Gość: Led Zeppelin IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.07.04, 18:34 Mam tu przed soba NME i w ich kalendarzu imprez nie ma Bolkowa.To jakas gminna impreza.Zreszta kto teraz slucha metalu,chyba popaprancy jacys... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziutek Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.04, 21:16 Gminny to Ty masz mozg pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: *.waw.pl / *.waw.pl 01.08.04, 22:21 Ej no, gwiazdy z zagranicy przyjechaly jakies, a nie tak jak na owsianke Szacun trzeba miec, i nawet jak sie nie lubi Project Pitchfork (co mnie akurat nie dziwi) czy Deine Lakaien, to trzeba wspierac inicjatywe, a nie beszrac na forum i trzyamc kciuki za jak najwiecej takich festiwali w naszym pieknym kraju pelnym lasow, rzek, jezior i gor, kraju, gdzie w borze wciaz mozna spotkac dzika zwierzyne, a w miastach oko raduje widok najcudowniejszych dziewczat swiata. To znaczy, wcale tak nie mysle, ale przekopiowalem wypowiedz z jakiegos podrzednego forum muzycznego. I co? Pozwijcie mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:10 ano tak, zgadzam się, że jest to na poziomie dużo wyższym niż Owsianka, gdzie rok rocznie występuje marudny Hey i inne nudy. Tyle tylko, ze na zamku w Bolkowie jest za mało miejsca i połowa ludzi musi pozostac na rynku. Trzeba się zdecydowaźć, albo owsianka - pijatyka dla smarkaczy, albo muzyczna impreza, którą można obejrzeć, a nie przy okazji której narżnąć się. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 01.08.04, 23:10 Gość portalu: Led Zeppelin napisał(a): > Mam tu przed soba NME i w ich kalendarzu imprez nie ma Bolkowa.To jakas > gminna impreza.Zreszta kto teraz slucha metalu,chyba popaprancy jacys... Jaki metal??? A poza tym NMA to jest jakas wyrocznia? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 01.08.04, 23:23 Nefil?? byles na CoX???? jak tak to napisz na ten temat pare slow, jestem bardzo ciekawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
run_level_zero Linki dla zainteresownanych 02.08.04, 07:29 Po pierwsze, to o jakim janerce oni pieprza To nie jest przeciez profil tego festiwalu. Wiadomo - gotyk, ale teraz przedewszystkim electro - czyli elektroniczna mroczna postindustrialna muzyka z przesterowanymi wokalami i poteznym beatem. W tym roku: Suicide Commando i Project Pitchfork. I to sa gwiazdy tegorocznego Castle Party. Bedzie bardzo elektronicznie i tanecznie Linki na polskie strony electro - industrial: www.postindustry.org www.wfe.art.pl - wroclawski front elektro www.electr-on.arjmm.pl Stroboskopy i mocny beat. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 02.08.04, 23:40 mallina napisała: > Nefil?? > byles na CoX???? > jak tak to napisz na ten temat pare slow, jestem bardzo ciekawa.. Nie bylem , nie widzialem. Mam w koncu Neostrade i kradne dzien i noc, tak wie czasu mi starcza ledwie na prace i jedzenie ) Zgotyckimpozdrowieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 02.08.04, 23:49 a tak na Ciebie liczylam!!! i kto mi teraz opowie jak bylo..jak na razie chyba nikt sie nie przyznal)) a ja na razie mam pause, osiolek odpoczywaDDD pozdrawiam tez gotycko))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdowka Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 02.08.04, 10:45 ja jezdze na castle party od kilku lat. swietna impreza, niezla organizacja i jeszcze wiecej dobrej zabawy. polecam goraco. zwykle festiwal odbywa sie na przelomnie lipca i sierpnia. wiecej informacji www.castleparty.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot. Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.08.04, 13:10 dzięki, ale nie lubie jak ktoś gra z plejbeku i oszukuje widownie (w zeszłym roku były przypadki że muzyke puszczali z magnetofonu) - nie za takie pieniądze (140 PLN bilet) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hector Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 16:14 Popaprańców to sobie w rodzinie poszukaj. Metalu nie słuchają fani Britney Spears (czy jak to się tam pisze), disco polo i Ich Troje. Zamiast brzydko mówić o bliźnich idź sobie na dyskotekę, zrób pociąg w rytm macareny, potem a se re che rączkami i będzie git. Acha - poczytaj jeszcze listy czytelniczek do Bravo Girl i Popcornu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mauryl Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: 213.199.196.* 02.08.04, 20:43 Popaprańcy to teraz słuchają hip-hopu czy raczej hip-popu - shit że aż skręca Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 02.08.04, 23:43 Mallino, umawiamy sie na rok przyszly Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 02.08.04, 23:50 jasne! pod warunkiem ze bedzie CoX!!! moze wpadna do PL w jakies bardziej dogodne miejsce dla nas niz Bolkow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: *.aft.pl 03.08.04, 09:58 wlasnie wrocilem z bolkowa: duzy plus: Deine lakaien (okazuje sie ze jeden instrument i wokalista wystarczy do stworzenia klimatu), Project pitchfork (zagrali 1h 30minut), COX (oni zawsze graja dobrze, tym razem grali przed project, pogarli dobre 1.5h) no i powiem ze zaje....cie zagrala Armia (i chyba ludzie najlepiej bawili sie przy Armii), kupa starych numerow, takze siekiery (fala!!), suicide commando, jak ktos lubi przesterowany wokal i elektronike z duza iloscia bitow tez gralo ok (mnie akurat ta muza zmeczyla po 3 numerach), agressiva69 tez 3mala poziom, tyle ze wokalista chyba za bardzo upodabnia sie do DG z depeche mode, troche staje sie to pretensjonalne i momentami zenujace, nie zagrali bluetangel, dziwne bo juz sie rozkladali ze sprzetem i nagle z powrotem, nie wiem , moze poszlo o kase. duzo ludzi bawilo w tym roku, niektorzy naprawde odlotowo przebrani, no i bez zadnych incydentow (zreszta w bolowie zawsze jest spokoj), a po koncertach ludzie uderzali do miejscowej : "hacjendy" coby pobawic sie do pozniejszego wieczora.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 03.08.04, 12:51 czy kolega moglby nieco wiecej na temat CoX? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: *.aft.pl 04.08.04, 11:07 nowe numery (za bardzo nie znam) ale bylo "there is no tomorrow" i "farawell" czy jakos tak, z notes from the underground: bitter sweet, ze starych numerow : back door, "moskito" "louise" "michele", "a day" z hidden faces byl "the world", co do skladu, nie wiem kto gral na klawiszach, jakos mloda bladwlosa niewiasta, ale fajnie wygladala, Ronni cos narzekal na glos, nie zagrali chyba tak dobrze jak w 2002, a zupelnie przyzwoicie, w "bitter sweet" zabraklo mi tego czadu w drugiej czesci utworu. generalnie sklad w tym roku, na basistka, klawisze (owa nieznana mi niewiasta) i gitara , no i Ronni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Stary, kto czyta NME?? IP: *.GBNet / *.gb.net.pl 03.08.04, 00:08 Ja co to kup sobie Terrorizer. Czytajac NME poczytac mozna o R. Williamsie, Geri, Kylie i innych takich! A ptfuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorke Kylie i Britney sa fajne a nie jakieś wyjce IP: *.chello.pl 03.08.04, 03:56 ubrane na czarno. Jak mozna wyc bez spodni hiphopowych albo bez czapki z daszkiem? I w ogole co to za muzyka ten gotyk? to kosciol jakis czy jak i jaki jest jej sens? Taka Kylie to fajny tylek i cyc ma a taki prodżekt piczfork to czym moze sie pochwalic? A Britney to tez ma ladny glos ma i fajnie spiewa "Ups I did it again" czy jakos tak. A NME to wypasione pisemko jest. Ostatnio bylo tam zdjecie Bijonse i Eminema. I Paf Dedi tez byl. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 03.08.04, 19:58 Dziwne, że nikt nie wspomniał o największej nadzieji polskiego gotyku- zespole Cool Kids of Death... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsu Project Pitchfork IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 08.08.04, 03:52 ja chciałabym tylko powiedziec, ze cholernie, ale to cholernie sie ciesze, ze Project Pitchfork zagral u nas :] ...no i ze Peter wzial ode mnie flage, ktora przyczepil do kibordu Dirka :] ogolnie mam wspaniale wspomnienia, wspaniale zdjecia... ...i dziekuje Pitchforkom za moje osobiste "afterparty" z ich udzialem i za podpis Spillesa na fladze Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Project Pitchfork 08.08.04, 22:33 Gość portalu: tsu napisał(a): > ja chciałabym tylko powiedziec, ze cholernie, ale to cholernie sie ciesze, ze > Project Pitchfork zagral u nas :] > ...no i ze Peter wzial ode mnie flage, ktora przyczepil do kibordu Dirka :] > ogolnie mam wspaniale wspomnienia, wspaniale zdjecia... > ...i dziekuje Pitchforkom za moje osobiste "afterparty" z ich udzialem i za > podpis Spillesa na fladze Jesli te zdjecia sa ogolnodostepne na jakiejs witrynie internetowej, to ja prosilbym o linka. Z gotyckim pozdrowieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsu Re: Project Pitchfork IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 18.08.04, 21:05 będą dostepne :] Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Castle Party na Dolnym Śląsku 18.08.04, 22:04 Ja mam takie pytanie: Czy jak zwykle była spora grupa ludzi ubranych w czarne glany prawie do kolan, czarne spodnie (lateksowe, ale normalne też ujdą) lub lateksowe mini-spódniczki, czarne bluzy (oczywiście z nadrukiem), lateksowe kurtki, pieszczochy, dużą ilość łańcuchów i z kilogramem białej farby na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blada twarz Re: Castle Party na Dolnym Śląsku IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.04, 18:57 taaaa... jak zwykle... a co, dziwne? czy twoim zdaniem na cp powinni przyjeżdżać ludzie ubrani na zielono, z różowymi żabotami i w niebieskich lakierkach? a może w szarych garniturach, z aktówkami i pod krawatem? zawsze się można do czegoś przyczepić, co nie, panie malkontencie? jak ci nie pasi, to nie przyjeżdżaj/oglądaj/słuchaj/komentuj/cośtam cośtam... proste? Odpowiedz Link Zgłoś