Gość: benicio IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 23:41 Dziś wieczorem jadlem kanapki i ogladałem telewizję zamiast słuchać koncertu Homosapiens w Trójce (zupełnie o nim zapomnialem). Nie wiecie, czy moze będzie jakas powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Homosapiens w Trójce IP: *.devs.futuro.pl 09.04.02, 09:21 Watpie, aby szybko powtorzyli, ale byc moze ktos nagrywal i bedzie mogl Ci pozyczyc Ewentualnie - jesli Ci bardzo zalezy- sprobuj wyslac maila do Ekspresu moze powtorza pojedyncze utwory, to zawsze cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Homosapiens w Trójce IP: 213.76.59.* 09.04.02, 13:38 Ale ogólnie to nie masz czego żałowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: Homosapiens w Trójce IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.04.02, 15:42 A co się stało? Źle zrealizowane? Słabo zagrali? Czy może nie lubisz Homosapiens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarus Re: Homosapiens w Trójce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 11:35 Nie jestem pewien, ale ponoc mozna obejrzec ten koncert na wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien Re: Homosapiens w Trójce IP: *.devs.futuro.pl 13.04.02, 19:57 a mi sie podobalo. Uwieeeelbiam homo sapiens Odpowiedz Link Zgłoś