Gość: kathleen3 IP: 195.136.186.* 03.02.05, 13:17 jaki jest tytul piosenki i kto jest wykonawca? Chodzi mi o piosenke z tej slicznej reklamy Kinderkow, z rozowymi limuzynami, kroliczkami i masa zmieniajacych sie ujec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ron_obvious Re: PIOSENKA Z REKLAMY KINDER BUENO 03.02.05, 13:21 NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Ku.., znowu to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Nie. 03.02.05, 14:56 Nikt nie zna tytułu tej piosenki. Idź popytać na innych forach. WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Poważna propozycja IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 03.02.05, 15:12 Proponuję wszystkie pytania dotyczące piosenek z reklam wrzucać do jednego wątku, a nie tworzyć do każdej piosenki osobnego wątku. W ten sposób uniknie się zaśmiecania forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Poważna propozycja 03.02.05, 15:37 chyba ta propozycja do konca nie jest jednak powazna.. jak ktos "wpada" na forum aby zadac jedno pytanie to nie bedzie szukal odpowiedniego watku powiem wiecej - nawet nie bedzie czytal innych watkow w ktorych moze byc odpowiedz a ze mozna skorzystac z wyszukiwarki? coz, byl czas ze np ja tez nie wiedzialam ze moze mi ona pomoc) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: PIOSENKA Z REKLAMY KINDER BUENO 03.02.05, 15:47 boze jaka złośliwość tutaj panuje Amanda Lear " Give a bit"( może inaczej się pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: PIOSENKA Z REKLAMY KINDER BUENO 03.02.05, 15:57 Nieprawda!!! Nie "give a bit", tylko "of mghmhgghmhgmghm to me". Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: PIOSENKA Z REKLAMY KINDER BUENO 03.02.05, 16:11 zlosliwosc? haha to chyba tutaj nie zagladalas jak byl prawdziwy nalot wielbicieli owej piosenki szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=kinder%20bueno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Tropicielki Re: PIOSENKA Z REKLAMY KINDER BUENO IP: 195.136.186.* 03.02.05, 16:52 wielkie dzieki fakt, tym razem trafilam na wyjatkowo zlosliwych ludzi. tak sie sklada, ze nie mam masy czasu na przeszukiwanie wyszukiwarek. na szczescie trafiaja sie tez normalni, zyczliwi ludzie bo inna piosenke z reklamy udalo mi sie zlokalizowac dzieki zwyczajnej ludzkiej pomocy obcego forumowicza Pozdrawiam Cie, Tropicielko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: PIOSENKA Z REKLAMY KINDER BUENO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:51 Wreszcie ktoś przyzwoity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: PIOSENKA Z REKLAMY KINDER BUENO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:55 Kathleen, dlaczego tak interesujesz się piosenkami z reklam? Piszesz o tym rozprawę naukową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciastor Re: PIOSENKA Z REKLAMY KINDER BUENO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:32 Jak szukasz tytułow i wykonawców piosenek z reklam odsyłam reklamy.tv/znane?pokaz=cale Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś