Dodaj do ulubionych

& #35; & #35; & #35; & #35; BJORK i INNI TACY>>

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:17
Bjork-kocham te panienke, ale wczoraj jadąc busem nie dawał mi spokoju kawałek
"Oceania"- "eeeeeeeeevery boy is a snake is a lilly....." i zacząłem sobie
tłumaczyć, dla urozmaicenia nucąc po polsku...NO BOKI ZRYWAĆ.
"każdy chłooooooooooooooop
to jest wąż
to jest lilijaaaaaaaaaaaaaaaaaa" no bzdury jakies totalne..
przypomniał mi sie zaraz PRZEWSPANIAŁY(?)zespół BEE GEES, no wyobrażcie sobie
chłopaczków, śpewających falsetem...po polsku...no koszmar
albo
SZLAGIER niejakiego PRINCE'a - "Pussy control", włączacie radio a tu gość
śpiewa po polsku "oooooooooooo KONTROOOOOLA CIPKI...."

jak ktoś zna jakieś ciekawsze "szlagry" chętnie poczytam...
Obserwuj wątek
    • ihopeyouwilllikeme Re: & & #35; 35; & & #35; 35; & & #35; 35; 27.10.04, 11:20
      Idiota czy jak ?
      • Gość: zapytywaczka Re: wymogi intelektualne forum rosna IP: 212.244.131.* 27.10.04, 11:41
        a nie ihopeyouwilllikeme ?
        • Gość: ADAM EEEEEEEEEEE ale o co cho....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:08
          no własnie...to tu są jakieś WYMOGI? co wy bawić się nie umiecie?????
          a słyszałem że muzyka łagodzi obyczaje...nie rozumiem KURDE! O CO WAM CHODZI?
          • grimsrund Re: EEEEEEEEEEE ale o co cho....? 27.10.04, 12:41
            Więc może tak, prosto: marna to zabawa.
            • Gość: ADAM Re: EEEEEEEEEEE ale o co cho....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:25
              To się nie baw, kto ci każe....?przejdź do działu MALKONTENTÓW
          • Gość: zapytywaczka Re: EEEEEEEEEEE ale o co cho....? IP: 212.244.131.* 27.10.04, 14:26
            Ja odnioslam wrazenie ze sa wymogi. Zazartowalam i dowiedzialam sie ze jestem
            glupia.
            • Gość: O.D Dobry wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:01
              Dobry wątek, popieram. Tak mysle sobie że jakieś 8 -10 lat temu w czasach
              licealnych ,miałem lepiej -nie znałem języka w ząb i po prostu imbecylny tekst
              nie sprawiał mi problemu. Dziś często jest tak ze piosenka mi sie podoba ale
              jakis głupi gryps psuje całą przyjemność.
    • Gość: O.D Re: & & #35; 35; & & #35; 35; & & #35; 35; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:02
      A dobry przykład to "Black hole sun" soundgarden totalny bełkot w ogóle nie
      wiem o con chodzi
      • enrella Re: & & & #35; 35; 35; & & & #35; 35; 35 27.10.04, 22:27
        dobry wątek....bo mimo, że muzyczka wpada w ucho, to tekst jakoś za nią nie chce, jak ktoś chce się pośmiać z tekstów, polecam "rokendrole" z lat 50, np taka tam Oh Diana.....a ten fragment z Bjork, mimo, że sama ją uwielbiam, równie uznałam za śmiesznie bełkotliwy.....choć lekko freudowski...porównanie faceta do węża ..wink żarciksmile pozdr,
        • Gość: ADAM bezgłupichznaczków-BJORK I INNI-bezgłupichznaczków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:35
          O! dobry kierunek....A próbopwał ktos tłumaczyć SCHODY DO NIEBA???
          no za diabła...no ale to już POEZJA WYSOKA więc można nie rozumiec, tak jak
          Black hole sun....
          ale takie SHE LOVES YOU yeee,yeee,yeee.

ależ...a wiecie że niejakie ALIBABKI (lata 70-te)miały szlagra z
          tekstem: "PRZELEEEEEEEEĆ MNIE?słowo honoru,specjalnie kupiłem płytę dla tego
          kawałka, az dziwię sie że żadne hiphopowce nie przerobiły tego cuda, aż się
          prosi...
          • Gość: O.D Re: bezgłupichznaczków-BJORK I INNI-bezgłupichzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:51
            Wczoraj w Trójce słyszałem kawałek z tekstem klientki "chce wszystkim dawać "
            Tez dobre
            • Gość: ADAM -BJORK I INNI TACY- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:02
              PUT ME UP, PUT ME DOWN,PUT MY FEET BACK ON THE GROUND>>>
              nie może się kobieta zdecydować...na górze, na dole...no nie wie..ja też nie..

...chce wszystkim dawać??? a to interesujące...
              • Gość: O.D Re: -BJORK I INNI TACY- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:51
                "yeah,yeah,no,no" - to zas refren znanej piosenki Nickelback
                To k..wa tak czy nie? smile)
                • Gość: ADAM Re: -BJORK I INNI TACY- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:48
                  Ha ! no właśnie...kolejny niezdecydowany Artycha!!!!
                  trzeba będzie chyba zrobić ranking artystów NIEZDECYDOWANYCH...
                  • Gość: ADAM Re: -BJORK I INNI TACY- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:03
                    Do listy nie zde cy do wa nych...
                    ...." Z TOBĄĄĄĄĄ BEZ CIEEEEEBIEEEEE
                    Z TOBĄ BEZ CIE BIE E EEEEEEEEEEEEEE
                    ...nasze kochane JU TU....
                    w odpowiedzi nasza kochana artystka zaśpiewa
                    "IM WIĘCEJ CIEBIE TYM MNIEJJJJJJJJ..."
                    hmmm, czy to dialog dwóch kultur?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka