Dodaj do ulubionych

PUBLIC IMAGE LTD.

23.04.02, 15:46
Obserwuj wątek
    • jello_b Re: PUBLIC IMAGE LTD. 23.04.02, 15:47
      ktoś pamięta taki zespół ?
      nie wiecie czasem, co teraz porabia niejaki J.Lydon ?
      • Gość: greg Re: PUBLIC IMAGE LTD. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 15:51
        jello_b napisał(a):

> ktoś pamięta taki zespół ?
        > nie wiecie czasem, co teraz porabia niejaki J.Lydon ?

Ja pamiętam. Ich trzy pierwsze płyty: "PIL", "Metal Box" i "Flowers Of Romance"
        to coś genialnego!!!
        Pod koniec zeszłego roku, Lyndon po klapie swojej solowej płyty, zajął się
        produkcją filmową, obiło mi się o uszy, że chce coś nagrać jako PIL
    • nabialowiec Re: PUBLIC IMAGE LTD. 24.04.02, 07:31
      Już Rotten coś wymyśliwink)))
      • Gość: kruk Re: PUBLIC IMAGE LTD. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 08:35
        mnie osobiscie solowa plyta Lydona bardzo sie podobala
        • jello_b Re: PUBLIC IMAGE LTD. 24.04.02, 11:20
          Gość portalu: kruk napisał(a):

> mnie osobiscie solowa plyta Lydona bardzo sie podobala

gdzieś ją można dostać ?
          • Gość: kruk Re: PUBLIC IMAGE LTD. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 11:32
            jello_b napisał(a):

> Gość portalu: kruk napisał(a):
            >
            > > mnie osobiscie solowa plyta Lydona bardzo sie podobala
            >
            > gdzieś ją można dostać ?

hmm, prawdę mówiąc nie wiem, ja mam to na kasecie, kupiłem to parę lat temu i od
            tego czasu nie sprawdzałem czy gdzieś to jest

• Gość: Gosc Re: PUBLIC IMAGE LTD. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 17:42
              Ja tez kupilem kasete w www.vivid.com.pl. Niezla troche za duzo autoremixow.
              natomiast PIL lubie, ale tylko wczesny, pozny to straszna kaszana.
              Skoro wskrzeszono (jednorazow) Sex P., to moze zrobia to z PIL-em, ale po co?
              Kto tego bedzie dzis sluchal?
              PS. W Mediamarkt w W-wie kupilem duwplytowy soundtrack z filmu o Pistolsach za
              30 zl. Przedtem chodzil za 90.
              • kugel PUBLIC IMAGE LTD. 11.06.02, 10:52
                Ma wyjść ich płyta jesienią w tym roku. Pozdro MKD
                • jello_b Re: PUBLIC IMAGE LTD. 11.06.02, 11:32
                  kugel napisał(a):

> Ma wyjść ich płyta jesienią w tym roku. Pozdro MKD

nowa czy składak ?
                  skąd masz info (jest gdzieś w sieci ?)
                  • kugel Re: PUBLIC IMAGE LTD. 11.06.02, 14:21
                    Tą informacje mam z radia. Podobnież ma to byc wspólny projekt z ...Massiv
                    attack, którzy równiez szykuja płyte na jesień. Nie wiem na czym ma polegać ta
                    współpraca ale zapowiada się ciekawie. Z tego co wyczytałem, mają tam byc nowe
                    kawałki. Ponadto niedawno grali koncert w Londynie, a raczej krótki występ i
                    mają grac tam jeszcze latem , w trakcie imprez plenerowych, równiez krótkie
                    setciki Pozdrawiam MKD
                    • tiresias Re: PUBLIC IMAGE LTD. 11.06.02, 17:32
                      This is not a a love soong!!!!
                      zajebiście
                      eee...
                      • Gość: ugugunan Jezioro łabędzie... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 11.06.02, 18:09

Ich wersja Swan Lake zachęciła mnie do pójścia na Czajkowskiego do teatru...
                        I zawiodłem się...
                        *-)

P.S. Często wracam do "Albumu" - to moja ulubiona płyta popełniona przez Rottena
                        • jello_b Re: Jezioro łabędzie... 12.06.02, 08:23
                          Gość portalu: ugugunan napisał(a):

>>Często wracam do "Albumu" - to moja ulubiona płyta popełniona przez Rotten
                          > a

"Album" jest ich chyba najlepszą płytą z okresu "post-awangardowego", że się tak
                          wyrażę. Na pozostałych płytach z tego czasu jest za dużo przynudzania (płyty "9"
                          czy "That What Is Not" możnaby moim zdaniem spokojnie skrócić o połowę).
                          Z "Albumu" pomijam tylko 1 kawałek (bodajże "Bags"), cała reszta to jest dla mnie
                          total smile))
                          • Gość: greg Re: Jezioro łabędzie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:31
                            jello_b napisał(a):

> Gość portalu: ugugunan napisał(a):
                            >
                            > >>Często wracam do "Albumu" - to moja ulubiona płyta popełniona przez Rot
                            > ten
                            > > a
                            >
                            > "Album" jest ich chyba najlepszą płytą z okresu "post-awangardowego", że się ta
                            > k
                            > wyrażę. Na pozostałych płytach z tego czasu jest za dużo przynudzania (płyty "9
                            > "
                            > czy "That What Is Not" możnaby moim zdaniem spokojnie skrócić o połowę).
                            > Z "Albumu" pomijam tylko 1 kawałek (bodajże "Bags"), cała reszta to jest dla mn
                            > ie
                            > total smile))

A dla mnie genialne są 3 pierwsze płyty ze wskazaniem na "Flowers Of ROmance"-
                            zajebisty krążek. Z "postawangardowego" okresu wolę "Happy?"
                      • ziedrzec Re: PUBLIC IMAGE LTD. 24.06.02, 12:44
                        wiziis natelawsaaaaaaaaa.......
                        wizis natelawsaaaaaa.......
                        \

smile)))))))
                        tiresias napisał(a):

> This is not a a love soong!!!!
                        > zajebiście
                        > eee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka