Dodaj do ulubionych

Roman Kostrzewski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:11
Obejrzałem program Wojewódzkiego, gdzie gościem był R. Kostrzewski (były wokalista Kata) i jestem trochę przerażony. Miejsce tego kolesia jest w szpitalu psychiatrycznym!
Obserwuj wątek
    • Gość: jaija Re: Roman Kostrzewski IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.11.04, 00:02
      Pewniebig_grinbig_grinbig_grin po obowiązkowych egzorcyzmachbig_grinbig_grinbig_grin
      • Gość: spookato Re: Roman Kostrzewski IP: *.slrhc.org 15.11.04, 07:36
        a co takiego romek powiedzial?
        • Gość: que? Re: Roman Kostrzewski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 15:44
          generalnie to nie powiedział zupełnie nic. do tegu usiłował być zabawny, ale
          niestety mu nie wychodziło.
          • Gość: marek Re: Roman Kostrzewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:43
            Kostrzewski wyglądał jakby coś sobie wstrzyknął w żyłę przed programem. Albo
            jest bardzo nieśmiały albo jest idiotą po prostu.
    • Gość: marion Re: Roman Kostrzewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:19
      Nie dziwię się, że pozbyli się go z Kata. Tak się kończy praktykowanie
      okultyzmu.
    • jasiek666 Re: Roman Kostrzewski 15.11.04, 12:27
      Gość portalu: meloman napisał(a):

> Obejrzałem program Wojewódzkiego, gdzie gościem był R. Kostrzewski (były
      wokali
      > sta Kata) i jestem trochę przerażony. Miejsce tego kolesia jest w szpitalu
      psyc
      > hiatrycznym!

tez mi odkrycie. ja od dawna uważam, ze miejsce Wojewódzkiego jest w
      psychiatryku.

• Gość: P-77 Re: Roman Kostrzewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:23
        Zdaje się, że w latach 80 człowiek ten dla fanów muzyki heavy metalowej (czy
        raczej trashmetalowej) był Bogiem, pardon Lucyferem.
        W środę jest powtórka programu wtedy zorientuję się o co chodzi.
      • humbak Re: Roman Kostrzewski 19.11.04, 16:51
        E.... nie. On jest świadomy tego co robi. Jego trzeba tylko odizolować, leczenie jest zbędne.
    • Gość: black metal Re: Roman Kostrzewski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.04, 20:22
      Spodziewałem się po tym człowieku zdecydowanie większej elokwencji sad Nieco sie
      zawiodłem ale i tak KAT'a szanuje za pierwsze płyty.
    • negatywista Kostrzewski, a Wojewódzki 18.11.04, 01:11
      Tak, to przykre, że Kostrzewski w ogóle zgodził się pójść do programu tego
      zakompleksionego pajaca. Niestety przypłacił to kompromitacją, bo wypadł
      rzeczywiście fatalnie. Usiłował wpasować się w stylistykę programu, być
      zabawnym i wyluzowanym, a wypadł groteskowo. Wojewódzki od początku chciał
      zrobić z niego idiotę i tym samym się dowartościować zdaje się po tym, jak
      poprzedni gość - niejaka Agnieszka Frykowska (swoją drogą osoba na wyższym
      poziomie niż się mogło wydawać) wytknęła mu na oczach widowni jego kompleksy i
      słabości. Różnica między Wojewódzkim, a Kostrzewskim jednak pozostaje nadal
      wielka - ten drugi był artystą, świetnym wokalistą, współtwórcą kilku bardzo
      dobrych płyt; pierwszy - czterdziestoletnim czternastolatkiem umysłowym,
      niespełnionym artystą i klownem mediów zafiksowanym na punkcie seksualności jak
      gó..arz z podstawówki, co wskazuje na jakiś straszny kompleks.
      • Gość: ronio Re: Kostrzewski, a Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 09:15
        K.W. ma kompleks, bo jest gejem, a nie chce się do tego przyznać.
        • dementia Re: Kostrzewski, a Wojewódzki 19.11.04, 13:13
          Gość portalu: ronio napisał(a):

> K.W. ma kompleks, bo jest gejem, a nie chce się do tego przyznać.

Nie wiem czy gejem, ale np. na Śląsku słyszy się często do znajomych, że Romek
          lubi sobie posiedzieć kilaknaście godzin na necie w poszukiwaniu zdjęć z
          dziećmi. Ponąć zwięrzęta już mu się znudziły... uncertain
          Jakkolwiek cenię dorobek Kata, to tego gościa należy co najmniej leczyć...
      • Gość: sutekh Re: Kostrzewski, a Wojewódzki IP: 212.87.225.* 19.11.04, 12:51
        niestety , kostrzewski dał antypoppis-wynika z tego ze nie umie się kreować
        wcale brzydkie to i niesprawiedliwe. być może wojewód znał sytuację i chciał
        pokaza.ć takiego wała na wizji?
        • Gość: elf Re: Kostrzewski, a Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:44
          Wojewódzki to szmata!
      • Gość: Czort Re: Kostrzewski, a Wojewódzki IP: *.visp.energis.pl 25.11.04, 01:34
        Moja historia jest bardzo krótka: Wojewódzki to k*rwa i prostytutka.

Nie dziwię się Romkowi, ja jakbym zobaczył takiego debila jak Wojewódzki nie
        wiedziałbym czy mu zasadzić w ryja czy go zwyzywać.
    • Gość: Lucyferiusz Re: Roman Kostrzewski IP: *.visp.energis.pl 25.11.04, 01:24
      Oczywiste jest, że kościoły można tylko zwiedzać, bo chodzić tam nie ma po co(ja
      byłem raz do pierwszej komunii).
      Natomiast w boga wierzą tylko ludzi chorzy na umyśle (ja wierzę w Myszkę Miki).
      • Gość: jaija Re: Roman Kostrzewski IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.11.04, 23:56
        Nie martw się, Lucyferiuszu, bo i tak będziesz w niebie, czy w to wierzysz, czy
        niesmileA jeśli chodzi o twojego pana, o ile Lucyfera za takowego uważasz, to
        wiedz, że jego głównym zadaniem jest ciebie pognębić, choć może się tobie
        wydawać inaczejwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka