Dodaj do ulubionych

Górniak atakuje

• Gość: populares wszyscy dziennikarze to prostytutki IP: *.neutron-it.com 20.07.04, 10:54
      i do tego hieny. Nie słuchałem i Górniak i nie podoba mi się jej muzyka, ale
      zgadzam się w wielu miejscach z tym co pisze.
    • Gość: kat Re: Górniak atakuje IP: 212.137.27.* 20.07.04, 11:40
      to ta co genialnie zaprezentowala polski hymn na mistrzostwach swiata w pilce
      noznej
    • Gość: asd Re: Górniak atakuje IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 20.07.04, 11:43
      co za język - po co szukać takiego w tzw światku
    • Gość: MalaZydoweczka Edyta wymaga pomocy wybitnego terapeuty IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.07.04, 11:48
      Bardzo lubie pania Edyte Gorniak,ktora wlasciwie jest jedyna polska piosenkarka
      europejskiego formatu.Do tego to jedna z najbardziej atrakcyjnych kobiet w
      Polsce.Niestety zawsze,od poczatku swej kariery,a pamietam Ja,gdy raczkowala w
      Metrze,otaczala sie trzecioligowymi,tzw.w moim otoczeniu ladnymi
      chlopcami,przez Ludwik litere a nie Lucja.To byl Jej blad.Zawsze niewlasciwie
      lokowala swoje uczucia,bo jest to dziecko odrzucone,niekochane,lase tylko na
      cieplo,a nie na slawe,szmal czy kariere.
      • Gość: oTs Andrzeja S. IP: 217.153.6.* 20.07.04, 12:00
    • Gość: zagłębie Re: Górniak atakuje IP: *.toya.net.pl 20.07.04, 14:24
      Nie mogłem przebaczyć Edycie sprofanowania hymnu ,ale tak zniszczyć człowieka to
      może tylko nasza przeżarta korupcją i pewna bezkarności brukowa prasa!Precz z
      pismakami !!!
    • Gość: matylda Re: Górniak atakuje IP: 217.153.68.* 20.07.04, 15:21
      No i co, okazało się że, panienka jest niewiele warta. Całkowity brak
      odpowiedzialności. Powiedziało się A to trzeba powiedzieć B. Obiecałaś ludziom
      konkurs to trzeba go było zrobić, a wycofac się można było później i bez
      histerycznego krzyku w internecie. W dodatku takie coś miało czelność
      porównywać się z Czesławem Niemenem!!! Czy ty kobieto wiesz kto to był Niemen!
      Jak widać stara prawda znów się sprawdziła kiedy geny doszły do głosu.
      • Gość: xxx Re: Górniak atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:37
        nie pisz o genach, bo to tak jakby tobie przypinano wszystkie łatki Polaków.
        Ma o sobie DUŻE mniemanioe ,ale to nie znaczy że jest wielka , sądząc z listu
        raczej wprost przeciwnie. Może teraz będzie okazja do 1255 koncertów
        pożegnalnych (patrz m. wiśniewski}
    • Gość: jk Re: Górniak atakuje IP: 213.17.199.* 20.07.04, 15:52
      Pani Edycie śpiewanie wychodziło znacznie lepiej niż mówienie. Głos ma
      fenomenalny. Żadna inna polska piosenkarka nie jest w stanie zaśpiewać tego co
      śpiewała w niektórych swoich piosenkach Edyta Górniak. Większość
      polskich "gwiazd" ogranicza się raczej do "mruczenia" utworów, które nastepnie
      stacje radiowe kreują na wielkie przeboje(przepraszam za pewną przesadę), a
      które tak na dobrą sprawę byłoby w stanie zaśpiewać z podobnym skutkiem
      większość z nas.
      • Gość: wqrwiony kretyni atakują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:57
    • Gość: pompon Re: Górniak atakuje IP: 217.153.35.* 20.07.04, 16:18
      Głos - świetny, uroda - nieprzeciętna, brak klasy - porażający. Żałosne.
    • kardiolog Re: Górniak atakuje 20.07.04, 16:43
      o kuwra! nie wierzesmile

hahahaha. znienawidzona edytka odeszla? niemozliwe!

hehehehe
    • Gość: gina Re: Górniak atakuje IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 20.07.04, 17:21
      Szkoda, wielka szkoda ,że tyle zła wyrządzono bardzo dobrej artystce .
      Fakt ,że jest osobą publiczną, ale to nie znaczy, że można ją bez przerwy
      atakować w tak chamski sposób . No więc stało się, poprostu nie wytrzymała tego
      dłużej.Jest osobą bardzo wrażliwą i dlatego nerwy puściły i dobitnie, aż za
      dobitnie wyraziła swój gniew.
      Ale myślę, że dla nas fanów będzie śpiewać nadal i po czasie dojdzie do wniosku
      że nie warto się tak unosić honorem, bo "oni" tylko na to czekali.
      Zrób im na złość i śpiewaj nadal bo masz bardzo ładny głos i pomyśl też o nas o
      swoich fanach. Nie rób nam tego ! Błagamy ! .Pozdrawiam Twoją rodzinę .
      • Gość: cherem Re: Górniak atakuje IP: *.icpnet.pl 20.07.04, 22:07
        taa a o wrażliwości rzeczonej Edytki najdobitniej świadczą te finezyjne
        epitety, któreymi uraczyła prasę. subtelność aż daje po oczach. pzdr
    • Gość: Normalny Będzie śpiewać hymny na życzenie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:41
      j.w.
    • Gość: artpress jestem dziennikarzem i piosenkarką, i powiem wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:54
      że, trochę histeryzuję, bo zraniono mą duszę. ale jeśli już nie będę śpiewać i
      zrobi sie wokól mnie cicho, poproszę złotą rybkę, by zamieniła mnie w szminke.
      bo lubię być na ustach wszystkich.
      • Gość: Aleksander Re: jestem dziennikarzem i piosenkarką, i powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:14
        Jesli to Ty Edytko napisalas, co chcialas powiedziec to dla mnie jestes
        Fantazja. Kocham Cie do bolu mojego 35 letniego serca. Jesli przestaniesz
        Krolowo polskiej piosenki spiewac, nikt Cie juz nie zastapi na wiele lat.
        Zadne tam Kayah (twor imienno-nazwiskowy?) podpierajaca sie Bregovicem, rozne
        Kasie, czy Bartosiewiczowa (choc tez Edyta) nie maja najmniejszych szans
        promowania polskiej piosenki, jak Ty - najwieksza artystka, piekna Polka.
        Jestes cudowna Edytko. Przesylam pozdrowienia dla Waszej trojki, przez pismakow
        dreczonej.
        • Gość: KR$ Czas na leczenie? IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 21.07.04, 10:47
          w lecznicy dla pawianow...
        • Gość: lilka Re: jestem dziennikarzem i piosenkarką, i powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:44
          Skąd ty się urwałeś człowieku?
    • Gość: szczurmorderca Edyta Durniak tak łatwo nam się nie wymiga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:39
      Będziemy ją ścigać dalej, teraz dopiero się zacznie, obiecujemy dostarczać wam
      wciąż świerzych niusów z jej prywatnego życia, a jeśli będzie ono drętwe, to
      trzeba je będzie jakoś ubarwić - porwiemy jej bachora, męża oskarżymy o
      malwersacje finansowe i pedofilię, sprzątniemy ojca i rozpuścimy wiadomość, że
      się zabił, bo go córka nie kochała, zarazimy ją aids... wszystko dla szanownej
      publiczności.
      Do przeczytania
    • Gość: ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QRDE LUDZIE !!!!! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 20.07.04, 22:49
      Prawda jest taka, ze papparazzi to pasozyty !! Zeruja na kazdym i wszystkim !!!
      I ja sie jej nie dziwie, bo jak bym byla wkurzona to tez bym go walnela, szkoda
      ze tylko tyle, bo mogla mocniej !! Wyobrazcie sobie jak musial ja wkurzyc skoro
      posunela sie do takich krokow !!! A jesli chodzi o list, to wulgaryzmow tam
      wielu nie ma !! Jest ich pare na caly list, i wedlug mnie to nie swiadczy o jej
      kulturze, a co niby miala napisac: "Moi drodzy i kochani reporterzy, nie chce
      was obrazic, ale lekko mi sie naprzykrzacie, tylko sie nie
      obrazcie ... " ???!!!!!! No ludzie, zastanowcie sie troche !!! Naklnela troche
      dziewczyna i jej ulzylo !!!!! Ja jej osobiscie nie lubie, nie slucham takiej
      muzyki i nie uwazam, zeby byla nie wiadomo jak wielka i utalentowana artystka,
      wiec tym bardziej nie rozumiem dlaczego reporterzy tak sie nia interesuja ...
      Ale powiem wam cos, moze i kariery za granica nie zrobila ale probowala, miala
      ambicje, moze i za duze, ale probowala cos osiagnac dalej niz tutaj w kraju,
      czego duzo atrystow nie robi ... nie chca sie pokazac, pokazac kraju, nie wiem
      z jakich powodow, ale tego nie robia, a ona sprobowala !! nie wyszlo jej i co z
      tego ?? musicie ja za to zlinczowac ??!! docencie to ze chciala i probowala !!
      A co do tego ze polska krajem naj nie jest to sie zgodze, bo tak wlasnie jest,
      ze jak ja mam zle to niech inny tez .... tak jest i tego ja na pewno nie
      zmienie tym co pisze .. ludzie tacy sa, leniwi i tylko by chcieli czytac
      ploteczki wyssane z palca na temat osob publicznych !! co bedzie nastepne ?!
      napisza pewnie gorniak pije w tajemnicy hektolitry taniego wina a potem toczy
      sie po ulicy i na pewno nie omieszkaja dodac interesujacego zdjecia !!!!! Qrde
      ludzie zastanowcie sie nad soba, jak wam jej muzyka nie pasuje to nie
      sluchajcie, skoro spiewala to znaczy ze miala dla kogo !! No i jeszcze musze
      wspomniec o ow pobitym repoterze, otoz ten reporter opowiadajac to zdarzenie w
      programie "uwaga" powiedzial ze: "zostanie to w jego psychice" ... tak wiec
      drogi pokrzywdzony i okrutnie pobity reporterze ( zeby nie powiedziec
      hieno ... ) naprawde bardzo mi z tego powodu przykro, zal mi ciebie i ci
      wspolczuje ..... A serio to ten facet nie ma jaj, mogl sie poplakac i pobiec do
      mamusi, zeby przegonila i okrzyczala ta okropna Edyte ktora go tak
      zranila !!!!! Powiedzial tez, ze mogla go uderzyc gdzie indziej, bo to zostanie
      w jego psychice, ze nawet matka go nie uderzyla nigdy .... (no tak facet
      powiedzial, ze az musze o tym napisac...) wiec szkoda ze go matka nie uderzyla
      bo by mu sie przydalo !! a teraz napewno biedny traci zmysly po tym
      zdarzeniu ... No tylko pogratulowac, jesli tacy sa wlasnie polscy "reporterzy"
      i "dziennikarze" ... Powinni sie wstydzic, ale jak zwykle oni sa przeciez
      pokrzywdzeni, to ich powinno byc zal ... az gazet sie nie chce czytac jak
      pomysle ze ci ludzie tam cos pisza ...
      • Gość: alach Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QRDE LUDZIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.04, 00:12
        Zaiste głos słowiczy, ale i móżdżek potasi. A czega jak czego, ale głupoty
        życie nie wybacza. I stąd całe to zamieszanie. A dziennikarze jacy są każdy
        widzi, wszędzie tacy sami.
        • Gość: aga ide z tym do sądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 01:19
          w sprawie konkursu jaki ogłosiła Edyta, poczyniłam pewne inwestycje, bede
          domagac sie odszkodowania!
    • ice_age_comin Re: Górniak atakuje 21.07.04, 02:07
      fajne zdjecia sa na stroniesmile w koncu musi byc przyczyna jej sukcesu
      komercyjnego- odpowiedz jest w dziale fotosmile
    • Gość: Tomek Re: Górniak atakuje IP: *.pronet.lublin.pl 21.07.04, 06:29
      Edytka jest piosenkarką obdarzoną wspaniałym głosem i ciekawą, chociaż banalną
      urodą. Na swoje nieszczęście jest... głupia. Nie jest w swoim fachu artystką,
      lecz dobrym rzemieślnikiem. Swoimi wypowiedziami, gestami i sposobem zachowania
      rzuciła się w ramiona prymitywnego i schematycznego show-biznesu, który
      wykreował ją na jedną z wielu gwiazd, a nie na Edytę - jedyną w swoim rodzaju.
      Tym niemniej - powinna śpiewać, nawet jeżeli jest prymitywna, to to nie jest
      słychać.
    • Gość: zuzia Re: Górniak atakuje IP: *.po.opole.pl 21.07.04, 08:06
      Ty próżna, pusta babo jago! - taka jesteś. ZERO KULTURY, DNO, BEZTALENCIE. Za
      kogo ty sie uważasz!!!!!!
    • Gość: golibroda Górniak atakuje IP: *.daewoo.lublin.pl / *.daewoo.lublin.pl 21.07.04, 08:15
      aaaaa, to taka jedna ruda cipa, co mysli ze umie spiewac. Ale niech sobie
      piszczy gdzies indziej, MY TU JEJ NIE CHCEMY !!!!!! PRECZ !!!!!!!!
    • Gość: fan Re: Górniak atakuje IP: *.ibmer.waw.pl 21.07.04, 09:19
      Prawdziwa artystka
    • Gość: Gaga Re: Górniak atakuje IP: *.pomorzany.v.pl 21.07.04, 10:10
      Każdemu, kto się dziwi stanowi psychicznemu piosenkarki i należałoby życzyć aby
      i jego, albo kogoś z rodziny posądzono o czyny jakich się nie dopuścili.
      Wezwania, przesłuchania i te hieny niegodne nazwy "dziennikarze" mogą załamać
      wszystkich, oprócz prawdziwych bandytów. Nie życzę jednak nikomu. Porównania z
      Niemenem przypomniały mi nagonkę na tego artystę. Nawet program telewizyjny
      (sprzed trzydziestu laty) z udziałem Olbrychskiego miał jeden cel - ośmieszenie
      Niemena i wyszydzenie jego zauroczenia poezją Norwida. Wracając do Pani
      Górniak, czy nikt nie czuwa nad jej stanami emocjonalnymi? Od początku kariery
      ma kłopoty ze sobą. Nikomu na niej nie zależy? Może rzeczywiście lepiej dla jej
      zdrowia, żeby wiodła spokojne życie z dala od błysków fleszy.
    • neeki Re: Górniak atakuje 21.07.04, 23:18
      sloma z butow wyszla na calego.jakby laska miala klase to by w takim tonie
      nigdy nie napisala. sfiksowala chyba,depresja poporodowa czy co... jaki tam
      talent...
    • Gość: Maniek Re: Górniak atakuje IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.04, 07:03
      Szkoda! Nie jestem fanem pani Edyty, ale co do jednego to ma rację, jako
      społeczeństwo jesteśmy łasi na tanią sensację. Szkoda tylko, że pani Górniak
      karę wymierza wszystkim, nawet tym którzy nie są winni.
      Pozdrawiam
    • Gość: Maki Re: Górniak atakuje IP: *.eti.pg.gda.pl 22.07.04, 15:25
      Górniak ma rację. Emocje też sa uzasadnione. Gazety pokroju Faktu są od
      robienia wody z mózgu i tą rolę pełnią na najwyższym poziomie. Rodowód tej
      gazety osadzony jest w "słynnym" niemieckim brukowcu Bild. Zasadą takich gazet
      jest robienie kasy na cudzym nieszczęściu i kłamstwo w białych rękawiczkach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka