Dodaj do ulubionych

jak zle mozna wygladac....

02.02.05, 14:40
livephotos.homestead.com/RYANADAMS18-01-04.html
na pierwszym jeszcze ujdzie, ale im dalej tym gorzej... boze, gdzie ja mialam
oczy jak sie zakochiwalam??? wink)))))
Obserwuj wątek
    • ktmajcher Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 14:55
      nobodys perfect
    • mameluch Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 15:36
      de gustibus... bla bla blawink mysle ze moglibysmy zrzucic sie kolektywnie na
      jakas orbit white dla niego, bo chyba po nabyciu niezbednego zapasu wody i fajek
      na paste mu nie starcza;P dobra, zlosliwy jestem, ale to dlatego ze prawie nic
      na jutro nie umiem a tu siedzewink
      • dziewczyna_mickiewicza Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 15:42
        mame! ty sie uczyc! i to ostro! bo mame musiec zdac jutrzejszy egzamin!!! smile

o tej pascie tez pomyslalamsmile)) biedna parker... wink))
        link byl na rajanowym forum, to z jakiegos koncertu w uk, koles, ktory byl na
        tym koncercie stwierdzil, ze "he was so fucked up all night...he sounded great
        but looked shit and behaved really badly".
        • grimsrund Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 18:40
          Ja tylko dyplomatycznie westchnę: LOVE IS HELL... smile))

• grimsrund Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 18:41
            (a pingle to chyba od Spidermana pożyczone smile) )
            • grimsrund Tak naprawdę wygląd to nie wszystko 02.02.05, 18:53
              Można bowiem i tak wyglądać...

livephotos.homestead.com/BELLRAYS310802.html

... ale za to głosem burzyć ściany smile
            • dziewczyna_mickiewicza Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 19:14
              pingle sa wyjechane w kosmos- juz je kiedys widzialam na fotce zeszlorocznej ze
              szpitala, kiedy jeszcze mial te nieszczesne marchewkowe wlosy... koszmarsmile))
          • dziewczyna_mickiewicza Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 19:13
            > LOVE IS HELL... smile))

ech, a zebys wiedzialsmile

a tutaj niektore komentarze z forum rajanowego:

"Gee I'm glad the red hair didn't last. And Ryan seriously needs to start
            brushing his teeth or he'll lose em...that can affect a singer's voice, hence
            the reason Freddy Mercury never got his overbite fixed."
            "he doesn't look very healthy at all in those pictures"
            "aaahhhhh... to have teeth the same color as dijon mustard..."
            "omg, Ryan looks rough, his talent makes up for that though"
            "God that guy's breath must be rank....poor Parker."
            "someone get ryan the dentists number please.."
            "it must hurt , all that decay"
            • grimsrund Re: jak zle mozna wygladac.... 03.02.05, 01:52
              Może Rajan zaczął chodzić do tego samego dentysty co Shane McGowan smile
    • mallina Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 19:39
      zajebisty zegarekwink)))
      • kwiat_paproci Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 22:16
        kilka moich uwag nt. ww. fot:
        - nie kocha się za coś, a pomimo czegoś
        - okulary to chyba kupił, żeby być jak Woody Allen, ale mu trochę nie wyszło
        - te zęby to rzeczywiście jakieś dziwne ma
        - a to wszytsko to i tak pewnie jest wystudiowany imidż i dizajn, żeby być
        bardziej derrrrrrti
        wink
        • dziewczyna_mickiewicza Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 22:29
          > - nie kocha się za coś, a pomimo czegoś
          no wlasnie ja go uwielbiam pomimo tych zebowbig_grin

> - okulary to chyba kupił, żeby być jak Woody Allen, ale mu trochę nie wyszło
          heh...
          www.ryanadams.org./mb.asp?id=675853
          > - a to wszytsko to i tak pewnie jest wystudiowany imidż i dizajn, żeby być
          > bardziej derrrrrrti
          podobnie zle wygladal jak gral z whiskeytown i jeszcze nie byl (tu cytuje za
          moim ukochany pitchforkiem) "ikona alt.country" wink)))

bo mozna tez wygladac tak...

www.heathbaby.com/images/details.php?image_id=954&s=6bf7e6126d66deb82174e0b958456edd
          www.heathbaby.com/images/details.php?image_id=980&s=b800990eface575c430945463189671d
          www.heathbaby.com/images/details.php?image_id=2112&s=5351be5cc38281551c7a10744ecb052f

ech.... smile)))))))))))))))))))
          • mallina Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 22:36
            no tak, ten w lepszym staniawink)
            widac piosenkarze maja trudniejsze zyciesmile))

ale z plotek dowiedzialam sie ze rozstal z Naomi Watts..no kurde nie docenil!!!!
            • dziewczyna_mickiewicza Re: jak zle mozna wygladac.... 02.02.05, 22:41
              znaczy sie w ich przypadku to trudno stiwerdzic, czy to on nie docenil, czy
              ona..podobno wkurzala sie, ze imprezy w domu robil i kumpli spraszalsmile))

no, to skoro singiel, to jeszcze po jednymsmile))
              www.heathbaby.com/images/details.php?image_id=1060&s=edc5c1086ba499bb5225663460d89fdd
              www.heathbaby.com/images/categories.php?cat_id=68&s=d66f132e613bcb29660e88791dd95a83
              • dziewczyna_mickiewicza eee..zlem i sie link drugi wkleil 02.02.05, 22:41
                www.heathbaby.com/images/details.php?image_id=1092&s=dd20a7c9eb1c5b7b99d5e3869f16c153

