Dodaj do ulubionych

NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.12.04, 17:42
Wczoraj popełniłem błąd w adresie strony. Zapraszam wszystkich fanów
gitarowego grania na:

wciaz-ten-sam.blog.pl
POZDRAWIAM! i czekam na komentarze z Waszej strony!!!!!!
Obserwuj wątek
    • milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.04, 19:47
      Zawsze się staram zajrzeć na linki i, po nicku sądząc, spodziewałam się jakiejś
      nostalgii, poezji, no ewentualnie odrobiny liryzmu bądźjakiej maściwink A tu-
      Garfield!smile

wciaz-ten-sam.blog.pl/ natomiast tu-nostalgicznie i nastrojowo (ciekawe
      zdjęcia)
      • wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.04, 21:00
        smile tak jak mówiłem źle napisałem adres... teraz jest ok.

Była tam też poezja... dużo poezji, ale teraz jest muzyka. Mam nadzieję, że się
        spodoba...
        • milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.04, 21:50
          szkoda, ze poezja w czasie przeszłymwink
          • wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 18:58
            No ale pozeji to tez mam troche i ona nie została skasowana, mam nadzieję, że
            słuchałaś tego co tam jest i, że wydasz obiektywną opinię smile pozdrawiam!
            • milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 19:43
              Skoro się tak domagasz opiniiwink

Zachęcam wszystkich (szczerze!) do posłuchania nastrojowej gitarki, której
              delikatne brzmienie najlepiej nastraja w nocy. Coś dla ludzi z wnętrzem, a mam
              nadzieję, że każdy prawdziwy miłośnik jazzu je masmile

A propos-ta poezja to gdzie? Bo na stronce niczego takiego nie było.
              • wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 21:48
                Pozje mam na kompie, w domu... zdjołem ja z neta bo jest z byt osobista,
                bynajmniej dlatego ze dzieja sie rozne rzeczy w moim zyciu...ale jesli
                chcesz...cos da sie z tym zrobic.. pozdr!
                • milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 22:13
                  Jeśli chodzi o poezję, to chętnie przyjmę każdą ilośćwink A jeśli do tego jest
                  tak dobra jak Twoje gitarkowe granie... smile
                  • wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 09:43
                    W sumie to nie wiem czy jest dobra... to zalezy ...hym.. no ale warto
                    zaryzykować. Poproszę o email. pzdr
                    • milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 12:30
                      milusiaa@gazeta.pl
                      • wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 14:15
                        mail has sent...
                        • milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 14:37
                          that's goodwink
                          • jazzbaky1 Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.04, 11:16
                            Podejrzewam, że poezja gościa powyżej musi być na swój sposób oryginalna, skoro
                            autor (gościu powyżej) nie widzi różnicy między BYNAJMNIEJ a PRZYNAJMNIEJ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka