mallina 22.11.04, 19:17 oczywiscie gratuluje Homohedonistusowi, niestety moment nieuwagi i odskoczyl zbyt mocno.. na szczescie pozostalych szczesliwie udalo mi sie przeskoczyc)) wszystkim dziekuje za gre w rundzie jesiennej, teraz byle do wiosny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Re: Pilkarzyki;-) 22.11.04, 20:08 mallina napisała: > oczywiscie gratuluje Homohedonistusowi, niestety moment nieuwagi i odskoczyl > zbyt mocno.. > na szczescie pozostalych szczesliwie udalo mi sie przeskoczyc)) > wszystkim dziekuje za gre w rundzie jesiennej, teraz byle do wiosny!!! Verfluchte !!! W ostatniej chwili mnie wyprzedziłaś !!! (Ale to i tak mój najlepszy wynik ever) Homo - gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Co tu dużo pisać 22.11.04, 20:34 Gratki dla Homo (to się powoli staje nudne, że zawsze wygrywasz )) ). Dzięki ludziska za grę i jako rzekła Mallina: "Do wioseny". Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Co tu dużo pisać 22.11.04, 20:55 Gratulacje choć przyznam że jakoś tak wyszło że osobiście olałem Piłkarzyki w tej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pilkarzyki;-) 22.11.04, 21:37 tam Pilkarzyki i Pilkarzyki, tu sie zanosi ze Adasia nie bedzie chyba ze bedzie platny, wiec niech sie wala. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pilkarzyki;-) 22.11.04, 22:24 e tam zagralbys w pilkarzyki, to bys zobaczy co to emocje Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pilkarzyki;-) 22.11.04, 22:27 chyba akurat bylem na wakacjach kiedy liga startowala, po powrocie nie mialem zupelnie glowy do Pilkarzykow a do tego w Olsztynie I ligi juz niet, wiec sila rzeczy troche mniej sie interesuje niz kiedys. z drugiej strony skoczni tez nie posiadamy Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Pilkarzyki;-) 23.11.04, 08:47 mameluch napisał: > a do tego w Olsztynie I ligi juz niet, wiec sila > rzeczy troche mniej sie interesuje niz kiedys. W Łodzi też chwilowo nie posiadamy I ligi i mi to nie przeszkodziło )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pilkarzyki;-) 23.11.04, 12:18 ale moge sie zalozyc ze my bardziej chwilowo niz Lodz Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pilkarzyki;-) 23.11.04, 13:31 hmm w Chorzowie tez nie nawet w Ffm nie... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Pilkarzyki;-) 23.11.04, 14:26 Ekhm... A co ja mam mówić o sobie? Okręgówka... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Pilkarzyki;-) 24.11.04, 17:07 aasiek napisała: > Ekhm... A co ja mam mówić o sobie? > Okręgówka... A jakaś nazwa drużyny??? Może zacznę śledzić wyniki??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Pilkarzyki;-) 24.11.04, 17:16 w Pilkarzykach to pewnie nie da sie dolaczyc w polowie sezonu? druzyne tworzy sie raz? kolejna szansa dopiero w sierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pilkarzyki;-) 24.11.04, 17:24 no co Ty wiosenna runda czeka!!serdecznie zapraszamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Pilkarzyki;-) 24.11.04, 20:28 mameluch napisał: > w Pilkarzykach to pewnie nie da sie dolaczyc w polowie sezonu? druzyne tworzy > sie raz? kolejna szansa dopiero w sierpniu? chyba raz na wiosnę i raz na lato się tworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Pilkarzyki;-) 25.11.04, 11:22 h8red napisał: > aasiek napisała: > > > Ekhm... A co ja mam mówić o sobie? > > Okręgówka... > > A jakaś nazwa drużyny??? Może zacznę śledzić wyniki??? )) > ))) Za przeproszeniem, Puszcza Hajnówka chyba Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Pilkarzyki;-) 25.11.04, 12:01 aasiek napisała: > Za przeproszeniem, Puszcza Hajnówka chyba Hajnówka??? Żubry grają??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Pilkarzyki;-) 26.11.04, 15:23 Jeśli chodzi o grację z jaką kopią piłkę - chyba rzeczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 off topik 24.11.04, 20:31 mallina napisała: > hmm w Chorzowie tez nie > nawet w Ffm nie... ooo, przyszło mi do głowy w związku z Twoim postem, że FoFFM można rozumieć jako Forum o Frankfurcie auF Mein. Tylko co to będzie FNTB w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: off topik 24.11.04, 20:42 )) w sumie nie mam pojecia dlaczego takiego skrotu tu uzywaja(Ffm = Frankfurt am Main) a Twoja propozycja jest ciekawa acz " co autor mial na mysli" to nie wiemDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: off topik 24.11.04, 20:44 janek0 napisał: >Tylko co to będzie FNTB w takim razie FoFNTB Forum o Frakcji Naprzod Twowarzysze Broni ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: off topik 24.11.04, 23:10 mallina napisała: > janek0 napisał: > > >Tylko co to będzie FNTB w takim razie > > FoFNTB > > Forum o Frakcji Naprzod Twowarzysze Broni Forum o Frędzlach Na Twoich Butach Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Pilkarzyki;-) 24.11.04, 16:36 Dziękuję, dziękuję. Korzystając z okazji pozwolę sobie zdradzić tajemnicę mojego sukcesu - graliśmy o honor, a ja po prostu nie miałem nic do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś