzynarodowej - czyli reprezentowania kraju zagranica, oprocz talentu posiadaly takze odrobine kultury osobistej, ze o wzglednym intelekcie nie wspomne. P.Gorniak udowodnila, ze jednym ani drugim nie grzeszy. Poza tym od zawsze wszedzie bylo pelno jej wynurzen na temat silnej grupy panow, ktora przewinela sie przez jej, no nazwijmy to ogolnie, dom. Trzeba wybrac - albo sie wogole nie klapie dziobem, albo konsekwentnie sprzedaje wlasne zycie do konca. Aby jednak czynik konsekwentne wybory trzeba byc inteligentnym. No i tutaj kolo sie zamyka. Pa pa. Nie rob juz wiecej wsi, bo uszy wiedna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: "Artystka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 08:56 Bardzo dobrze powiedziane - nic dodac, nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nereas Re: Górniak atakuje IP: *.pl / 195.205.11.* 20.07.04, 04:21 Edytko nie opuszczaj nas!!! jesteś naszym słoneczkiem bez Twojej muzyki świat nie będzie już taki sam ((( Kochamy Cię, zostań z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Górniak atakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:38 Już kilka lat temu zapowiedziała, że więcej tu w Polsce śpiewać nie będzie. Nie mam tu na myśli afery z hymnem - była obrażona o coś innego, ale o co niestety nie pamiętam no i słowa nie dotrzymała... może i tym razem tak będzie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
matys Górniak atakuje, chyba kosmitów Jej Wysokość E.D. 20.07.04, 04:23 Pani Edyta się obraziła i nie nagra dla nas, szarych kmiotków (nie mogących docenić Jej "wielkiego" i "niespotykanego" w świecie "talentu")więcej żadnej piosenki z gatunku EdziaDisco. Jak bardzo mi przykro i smutno, chyba stanę sobie kącie i poszlocham z kwadrans. Już więcej nie stanę się świadkiem próby zmiany Hymnu Narodowego z "Mazurka Dąbrowskiego" na "Soulfly Dabrovsky Pie". Każdy chyba pamięta to doniosłe wykonanie (nasza kochana Gwiazdunia E.D. miała tylko szczęście, że mecz wypadł jeszcze bardziej żenująco), połowa Polski płakała, ale nie z wzruszenia tylko ze wstydu. Co Ona biedulka jedna teraz pocznie? Jedno jest pewne należy, dotrzec do Niej z petycją, by nie pisała autobiografii (w takich sytuacjach to częsty pomysł emerytowanych stars i starsek), gdyż okaże się niezbicię, że to nasz 40 milionowy naród z pełną premedytacją, działając w 100% świadomie, "zabił" mentalnie takiego geniusza, jak Jej Wyskość Edyta Górniak. Może w telezakupach jakichś znajdzie pracę i powołanie, tylko czy napewno, ktoś by od Niej coś kupił? Szczerze wątpię. p.s. pozdrawiam także inne "supertalenty", mam propozycję: może tą samą drogą co J.W. Edyta G. tylko szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Górniak atakuje IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 07:05 A tak się dobrze zapowiadała... No cóż! Jeszcze Polska nie zginęła i nie zgine w innej tonacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewa Re: Górniak atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 07:06 Brawo dla p. Edyty za adekwatne określenie dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Przykre. 20.07.04, 07:48 Jest to wszystko bardzo przykre. Sensacja i to, co dotyczy prytwatności innych zawsze się dobrze sprzedaje, niestety. I zawsze się znajdą hieny i podglądacze. O wykonanym swego czasu Hymnie mówiło się w towarzystwie jako o najnowszej wiadomości-wręcz sensacji i bywało, że się tym ktoś podniecił. Przeczytałam list zamieszczony na oficjalnej stronie E. Górniak. Był pisany pod wpływem silnych emocji, chyba, bo tyle w nim złości i są wulgarne słowa. Szkoda, że Edyta ich użyła, bo mogła powiedzieć prawdę dosadnie, ale bez przekleństw. Co przez to uzyska? Ulgę i opadnięcie z emocji? Chyba nie tylko. Szkoda też, że tak prawie dosłownie porównała się do Cz. Niemena. Niech takie porównania tworzą inni. Zawsze uważałam, że Edyta ma ciekawy i oryginalny głos, nieprzeciętny. Nie byłam jej fanką, ale niektóre piosenki mi się podobały, zwracały uwagę te, które były nastrojowe i kameralne, bez dyskotekowego brzmienia. Pamiętam np. bardzo ładne wykonanie piosenki, która ma chyba tytuł "Kasztany". W tym głosie było/jest coś jak drżenie, które ucieka przy rytmicznych kawałkach. Nie kupowałam nigdy żadnych szmatławców, żeby było jasne.. Są przecież mimo wszystko różni ludzie, chociaż ja też , dziewczyna XX, miewam chwile, kiedy wydaje mi się że w ludziach jest więcej złych cech niż dobra. Można się załamać, sczzególnie jeśli zawodzi przyjaźń, a jeszcze bardziej honor i odwaga. Hieny i szczury może spotkać także zwykły szary (nie podoba mi się ten kolor ) człowiek w swoim życiu i potrafią one to życie zatruć. Mimo wszystko - Edyto - SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka plakac nie bede IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 08:51 Dziewczynie najwyrazniej puscily nerwy, skoro zniza sie do takich wypowiedzi. I niech wreszcie zamilknie na dobre, bo mimo swietnego glosu polowa jej repertuaru to cudze kawalki. Ponadto jej zachowanie nawet w ub. latach bylo pretensjonalne. Chcialoby sie byc gwiazda, a sloma z butow wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniczynka Re: Górniak atakuje IP: 62.148.85.* 20.07.04, 08:53 moim zdaniem, tym listem zniżyła się do poziomu brukowców - czyli do poziomu tego, kogo chciała skrytykować. Może więc trafił swój na swego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuka Re: Górniak atakuje IP: *.pl 20.07.04, 09:54 Znizyla sie, to fakt. Powinna byla ten list napisac, a potem go przeczytac 15 razy i zmienic jego tresc... A tak spowodowala kolejna(*tym razem na wlasne zyczenie i niekorzysc) sensacje wokol swojej osoby nie lubie takich zachowan, jakis mam niesmak, choc nigdy Edyta i jej zyciem sie nie interesowalam, bo prawde mowiac to jej sprawa - teraz pierwszy raz mnie "wciagnelo" bo powiedziala cos wlasnymi slowami - a nie dziennikarzy) i bynajmniej nie przyniesie jej to korzysci. A powrot do spiewania bedzie miala trudny, bo sama sobie te mozliwosc przekreslila. Niedojrzale dziecko w ladnej doroslej oprawie. na pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghjk Re: Górniak atakuje IP: 148.81.231.* 20.07.04, 09:49 Niestety w Polsce brak jeszcze odpowiedzialności "karnej", ograniczającej tworzenie durnowatych, wysilonych artykułów przez wielu pseudodziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Re: Górniak atakuje IP: 217.153.131.* 20.07.04, 10:25 Stare powiedzenie mowi: na zlosc mamie reke sobie zlamie. Odnosze wrazenie, ze rezygnujac z kariery Edyta wlasnie wykonala taki manewr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy To jest strata przede wszystkim moralna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 10:29 Prasa brukowa powinna być zabroniona. Edyta Górnaik, choć za nią nie przepadam, ma świetny głos i artystycznie z pewnością jest kimś. Niszczenie kogolowiek przez palantów szukających lub wymyślających sensacje powinno być zabronione. Ja nie czytam ani nie interesuję się czyimś życiem prywatnym. Należy szanować innych. Ludzie publikujący swe "sensacje" w prasie brukowej są ludźmi reprezentujący najgorszą z możliwych moralności. Jka take postępowanie moze uchodzić bezkarnie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
cathrine1 Re: To jest strata przede wszystkim moralna 20.07.04, 10:47 Pani edyta sama czesto opowiadala o swoim zyciu prywatnym. Mowila o swych wielkich milosciach, potem o wielkich kleskach. Publicznie skarzyla sie na swoich bylych kochankow ( a to przez telefon ja podsluchiwali, a to ja wykorzystywali, a to nie rozumieli). Zbiera wiec zniwo swoich wlasnych zachowan. Ktos juz tu na tym forum pytal, ale widze, ze pytanie umknelo, wiec je powtorze laczego takich problemow nie ma Kayah, Kaska Kowalska i inne wieksze artystki, gwiazdy czy gwiazdki. Pani edyta jest egzaltowana osoba o zbyt wielkim mniemaniu o sobie, zachowuje sie niekonsekwentnie, raz daje wywiady, potem jest zla gdy sa one komentowane. Nie ma do siebie i swoich spraw dystansu, nie wykazuje sie poczucim humoru. Nie poieram dzialania tabloidow, ale tez zachowanie Pani edyty, a juz napewno styl, tresc i forma tego listu nie odbiegaja poziomem od brukowych pism na ktore Pani Edyta narzeka. Pewnie ma niezly glos, umie spiewac, ale do damy czy gwiazdy jej daleko. Poza tym w innych krajach rowniez bardzo popularny stal sie zawod paparazzich, wiec nie jest to nasza narodowa przypadlosc. czy to zle? pewnie tak, ale z jakis powodow, ciagle jest popyt na takie informacje, ciagle sie za nie placi. Skoro je czytamy (a czytamy, swiadczy o tym nasza "wiedza" o zyciu Pani edyty i nakład tych dzienników) niekrytykujmy tych ktorzy pracuja tak naprawde dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP I znowu te WINDOWS! IP: 81.186.227.* 20.07.04, 10:44 Kolejny raz afera z WINDOWS. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Górniak atakuje 20.07.04, 10:53 Zaskakujące. Początkowo nie miałam zamiaru nic pisać, bo od rewelacji na temat E.G. już mi się mdło robi, tym bardziej, że nie uważam jej za artystkę, a jedynie wyrobniczkę z pretensjami do światowej sławy (krótko mówiąc, nie cierpię tej kobiety ), ale po przeczytaniu wspomnianego artykułu czuje niesmak - i nie o Edysię chodzi, a właśnie o szmatłopismaków. Naprawdę, są poważniejsze sprawy do opisywania, niż problemy tego czy owego... Mimo wszystko E.G. sama sobie nagrabiła, sprzedając praktycznie całe swoje prywatne życie takim właśnie gazetom... Odpowiedz Link Zgłoś