no.smile))
                • mallina Re: eee..zlem i sie link drugi wkleil 02.02.05, 23:09
                  widze, ze zrodlo plotek to samowink))))))))
                  no albo tez wszyscy co przekazuja korzystaja z jednego hehehe

a niedawno poczytalam ze malzonek kobiety z mego linka mocno sie zaprzyjaznil z
                  porzucona Jennifer Aniston!
                  eee chyba osleplwink)))))))))
                  • dziewczyna_mickiewicza Re: eee..zlem i sie link drugi wkleil 02.02.05, 23:16
                    <kreci glowa z niedowierzaniem> ech, te chlopy to glupie sa czasami... przeciez
                    ta jennifer to przy monice...szkoda gadac.
                    • mallina Re: eee..zlem i sie link drugi wkleil 02.02.05, 23:29
                      choc sam Vincent Cassel jest taki hmm przystojny inaczejwink))
                      • dziewczyna_mickiewicza Re: eee..zlem i sie link drugi wkleil 02.02.05, 23:36
                        hehehe..tez tak uwazamsmile

a tak off topic, bo wlasnie widzialam all access: dave matthews jest
                        obrzydliwie bogaty! podobnie jak reszta jego zespolu, bo dziela sie zarobkami
                        po rowno... a ja myslalam ze to taki ledwie-nie-przymierajacy-glodem zespol..wink
                        • grimsrund Re: eee..zlem i sie link drugi wkleil 03.02.05, 01:55
                          Panie drogie, skąd to zdziwienie? Toż wszędzie poza Lechistanem DMB to gigant
                          nad giganty jezd, tylko u nas traktowany per noga sad(
                          • dziewczyna_mickiewicza Re: eee..zlem i sie link drugi wkleil 03.02.05, 10:27
                            no bo dave to taki swojskich chlopak, flanelowa koszula, gitara przewieszona
                            przez ramie... chyba by mi nie przyszlo do glowy, ze za zeszloroczne trasy
                            zarobili 80 milionow dolarowsmile))
                            • mallina Patsy K. 03.02.05, 13:31
                              a ja niedawno widzialam jakis film ze wspomniana wyzej Patsy..koszmar!!
                              usta jak balony i rysy twarzy takie jakby nie jej, opuchnieta czy cos w tym
                              stylu..mysle ze cos sobie musiala urode poprawiac ale efekt mi na przyklad sie
                              nie podoba..
                              no szkoda jej
                              • dziewczyna_mickiewicza Re: Patsy K. 03.02.05, 13:57
                                no wlasnie, jakas taka opuchnieta jest, no nie? jak bylam w londynie wtedy we
                                wrzesniu, to ja mijalam na ulicy, ale zwatpilam czy to ona, bo wlasnie jakos
                                tak wiele gorzej wygladala. no, ale gwiazdy maja to do siebie, ze na zywo
                                wygladaja jak wlasne cieniewink
    • h8red Ciesz się 06.02.05, 20:16
      Że mnie nigdy rano nie widziałaś, zaraz po tym jak się obudzę smile))
      • dziewczyna_mickiewicza Re: Ciesz się 07.02.05, 00:14
        czy masz jeszcze gorsze zeby niz moj przyszly maz??? smile))) niee, to chyab nie
        mozliwewink))
        poza tym - po przebudzeniu to chyba tylko j.lo wyglada swietnie (bo chodzi spac
        w pelnym rynsztunkuwink ), a na tych zdjeciach moj muzyczny hero jest juz
        dlluuuuugo po etapie przebudzeniasmile))
        • mallina Re: Ciesz się 07.02.05, 02:13
          jak jeden moj znajomy gadal
          "rano kazdy wyglada chujowo"
          i cos w tym jest pewnie prawdziwego, dlatego ja wstaje troche pozniej ;D
          • h8red Buehehehe 07.02.05, 06:49
            wprowadzając h8red'a w stan rozbawienia mallina napisała:

> "rano kazdy wyglada chujowo"
            • mallina Re: Buehehehe 07.02.05, 12:26
              ja tylko cytowalamsmile
              aczkolwiek prawda w tym cytacie jestwink)
          • dziewczyna_mickiewicza Re: Ciesz się 07.02.05, 10:37
            > "rano kazdy wyglada chujowo"

tak. to stanowczo jedna z zyciowych prawd.
            tongue_out
    • dziewczyna_mickiewicza skoro juz plotkujemy... :) 08.02.05, 09:50
      gdzies sie doczytalam ostatnio, ze johnny depp... ogranicza paleniesmile (od razu
      przypomina mi sie 'sekretne okno' i jego bohater, ktory stara sie nie
      palic...). tzn pali teraz trzy 'najwazniejsze dla nikotynowego cpuna' fajki
      dziennie - jedna kolo poludnia (studencki lunch, hehehe), druga gdzies w
      trakcie dnia (przypuszczalnie po kolacji, juz zapomnialam jak to dokladnie
      szlo), a trzecia - i to jest tzn fajka luksusowa - kiedy chcesmile
    • h8red Ja dla przykładu dziś 09.02.05, 09:40
      Mam fatalnie wyglądającą sygnaturkę.
      • dziewczyna_mickiewicza Re: Ja dla przykładu dziś 09.02.05, 10:22
        a ja wlosy, jakby mi piroun strzelil w glowesmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka