26.04.02, 01:14
czy zna ktos wczesniejsze dokonania w/w?
warto kupic?
przyznaje ze ostatnia plyta za mna"chodzi" i przez ostatnie dni sluchalam jej
na okraglo...
Obserwuj wątek
    • munky Re: P.O.D 27.04.02, 16:10
      Jeśli chodzi o wcześniejsze dokonania tej grupy to najlepiej znam "The
      fundamental elements ot the southtown", szczegolnie fajny numer z tej plyty to
      Southtown, ogolnie plyta ciekawa, duzo ostrego grania z elementami reagge.
      Zespolo wydal pare plyt wczesniej:"snuff the punk", "brown" i EP"the warriors".
      Plyty wydane tylko na rynku amerykanskim wlasnym nakladem, ale ponoc maja byc
      reedycje ze wzgledu na popularnosc Satellite. Sciągnąlem sobie pare piosenek z
      plyty snuff the punk i stwierdzam ze chlopaki kiedys grali ostrzejszą muzyke,
      teraz chyba poszli z czasem i stracili troche mlodzienczego wigorusmile
      pzdr
      • mallina Re: P.O.D 27.04.02, 16:55
        czyli warto siegnac po wczesniejszesmile)))))
        zaluje ze wczesniej P.O.D nie znalam..bo przeciez byli w polsce przed kornem!
        teraz maja trase o europie..ale w moje okolice jakos nie zahacza..szkoda!
        • munky Re: P.O.D 27.04.02, 19:16
          Czy warto??? Nie wiem czy warto. Najlepiej znam plyte "fundamental
          elaements..." i moim zdaniem warto ja mieć, moze nie jest to jakas super plyta,
          ale jest ok. A koncert bedzie w berlinie 15 maja, to chyba nie tak daleko od
          naszego pieknego krajusmile)))
          pzdr
          • Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.02, 21:03
            no ..nie jest dalekosmile))) ale wolalabym blizej...smile)))))))))))))))))))))
      • Gość: nadja Re: P.O.D IP: *.wave.net.pl 01.05.02, 22:45
        O tak.
        Ja mam koncertowke i ... za ostro, za ostro...
        przesluchalam tylko raz.
        A kupiona w Stanach.

n.
        • Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.02, 22:54
          za ostro?????
          to chyba dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          zazdroszczesmile)))
    • mallina Re: P.O.D 28.04.02, 22:35
      jutro sobie posciagam jakies stare kawalki..to co polecasz..pewnie kupie jakies
      starsze cd jak sie znamsmile))
      ostatnio tutaj to az strach napisac ze jakas music sie podoba z tego co puszcza
      sie w rtv czy tv...wszystko ponoc smierdzi komercha!!!..trudno...mi sie dobrze
      slucha ostatnio wlasnie P.O.D....smile))))))))
      • munky Re: P.O.D 30.04.02, 13:01
        hmm, zeby tylko pozniej nie bylo do mnie pretensji ze polecilem wczesniejsze
        plyty, a te nie są tak fajne jak stellitesmile))) oczywiscie zartuje, chociaz
        moge ci zagwarantowac ze nie są tak fajne, no ale przekonasz sie chyba sama.
        Masz racje z tym ze ludzie na forum krytykuja innych za to ze sluchaja
        komercyjnych zespolow i nie tylko- mozna sie przyzwyczaic do tego ze wysmiewaja
        mnie ze slucham korna, slipknota, ze jestem z jakiegos tam miasta, ze jestem
        euroentuzjastąsmile), no ale jak ktos pisze np. ze tool jest komercyjny, to ja
        juz sie poddaje i poprostu odpisuje takiemu komus zeby sie dalej zamykal w
        pokoju i sluchal tej swojej shakiry bo ona z pewnoscia nie jest komercyjnasmile)
        to byla taka drobna dygresjasmile) milego sluchania POD
        pzdr
        • Gość: Miecio Re: P.O.D IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 02:49
          munky napisał(a):

> hmm, zeby tylko pozniej nie bylo do mnie pretensji ze polecilem wczesniejsze
          > plyty, a te nie są tak fajne jak stellitesmile))) oczywiscie zartuje, chociaz
          > moge ci zagwarantowac ze nie są tak fajne, no ale przekonasz sie chyba sama.
          > Masz racje z tym ze ludzie na forum krytykuja innych za to ze sluchaja
          > komercyjnych zespolow i nie tylko- mozna sie przyzwyczaic do tego ze wysmiewaja
          >
          > mnie ze slucham korna, slipknota, ze jestem z jakiegos tam miasta, ze jestem
          > euroentuzjastąsmile), no ale jak ktos pisze np. ze tool jest komercyjny, to ja
          > juz sie poddaje i poprostu odpisuje takiemu komus zeby sie dalej zamykal w
          > pokoju i sluchal tej swojej shakiry bo ona z pewnoscia nie jest komercyjnasmile)
          > to byla taka drobna dygresjasmile) milego sluchania POD
          > pzdr

Ta wymiana zdań z maliną wyglada mi na maly podryw! Chciałem ostrzec ze ja
          pierwszy poznałem sie na malinie- ze to wporzo dziewczyna.

• Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 12:02
            a tobie mieciu to co sie stalo wczoraj?? bezsennosc?smile))))))))))))
            • Gość: Miecio Re: P.O.D IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 13:33
              Gość portalu: mallina napisał(a):

> a tobie mieciu to co sie stalo wczoraj?? bezsennosc?smile))))))))))))

Czuwałem całą noc zeby nie napisał Ci za duzosmile))
              Ale przed godz. 3 padłem.

• munky Re: P.O.D 02.05.02, 16:26
                wielki sorry panie Mieciu, nie bylo moim zamiarem wchodzenie Tobie z buciorami
                w znajomosc z malliną. Bylem tylko bardzo uprzejmy probując jej poznac blizej
                zespol o ktory jej chodzilo. Ale widze ze takie pomaganie jest zaraz
                odczytywane jako podrywsmile))) co to sie porobilo?!?!
                pzdr
                • Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 17:52
                  munky..smile) ja to ci wdzieczna jestem..posciagalam sobie , no zasadniczo miales
                  racje!! ostatnia plyta najlepsza! chociaz czy nie jest to kwestia osluchania...
                  ale pociesza mnie to ze skoro ta jest najlepsza to kolejna musi byc rowniez
                  niezla i mam nadzieje ze tak bedziesmile)))))
                  teraz musze sprawdzic te limp bizkitsmile)))
              • Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 17:55
                ha, wczoraj to sie tez zasiedzialam, ale jakos nie zajrzalam tutaj!
                • Gość: Miecio Re: P.O.D IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 19:05

> ha, wczoraj to sie tez zasiedzialam, ale jakos nie zajrzalam tutaj!

Troche szkoda bo miałem ogromna ochote na konwersacje.
                  Ale moze w końcu cos o POD. Są ok, tylko za duzo spiewaja o miłości miedzy
                  bliznimi.

• Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 21:39
                    konwersacje...forum mi ostatnio cos wolno chodzi...

P.O.D za duzo o milosci? to wystarczy potem Limp Bizkit posluchacsmile)))
                    • Gość: Miecio Re: P.O.D IP: 213.76.59.* 02.05.02, 21:49

> konwersacje...forum mi ostatnio cos wolno chodzi...
                      >
                      > P.O.D za duzo o milosci? to wystarczy potem Limp Bizkit posluchacsmile)))

Ale mi chodzi o taka miłość chrześcijańską o której cały czas śpiewają, jakoś nie
                      moge się w tym odnalezćsmile))
                      Forum wolno chodzi? A co Ci szybko chodzi?smile
                      • Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 23:12
                        no taaaaak milosc chrzescijanska..to tak jak do mnie, ale nie przeszkadza mi to
                        zbytnio, podoba mi sie muza i juzsmile) i jeden moj ulubiony jak sadze tez jest o
                        tej wlasnie milosci...ale niech tam!!smile))

szybko? wszystko!!! teraz nawet forum....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka