Gość: populares wszyscy dziennikarze to prostytutki IP: *.neutron-it.com 20.07.04, 10:54 i do tego hieny. Nie słuchałem i Górniak i nie podoba mi się jej muzyka, ale zgadzam się w wielu miejscach z tym co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Górniak atakuje IP: 212.137.27.* 20.07.04, 11:40 to ta co genialnie zaprezentowala polski hymn na mistrzostwach swiata w pilce noznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Górniak atakuje IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 20.07.04, 11:43 co za język - po co szukać takiego w tzw światku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaZydoweczka Edyta wymaga pomocy wybitnego terapeuty IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.07.04, 11:48 Bardzo lubie pania Edyte Gorniak,ktora wlasciwie jest jedyna polska piosenkarka europejskiego formatu.Do tego to jedna z najbardziej atrakcyjnych kobiet w Polsce.Niestety zawsze,od poczatku swej kariery,a pamietam Ja,gdy raczkowala w Metrze,otaczala sie trzecioligowymi,tzw.w moim otoczeniu ladnymi chlopcami,przez Ludwik litere a nie Lucja.To byl Jej blad.Zawsze niewlasciwie lokowala swoje uczucia,bo jest to dziecko odrzucone,niekochane,lase tylko na cieplo,a nie na slawe,szmal czy kariere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagłębie Re: Górniak atakuje IP: *.toya.net.pl 20.07.04, 14:24 Nie mogłem przebaczyć Edycie sprofanowania hymnu ,ale tak zniszczyć człowieka to może tylko nasza przeżarta korupcją i pewna bezkarności brukowa prasa!Precz z pismakami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Górniak atakuje IP: 217.153.68.* 20.07.04, 15:21 No i co, okazało się że, panienka jest niewiele warta. Całkowity brak odpowiedzialności. Powiedziało się A to trzeba powiedzieć B. Obiecałaś ludziom konkurs to trzeba go było zrobić, a wycofac się można było później i bez histerycznego krzyku w internecie. W dodatku takie coś miało czelność porównywać się z Czesławem Niemenem!!! Czy ty kobieto wiesz kto to był Niemen! Jak widać stara prawda znów się sprawdziła kiedy geny doszły do głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Górniak atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:37 nie pisz o genach, bo to tak jakby tobie przypinano wszystkie łatki Polaków. Ma o sobie DUŻE mniemanioe ,ale to nie znaczy że jest wielka , sądząc z listu raczej wprost przeciwnie. Może teraz będzie okazja do 1255 koncertów pożegnalnych (patrz m. wiśniewski} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Górniak atakuje IP: 213.17.199.* 20.07.04, 15:52 Pani Edycie śpiewanie wychodziło znacznie lepiej niż mówienie. Głos ma fenomenalny. Żadna inna polska piosenkarka nie jest w stanie zaśpiewać tego co śpiewała w niektórych swoich piosenkach Edyta Górniak. Większość polskich "gwiazd" ogranicza się raczej do "mruczenia" utworów, które nastepnie stacje radiowe kreują na wielkie przeboje(przepraszam za pewną przesadę), a które tak na dobrą sprawę byłoby w stanie zaśpiewać z podobnym skutkiem większość z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: Górniak atakuje IP: 217.153.35.* 20.07.04, 16:18 Głos - świetny, uroda - nieprzeciętna, brak klasy - porażający. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Górniak atakuje 20.07.04, 16:43 o kuwra! nie wierze hahahaha. znienawidzona edytka odeszla? niemozliwe! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Górniak atakuje IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 20.07.04, 17:21 Szkoda, wielka szkoda ,że tyle zła wyrządzono bardzo dobrej artystce . Fakt ,że jest osobą publiczną, ale to nie znaczy, że można ją bez przerwy atakować w tak chamski sposób . No więc stało się, poprostu nie wytrzymała tego dłużej.Jest osobą bardzo wrażliwą i dlatego nerwy puściły i dobitnie, aż za dobitnie wyraziła swój gniew. Ale myślę, że dla nas fanów będzie śpiewać nadal i po czasie dojdzie do wniosku że nie warto się tak unosić honorem, bo "oni" tylko na to czekali. Zrób im na złość i śpiewaj nadal bo masz bardzo ładny głos i pomyśl też o nas o swoich fanach. Nie rób nam tego ! Błagamy ! .Pozdrawiam Twoją rodzinę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherem Re: Górniak atakuje IP: *.icpnet.pl 20.07.04, 22:07 taa a o wrażliwości rzeczonej Edytki najdobitniej świadczą te finezyjne epitety, któreymi uraczyła prasę. subtelność aż daje po oczach. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Będzie śpiewać hymny na życzenie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:41 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artpress jestem dziennikarzem i piosenkarką, i powiem wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:54 że, trochę histeryzuję, bo zraniono mą duszę. ale jeśli już nie będę śpiewać i zrobi sie wokól mnie cicho, poproszę złotą rybkę, by zamieniła mnie w szminke. bo lubię być na ustach wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: jestem dziennikarzem i piosenkarką, i powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:14 Jesli to Ty Edytko napisalas, co chcialas powiedziec to dla mnie jestes Fantazja. Kocham Cie do bolu mojego 35 letniego serca. Jesli przestaniesz Krolowo polskiej piosenki spiewac, nikt Cie juz nie zastapi na wiele lat. Zadne tam Kayah (twor imienno-nazwiskowy?) podpierajaca sie Bregovicem, rozne Kasie, czy Bartosiewiczowa (choc tez Edyta) nie maja najmniejszych szans promowania polskiej piosenki, jak Ty - najwieksza artystka, piekna Polka. Jestes cudowna Edytko. Przesylam pozdrowienia dla Waszej trojki, przez pismakow dreczonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Czas na leczenie? IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 21.07.04, 10:47 w lecznicy dla pawianow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: jestem dziennikarzem i piosenkarką, i powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:44 Skąd ty się urwałeś człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurmorderca Edyta Durniak tak łatwo nam się nie wymiga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:39 Będziemy ją ścigać dalej, teraz dopiero się zacznie, obiecujemy dostarczać wam wciąż świerzych niusów z jej prywatnego życia, a jeśli będzie ono drętwe, to trzeba je będzie jakoś ubarwić - porwiemy jej bachora, męża oskarżymy o malwersacje finansowe i pedofilię, sprzątniemy ojca i rozpuścimy wiadomość, że się zabił, bo go córka nie kochała, zarazimy ją aids... wszystko dla szanownej publiczności. Do przeczytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QRDE LUDZIE !!!!! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 20.07.04, 22:49 Prawda jest taka, ze papparazzi to pasozyty !! Zeruja na kazdym i wszystkim !!! I ja sie jej nie dziwie, bo jak bym byla wkurzona to tez bym go walnela, szkoda ze tylko tyle, bo mogla mocniej !! Wyobrazcie sobie jak musial ja wkurzyc skoro posunela sie do takich krokow !!! A jesli chodzi o list, to wulgaryzmow tam wielu nie ma !! Jest ich pare na caly list, i wedlug mnie to nie swiadczy o jej kulturze, a co niby miala napisac: "Moi drodzy i kochani reporterzy, nie chce was obrazic, ale lekko mi sie naprzykrzacie, tylko sie nie obrazcie ... " ???!!!!!! No ludzie, zastanowcie sie troche !!! Naklnela troche dziewczyna i jej ulzylo !!!!! Ja jej osobiscie nie lubie, nie slucham takiej muzyki i nie uwazam, zeby byla nie wiadomo jak wielka i utalentowana artystka, wiec tym bardziej nie rozumiem dlaczego reporterzy tak sie nia interesuja ... Ale powiem wam cos, moze i kariery za granica nie zrobila ale probowala, miala ambicje, moze i za duze, ale probowala cos osiagnac dalej niz tutaj w kraju, czego duzo atrystow nie robi ... nie chca sie pokazac, pokazac kraju, nie wiem z jakich powodow, ale tego nie robia, a ona sprobowala !! nie wyszlo jej i co z tego ?? musicie ja za to zlinczowac ??!! docencie to ze chciala i probowala !! A co do tego ze polska krajem naj nie jest to sie zgodze, bo tak wlasnie jest, ze jak ja mam zle to niech inny tez .... tak jest i tego ja na pewno nie zmienie tym co pisze .. ludzie tacy sa, leniwi i tylko by chcieli czytac ploteczki wyssane z palca na temat osob publicznych !! co bedzie nastepne ?! napisza pewnie gorniak pije w tajemnicy hektolitry taniego wina a potem toczy sie po ulicy i na pewno nie omieszkaja dodac interesujacego zdjecia !!!!! Qrde ludzie zastanowcie sie nad soba, jak wam jej muzyka nie pasuje to nie sluchajcie, skoro spiewala to znaczy ze miala dla kogo !! No i jeszcze musze wspomniec o ow pobitym repoterze, otoz ten reporter opowiadajac to zdarzenie w programie "uwaga" powiedzial ze: "zostanie to w jego psychice" ... tak wiec drogi pokrzywdzony i okrutnie pobity reporterze ( zeby nie powiedziec hieno ... ) naprawde bardzo mi z tego powodu przykro, zal mi ciebie i ci wspolczuje ..... A serio to ten facet nie ma jaj, mogl sie poplakac i pobiec do mamusi, zeby przegonila i okrzyczala