ina3 24.05.02, 13:52 Byłam wczoraj na koncercie i cały czas jestem pod ogromnym wrażeniem. Chłopaki są niezniszczalni. Dali takiego energetycznego kopa, że naładowali mi akumulatory na dłuższy czas. Koncert był rewelacyjny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolsen Re: Manu Chao jest super! 24.05.02, 13:57 Ja też byłam ! Było fantastycznie ! Aż zasnąć nie mogłam )) Energetyczny kop - to dobre okreslenie na wczorajszy koncert. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: Manu Chao jest super! 24.05.02, 14:57 Ja rowniez bylam na koncercie! A do tego wygralam bilety, ktore potraktowalam jako prezent imieninowy. Strasznie chcialam pojsc. Acha i podzielam wasze zdanie na temat kopa energetycznego. Super!!! Ominal mnie koncert w Barcelonie, wiec ciesze sie, ze moglam byc na warszawskim. - Que paso? Que paso? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala.. Re: Manu Chao jest super! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:02 byłam, byłam... tylko kobiety ? też tam byłem... świetny koncert, facet ma charyzmę(?), jakąś siłę, którą zaraża... Clandestino, atmosfera w trakcie utworu.... długo będę pamiętał... tylko dlaczego było tam tak cholernie gorąco... ps. wróciliśmy do Gdańska nad ranem, spałem 3 h, a mimo to w pracy byłem rześki i radosny.... jak dziecko.... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Manu Chao jest super! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.06.02, 10:49 Ja tez byłem! Bomba! Odpowiedz Link Zgłoś