wciaz-ten-sam 15.12.04, 17:42 Wczoraj popełniłem błąd w adresie strony. Zapraszam wszystkich fanów gitarowego grania na: wciaz-ten-sam.blog.pl POZDRAWIAM! i czekam na komentarze z Waszej strony!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.04, 19:47 Zawsze się staram zajrzeć na linki i, po nicku sądząc, spodziewałam się jakiejś nostalgii, poezji, no ewentualnie odrobiny liryzmu bądźjakiej maści A tu- Garfield! wciaz-ten-sam.blog.pl/ natomiast tu-nostalgicznie i nastrojowo (ciekawe zdjęcia) Odpowiedz Link Zgłoś
wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.04, 21:00 tak jak mówiłem źle napisałem adres... teraz jest ok. Była tam też poezja... dużo poezji, ale teraz jest muzyka. Mam nadzieję, że się spodoba... Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.12.04, 21:50 szkoda, ze poezja w czasie przeszłym Odpowiedz Link Zgłoś
wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 18:58 No ale pozeji to tez mam troche i ona nie została skasowana, mam nadzieję, że słuchałaś tego co tam jest i, że wydasz obiektywną opinię pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 19:43 Skoro się tak domagasz opinii Zachęcam wszystkich (szczerze!) do posłuchania nastrojowej gitarki, której delikatne brzmienie najlepiej nastraja w nocy. Coś dla ludzi z wnętrzem, a mam nadzieję, że każdy prawdziwy miłośnik jazzu je ma A propos-ta poezja to gdzie? Bo na stronce niczego takiego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 21:48 Pozje mam na kompie, w domu... zdjołem ja z neta bo jest z byt osobista, bynajmniej dlatego ze dzieja sie rozne rzeczy w moim zyciu...ale jesli chcesz...cos da sie z tym zrobic.. pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 22:13 Jeśli chodzi o poezję, to chętnie przyjmę każdą ilość A jeśli do tego jest tak dobra jak Twoje gitarkowe granie... Odpowiedz Link Zgłoś
wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 09:43 W sumie to nie wiem czy jest dobra... to zalezy ...hym.. no ale warto zaryzykować. Poproszę o email. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 12:30 milusiaa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wciaz-ten-sam Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 14:15 mail has sent... Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 14:37 that's good Odpowiedz Link Zgłoś
jazzbaky1 Re: NOSTALGICZNIE - POPRAWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.04, 11:16 Podejrzewam, że poezja gościa powyżej musi być na swój sposób oryginalna, skoro autor (gościu powyżej) nie widzi różnicy między BYNAJMNIEJ a PRZYNAJMNIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś