Gość: dzidzia IP: *.crowley.pl 14.08.04, 23:10 Co myślicie o jego twórczości? Jaka jest wasza ulubiona piosenka tego wykonawcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oldfan Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 06:49 Wild World oraz Morning Has Broken! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJ Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 06:53 A Lady d`Urbanville? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldfan Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 09:09 chyba d`Arbanville - ale rzeczywiście - perełka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 15.08.04, 06:54 Znajomy mojego ojca był kiedyś w domu u Cata Stevensa. Niestety nie znam twórczości tego pana, ale takim czymś pochwalić się zawsze można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 06:54 Kto tam słucha Kota S.? Republika i Maanam - to jest coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonesey Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 08:13 Mam wszystkie jego płyty - od Matthew & Son do The Life Of ... Mistrz nastroju, wspaniały głos, przepiękne kompozycje. Na zawsze wszedł do panteonu rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? 15.08.04, 20:58 Moja ulubiona to Sad Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
jackers Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? 17.08.04, 10:59 no fajne kawalki spiewal kiedys....jeno jak sie opowiedzial za zgladzeniem salmana rushdiego to stracilem sympatie do tego goscia, religia na mozg mu sie rzucila, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Czy ktoś słucha Cata Stevensa? 17.08.04, 11:18 mniej więcej raz na pół roku bierze mnie na cata stevensa - to taka prosta, chwytliwa, pogodna muzyka i chce się wierzyć, że szczera, mimo komercyjnego sukcesu - miły odpoczynek dla uszu od łomotu i zakręceń Odpowiedz Link Zgłoś