munky 19.04.02, 19:19 Czy ktos sie może orientuje czy pan Meeks udziela sie gdzies po rozwiązaniu Days of the new? Może założył jakiś nowy zespoł, albo ktos go przygarnął z gory dziękuje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Travis Meeks-ktoś zna??? IP: *.devs.futuro.pl 19.04.02, 21:57 Podobno podczas koncertow z nowym skladem DOTN mowil,ze schodzi do podziemia, a DOTN zmieniaja nazwe, ale nie moge sobie przypomniec na jaka) Wydaje mi sie,ze cos z "purple"... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Travis Meeks-ktoś zna??? 21.04.02, 15:56 dzieki ze ktos sie wogole zainteresowal i wie o co chodzi, ale szkoda ze nie pomoglas mi rozwiazac mojego problemu i dowiedziec sie co teraz robi travis Jesli chodzi o rozpad DOTN to reszta chlopakow znalazla sobie wokaliste i zalozyla zespo Tantric, nawet fajna plytka, natomiast jesli chodzi o cos z "purple" to szczerze powiem ze nic nie slyszalem, ale w koncu wszystkiego nie musze wiedziec Jesli sobie cos przypomnisz bedzie mi bardzo milo pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Travis Meeks-ktoś zna??? IP: *.devs.futuro.pl 23.04.02, 10:29 Juz znalazlam - ta nazwa to Project Purple. Wiecej informacji znajdziesz w relacji fana, tutaj--> www.boyhitscar.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=000754 Odpowiedz Link Zgłoś