jello_b Re: PUBLIC IMAGE LTD. 23.04.02, 15:47 ktoś pamięta taki zespół ? nie wiecie czasem, co teraz porabia niejaki J.Lydon ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: PUBLIC IMAGE LTD. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 15:51 jello_b napisał(a): > ktoś pamięta taki zespół ? > nie wiecie czasem, co teraz porabia niejaki J.Lydon ? Ja pamiętam. Ich trzy pierwsze płyty: "PIL", "Metal Box" i "Flowers Of Romance" to coś genialnego!!! Pod koniec zeszłego roku, Lyndon po klapie swojej solowej płyty, zajął się produkcją filmową, obiło mi się o uszy, że chce coś nagrać jako PIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: PUBLIC IMAGE LTD. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 08:35 mnie osobiscie solowa plyta Lydona bardzo sie podobala Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: PUBLIC IMAGE LTD. 24.04.02, 11:20 Gość portalu: kruk napisał(a): > mnie osobiscie solowa plyta Lydona bardzo sie podobala gdzieś ją można dostać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: PUBLIC IMAGE LTD. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 11:32 jello_b napisał(a): > Gość portalu: kruk napisał(a): > > > mnie osobiscie solowa plyta Lydona bardzo sie podobala > > gdzieś ją można dostać ? hmm, prawdę mówiąc nie wiem, ja mam to na kasecie, kupiłem to parę lat temu i od tego czasu nie sprawdzałem czy gdzieś to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: PUBLIC IMAGE LTD. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 17:42 Ja tez kupilem kasete w www.vivid.com.pl. Niezla troche za duzo autoremixow. natomiast PIL lubie, ale tylko wczesny, pozny to straszna kaszana. Skoro wskrzeszono (jednorazow) Sex P., to moze zrobia to z PIL-em, ale po co? Kto tego bedzie dzis sluchal? PS. W Mediamarkt w W-wie kupilem duwplytowy soundtrack z filmu o Pistolsach za 30 zl. Przedtem chodzil za 90. Odpowiedz Link Zgłoś
kugel PUBLIC IMAGE LTD. 11.06.02, 10:52 Ma wyjść ich płyta jesienią w tym roku. Pozdro MKD Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: PUBLIC IMAGE LTD. 11.06.02, 11:32 kugel napisał(a): > Ma wyjść ich płyta jesienią w tym roku. Pozdro MKD nowa czy składak ? skąd masz info (jest gdzieś w sieci ?) Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: PUBLIC IMAGE LTD. 11.06.02, 14:21 Tą informacje mam z radia. Podobnież ma to byc wspólny projekt z ...Massiv attack, którzy równiez szykuja płyte na jesień. Nie wiem na czym ma polegać ta współpraca ale zapowiada się ciekawie. Z tego co wyczytałem, mają tam byc nowe kawałki. Ponadto niedawno grali koncert w Londynie, a raczej krótki występ i mają grac tam jeszcze latem , w trakcie imprez plenerowych, równiez krótkie setciki Pozdrawiam MKD Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: PUBLIC IMAGE LTD. 11.06.02, 17:32 This is not a a love soong!!!! zajebiście eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Jezioro łabędzie... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 11.06.02, 18:09 Ich wersja Swan Lake zachęciła mnie do pójścia na Czajkowskiego do teatru... I zawiodłem się... *-) P.S. Często wracam do "Albumu" - to moja ulubiona płyta popełniona przez Rottena Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: Jezioro łabędzie... 12.06.02, 08:23 Gość portalu: ugugunan napisał(a): >>Często wracam do "Albumu" - to moja ulubiona płyta popełniona przez Rotten > a "Album" jest ich chyba najlepszą płytą z okresu "post-awangardowego", że się tak wyrażę. Na pozostałych płytach z tego czasu jest za dużo przynudzania (płyty "9" czy "That What Is Not" możnaby moim zdaniem spokojnie skrócić o połowę). Z "Albumu" pomijam tylko 1 kawałek (bodajże "Bags"), cała reszta to jest dla mnie total )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Jezioro łabędzie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:31 jello_b napisał(a): > Gość portalu: ugugunan napisał(a): > > >>Często wracam do "Albumu" - to moja ulubiona płyta popełniona przez Rot > ten > > a > > "Album" jest ich chyba najlepszą płytą z okresu "post-awangardowego", że się ta > k > wyrażę. Na pozostałych płytach z tego czasu jest za dużo przynudzania (płyty "9 > " > czy "That What Is Not" możnaby moim zdaniem spokojnie skrócić o połowę). > Z "Albumu" pomijam tylko 1 kawałek (bodajże "Bags"), cała reszta to jest dla mn > ie > total )) A dla mnie genialne są 3 pierwsze płyty ze wskazaniem na "Flowers Of ROmance"- zajebisty krążek. Z "postawangardowego" okresu wolę "Happy?" Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: PUBLIC IMAGE LTD. 24.06.02, 12:44 wiziis natelawsaaaaaaaaa....... wizis natelawsaaaaaa....... \ ))))))) tiresias napisał(a): > This is not a a love soong!!!! > zajebiście > eee... Odpowiedz Link Zgłoś