ta okropna Edyte ktora go tak zranila !!!!! Powiedzial tez, ze mogla go uderzyc gdzie indziej, bo to zostanie w jego psychice, ze nawet matka go nie uderzyla nigdy .... (no tak facet powiedzial, ze az musze o tym napisac...) wiec szkoda ze go matka nie uderzyla bo by mu sie przydalo !! a teraz napewno biedny traci zmysly po tym zdarzeniu ... No tylko pogratulowac, jesli tacy sa wlasnie polscy "reporterzy" i "dziennikarze" ... Powinni sie wstydzic, ale jak zwykle oni sa przeciez pokrzywdzeni, to ich powinno byc zal ... az gazet sie nie chce czytac jak pomysle ze ci ludzie tam cos pisza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alach Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QRDE LUDZIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.04, 00:12 Zaiste głos słowiczy, ale i móżdżek potasi. A czega jak czego, ale głupoty życie nie wybacza. I stąd całe to zamieszanie. A dziennikarze jacy są każdy widzi, wszędzie tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga ide z tym do sądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 01:19 w sprawie konkursu jaki ogłosiła Edyta, poczyniłam pewne inwestycje, bede domagac sie odszkodowania! Odpowiedz Link Zgłoś
ice_age_comin Re: Górniak atakuje 21.07.04, 02:07 fajne zdjecia sa na stronie w koncu musi byc przyczyna jej sukcesu komercyjnego- odpowiedz jest w dziale foto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Górniak atakuje IP: *.pronet.lublin.pl 21.07.04, 06:29 Edytka jest piosenkarką obdarzoną wspaniałym głosem i ciekawą, chociaż banalną urodą. Na swoje nieszczęście jest... głupia. Nie jest w swoim fachu artystką, lecz dobrym rzemieślnikiem. Swoimi wypowiedziami, gestami i sposobem zachowania rzuciła się w ramiona prymitywnego i schematycznego show-biznesu, który wykreował ją na jedną z wielu gwiazd, a nie na Edytę - jedyną w swoim rodzaju. Tym niemniej - powinna śpiewać, nawet jeżeli jest prymitywna, to to nie jest słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Górniak atakuje IP: *.po.opole.pl 21.07.04, 08:06 Ty próżna, pusta babo jago! - taka jesteś. ZERO KULTURY, DNO, BEZTALENCIE. Za kogo ty sie uważasz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golibroda Górniak atakuje IP: *.daewoo.lublin.pl / *.daewoo.lublin.pl 21.07.04, 08:15 aaaaa, to taka jedna ruda cipa, co mysli ze umie spiewac. Ale niech sobie piszczy gdzies indziej, MY TU JEJ NIE CHCEMY !!!!!! PRECZ !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Górniak atakuje IP: *.ibmer.waw.pl 21.07.04, 09:19 Prawdziwa artystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Górniak atakuje IP: *.pomorzany.v.pl 21.07.04, 10:10 Każdemu, kto się dziwi stanowi psychicznemu piosenkarki i należałoby życzyć aby i jego, albo kogoś z rodziny posądzono o czyny jakich się nie dopuścili. Wezwania, przesłuchania i te hieny niegodne nazwy "dziennikarze" mogą załamać wszystkich, oprócz prawdziwych bandytów. Nie życzę jednak nikomu. Porównania z Niemenem przypomniały mi nagonkę na tego artystę. Nawet program telewizyjny (sprzed trzydziestu laty) z udziałem Olbrychskiego miał jeden cel - ośmieszenie Niemena i wyszydzenie jego zauroczenia poezją Norwida. Wracając do Pani Górniak, czy nikt nie czuwa nad jej stanami emocjonalnymi? Od początku kariery ma kłopoty ze sobą. Nikomu na niej nie zależy? Może rzeczywiście lepiej dla jej zdrowia, żeby wiodła spokojne życie z dala od błysków fleszy. Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: Górniak atakuje 21.07.04, 23:18 sloma z butow wyszla na calego.jakby laska miala klase to by w takim tonie nigdy nie napisala. sfiksowala chyba,depresja poporodowa czy co... jaki tam talent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Górniak atakuje IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.04, 07:03 Szkoda! Nie jestem fanem pani Edyty, ale co do jednego to ma rację, jako społeczeństwo jesteśmy łasi na tanią sensację. Szkoda tylko, że pani Górniak karę wymierza wszystkim, nawet tym którzy nie są winni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maki Re: Górniak atakuje IP: *.eti.pg.gda.pl 22.07.04, 15:25 Górniak ma rację. Emocje też sa uzasadnione. Gazety pokroju Faktu są od robienia wody z mózgu i tą rolę pełnią na najwyższym poziomie. Rodowód tej gazety osadzony jest w "słynnym" niemieckim brukowcu Bild. Zasadą takich gazet jest robienie kasy na cudzym nieszczęściu i kłamstwo w białych rękawiczkach Odpowiedz Link Zgłoś