herbata.cytrynowa 21.01.05, 18:19 Słyszałam w spiewających fortepianach piosenkę... śpiewał pan Jerzy Filar no i kilka jej słów brzmiało mniej więcej tak "nie dzwoń do mnie kiedy będę stary" zna ktoś może tytuł, ewentualnie dysponuje plikiem mp3? Byłabym "Dźwięczna" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: kto zna 21.01.05, 18:40 Ja to znam z wykonania kobiecego, ale... jakaś skleroza mnie dopadła co do tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: kto zna 21.01.05, 18:51 A.. Grażyna Łobaszewska i "Za szybą"? Jak to było? .....całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę, nie, nie dzwoń do mnie, kiedy będę stara (..) Może to to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: kto zna IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 19:38 Oj ale miody z was, toż to piosenka z 1980-go roku gdzieś, Cygan ją napisał do spółki z Filarem a wykonywała Nasza Basia Kochana.Tytuł "Za szybą". Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: kto zna 21.01.05, 19:48 Gość portalu: Lecho napisał(a): > Oj ale miody z was, toż to piosenka z 1980-go roku gdzieś, Cygan ją napisał >do spółki z Filarem a wykonywała Nasza Basia Kochana.Tytuł "Za szybą". A bardzo możliwe, że i Nasza Basia Kochana też) Ja akurat mam na płycie Łobaszewskiej wydanej w serii "Złota kolekcja" pt. "Czas nas uczy pogody" i jakoś tę wersję z dawnych lat zapamiętałam. Pozdrowionka. B. Odpowiedz Link Zgłoś