Gość: meloman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:11 Obejrzałem program Wojewódzkiego, gdzie gościem był R. Kostrzewski (były wokalista Kata) i jestem trochę przerażony. Miejsce tego kolesia jest w szpitalu psychiatrycznym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaija Re: Roman Kostrzewski IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.11.04, 00:02 Pewnie po obowiązkowych egzorcyzmach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spookato Re: Roman Kostrzewski IP: *.slrhc.org 15.11.04, 07:36 a co takiego romek powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Roman Kostrzewski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 15:44 generalnie to nie powiedział zupełnie nic. do tegu usiłował być zabawny, ale niestety mu nie wychodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Roman Kostrzewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:43 Kostrzewski wyglądał jakby coś sobie wstrzyknął w żyłę przed programem. Albo jest bardzo nieśmiały albo jest idiotą po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marion Re: Roman Kostrzewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:19 Nie dziwię się, że pozbyli się go z Kata. Tak się kończy praktykowanie okultyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Roman Kostrzewski 15.11.04, 12:27 Gość portalu: meloman napisał(a): > Obejrzałem program Wojewódzkiego, gdzie gościem był R. Kostrzewski (były wokali > sta Kata) i jestem trochę przerażony. Miejsce tego kolesia jest w szpitalu psyc > hiatrycznym! tez mi odkrycie. ja od dawna uważam, ze miejsce Wojewódzkiego jest w psychiatryku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Roman Kostrzewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:23 Zdaje się, że w latach 80 człowiek ten dla fanów muzyki heavy metalowej (czy raczej trashmetalowej) był Bogiem, pardon Lucyferem. W środę jest powtórka programu wtedy zorientuję się o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Roman Kostrzewski 19.11.04, 16:51 E.... nie. On jest świadomy tego co robi. Jego trzeba tylko odizolować, leczenie jest zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black metal Re: Roman Kostrzewski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.04, 20:22 Spodziewałem się po tym człowieku zdecydowanie większej elokwencji Nieco sie zawiodłem ale i tak KAT'a szanuje za pierwsze płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
negatywista Kostrzewski, a Wojewódzki 18.11.04, 01:11 Tak, to przykre, że Kostrzewski w ogóle zgodził się pójść do programu tego zakompleksionego pajaca. Niestety przypłacił to kompromitacją, bo wypadł rzeczywiście fatalnie. Usiłował wpasować się w stylistykę programu, być zabawnym i wyluzowanym, a wypadł groteskowo. Wojewódzki od początku chciał zrobić z niego idiotę i tym samym się dowartościować zdaje się po tym, jak poprzedni gość - niejaka Agnieszka Frykowska (swoją drogą osoba na wyższym poziomie niż się mogło wydawać) wytknęła mu na oczach widowni jego kompleksy i słabości. Różnica między Wojewódzkim, a Kostrzewskim jednak pozostaje nadal wielka - ten drugi był artystą, świetnym wokalistą, współtwórcą kilku bardzo dobrych płyt; pierwszy - czterdziestoletnim czternastolatkiem umysłowym, niespełnionym artystą i klownem mediów zafiksowanym na punkcie seksualności jak gó..arz z podstawówki, co wskazuje na jakiś straszny kompleks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronio Re: Kostrzewski, a Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 09:15 K.W. ma kompleks, bo jest gejem, a nie chce się do tego przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Kostrzewski, a Wojewódzki 19.11.04, 13:13 Gość portalu: ronio napisał(a): > K.W. ma kompleks, bo jest gejem, a nie chce się do tego przyznać. Nie wiem czy gejem, ale np. na Śląsku słyszy się często do znajomych, że Romek lubi sobie posiedzieć kilaknaście godzin na necie w poszukiwaniu zdjęć z dziećmi. Ponąć zwięrzęta już mu się znudziły... Jakkolwiek cenię dorobek Kata, to tego gościa należy co najmniej leczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutekh Re: Kostrzewski, a Wojewódzki IP: 212.87.225.* 19.11.04, 12:51 niestety , kostrzewski dał antypoppis-wynika z tego ze nie umie się kreować wcale brzydkie to i niesprawiedliwe. być może wojewód znał sytuację i chciał pokaza.ć takiego wała na wizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Kostrzewski, a Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:44 Wojewódzki to szmata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czort Re: Kostrzewski, a Wojewódzki IP: *.visp.energis.pl 25.11.04, 01:34 Moja historia jest bardzo krótka: Wojewódzki to k*rwa i prostytutka. Nie dziwię się Romkowi, ja jakbym zobaczył takiego debila jak Wojewódzki nie wiedziałbym czy mu zasadzić w ryja czy go zwyzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyferiusz Re: Roman Kostrzewski IP: *.visp.energis.pl 25.11.04, 01:24 Oczywiste jest, że kościoły można tylko zwiedzać, bo chodzić tam nie ma po co(ja byłem raz do pierwszej komunii). Natomiast w boga wierzą tylko ludzi chorzy na umyśle (ja wierzę w Myszkę Miki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Roman Kostrzewski IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.11.04, 23:56 Nie martw się, Lucyferiuszu, bo i tak będziesz w niebie, czy w to wierzysz, czy nieA jeśli chodzi o twojego pana, o ile Lucyfera za takowego uważasz, to wiedz, że jego głównym zadaniem jest ciebie pognębić, choć może się tobie wydawać inaczej Odpowiedz Link Zgłoś