mallina 26.04.02, 01:14 czy zna ktos wczesniejsze dokonania w/w? warto kupic? przyznaje ze ostatnia plyta za mna"chodzi" i przez ostatnie dni sluchalam jej na okraglo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
munky Re: P.O.D 27.04.02, 16:10 Jeśli chodzi o wcześniejsze dokonania tej grupy to najlepiej znam "The fundamental elements ot the southtown", szczegolnie fajny numer z tej plyty to Southtown, ogolnie plyta ciekawa, duzo ostrego grania z elementami reagge. Zespolo wydal pare plyt wczesniej:"snuff the punk", "brown" i EP"the warriors". Plyty wydane tylko na rynku amerykanskim wlasnym nakladem, ale ponoc maja byc reedycje ze wzgledu na popularnosc Satellite. Sciągnąlem sobie pare piosenek z plyty snuff the punk i stwierdzam ze chlopaki kiedys grali ostrzejszą muzyke, teraz chyba poszli z czasem i stracili troche mlodzienczego wigoru pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: P.O.D 27.04.02, 16:55 czyli warto siegnac po wczesniejsze))))) zaluje ze wczesniej P.O.D nie znalam..bo przeciez byli w polsce przed kornem! teraz maja trase o europie..ale w moje okolice jakos nie zahacza..szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: P.O.D 27.04.02, 19:16 Czy warto??? Nie wiem czy warto. Najlepiej znam plyte "fundamental elaements..." i moim zdaniem warto ja mieć, moze nie jest to jakas super plyta, ale jest ok. A koncert bedzie w berlinie 15 maja, to chyba nie tak daleko od naszego pieknego kraju))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.02, 21:03 no ..nie jest daleko))) ale wolalabym blizej...))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: P.O.D IP: *.wave.net.pl 01.05.02, 22:45 O tak. Ja mam koncertowke i ... za ostro, za ostro... przesluchalam tylko raz. A kupiona w Stanach. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.02, 22:54 za ostro????? to chyba dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszcze))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: P.O.D 28.04.02, 22:35 jutro sobie posciagam jakies stare kawalki..to co polecasz..pewnie kupie jakies starsze cd jak sie znam)) ostatnio tutaj to az strach napisac ze jakas music sie podoba z tego co puszcza sie w rtv czy tv...wszystko ponoc smierdzi komercha!!!..trudno...mi sie dobrze slucha ostatnio wlasnie P.O.D....)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: P.O.D 30.04.02, 13:01 hmm, zeby tylko pozniej nie bylo do mnie pretensji ze polecilem wczesniejsze plyty, a te nie są tak fajne jak stellite))) oczywiscie zartuje, chociaz moge ci zagwarantowac ze nie są tak fajne, no ale przekonasz sie chyba sama. Masz racje z tym ze ludzie na forum krytykuja innych za to ze sluchaja komercyjnych zespolow i nie tylko- mozna sie przyzwyczaic do tego ze wysmiewaja mnie ze slucham korna, slipknota, ze jestem z jakiegos tam miasta, ze jestem euroentuzjastą), no ale jak ktos pisze np. ze tool jest komercyjny, to ja juz sie poddaje i poprostu odpisuje takiemu komus zeby sie dalej zamykal w pokoju i sluchal tej swojej shakiry bo ona z pewnoscia nie jest komercyjna) to byla taka drobna dygresja) milego sluchania POD pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: P.O.D IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 02:49 munky napisał(a): > hmm, zeby tylko pozniej nie bylo do mnie pretensji ze polecilem wczesniejsze > plyty, a te nie są tak fajne jak stellite))) oczywiscie zartuje, chociaz > moge ci zagwarantowac ze nie są tak fajne, no ale przekonasz sie chyba sama. > Masz racje z tym ze ludzie na forum krytykuja innych za to ze sluchaja > komercyjnych zespolow i nie tylko- mozna sie przyzwyczaic do tego ze wysmiewaja > > mnie ze slucham korna, slipknota, ze jestem z jakiegos tam miasta, ze jestem > euroentuzjastą), no ale jak ktos pisze np. ze tool jest komercyjny, to ja > juz sie poddaje i poprostu odpisuje takiemu komus zeby sie dalej zamykal w > pokoju i sluchal tej swojej shakiry bo ona z pewnoscia nie jest komercyjna) > to byla taka drobna dygresja) milego sluchania POD > pzdr Ta wymiana zdań z maliną wyglada mi na maly podryw! Chciałem ostrzec ze ja pierwszy poznałem sie na malinie- ze to wporzo dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 12:02 a tobie mieciu to co sie stalo wczoraj?? bezsennosc?)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: P.O.D IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 13:33 Gość portalu: mallina napisał(a): > a tobie mieciu to co sie stalo wczoraj?? bezsennosc?)))))))))))) Czuwałem całą noc zeby nie napisał Ci za duzo)) Ale przed godz. 3 padłem. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: P.O.D 02.05.02, 16:26 wielki sorry panie Mieciu, nie bylo moim zamiarem wchodzenie Tobie z buciorami w znajomosc z malliną. Bylem tylko bardzo uprzejmy probując jej poznac blizej zespol o ktory jej chodzilo. Ale widze ze takie pomaganie jest zaraz odczytywane jako podryw))) co to sie porobilo?!?! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 17:52 munky..) ja to ci wdzieczna jestem..posciagalam sobie , no zasadniczo miales racje!! ostatnia plyta najlepsza! chociaz czy nie jest to kwestia osluchania... ale pociesza mnie to ze skoro ta jest najlepsza to kolejna musi byc rowniez niezla i mam nadzieje ze tak bedzie))))) teraz musze sprawdzic te limp bizkit))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 17:55 ha, wczoraj to sie tez zasiedzialam, ale jakos nie zajrzalam tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: P.O.D IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 19:05 Gość portalu: mallina napisał(a): > ha, wczoraj to sie tez zasiedzialam, ale jakos nie zajrzalam tutaj! Troche szkoda bo miałem ogromna ochote na konwersacje. Ale moze w końcu cos o POD. Są ok, tylko za duzo spiewaja o miłości miedzy bliznimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 21:39 konwersacje...forum mi ostatnio cos wolno chodzi... P.O.D za duzo o milosci? to wystarczy potem Limp Bizkit posluchac))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: P.O.D IP: 213.76.59.* 02.05.02, 21:49 Gość portalu: mallina napisał(a): > konwersacje...forum mi ostatnio cos wolno chodzi... > > P.O.D za duzo o milosci? to wystarczy potem Limp Bizkit posluchac))) Ale mi chodzi o taka miłość chrześcijańską o której cały czas śpiewają, jakoś nie moge się w tym odnalezć)) Forum wolno chodzi? A co Ci szybko chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: P.O.D IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.02, 23:12 no taaaaak milosc chrzescijanska..to tak jak do mnie, ale nie przeszkadza mi to zbytnio, podoba mi sie muza i juz) i jeden moj ulubiony jak sadze tez jest o tej wlasnie milosci...ale niech tam!!)) szybko? wszystko!!! teraz nawet forum.... Odpowiedz Link Zgłoś