Dodaj do ulubionych

Kupię płyty CD Kata

27.02.05, 18:49
"Oddech wymarłych światów" - jeśli ma ktoś oryginał na zbyciu, najlepiej z
Metal Mind Productions, oraz "Bastard". Z tym że w przypadku bastard
interesuje mnie jedynie wydanie ze starą okładką (czarno-biała grafka) z MMP.
Obserwuj wątek
    • tomash8 Re: Kupię płyty CD Kata 27.02.05, 19:09
      A "Oddech..." ukazał się wogóle na CD?? bo z tą płytą są jakieś straszne cyrki,
      nawet na winylu ciężko ją dostać, podobno jest tak, że ani metal mind, ani
      mystic(obecny wydawca), ani sami muzycy nie mają praw do tej płyty, były plany
      jej ponownego nagrania, ale po odejściu Romana, to raczej nie ma sensu
      • negatywista Re: Kupię płyty CD Kata 27.02.05, 19:47
        Był kiedyś "Oddech..." dostępny na CD. Na okładce było trochę zmienione logo, a
        wydawcą był, o ile dobrze pamiętam, Metal Mind. Widziałem tą płytę w sklepach
        muzycznych gdzieś w połowie lat 90-tych, więc to już raczej obiekt muzealny.
        Ale pytam, bo może ktoś ma.
        To że ta płyta nie może zostać normalnie wydana to dla mnie jakieś horrendum,
        chyba tylko w Polsce możliwe. Nagrywanie jej ponowne to dla mnie chory pomysł i
        profanacja, napewno nie uzyska się już tego niepowtarzalnego klimatu lat 80-
        tych.
      • lunalovelight Re: Kupię płyty CD Kata 28.02.05, 09:03
        cyrki sa na pewno, dlatego tez ja mam 'oddech...' tylko kasecie uncertain.
      • Gość: Stagger Lee Re: Kupię płyty CD Kata IP: *.poch.com.pl 01.03.05, 13:22
        Ni hu-hu nie pamiętam kto wydał Oddech... I nie za bardzo wiem jak wyglądają
        kwestie prawne związane z jego wydawaniem smile Ale na pocieszenie chciałem dodać
        że gdy zaczęła się pojawiać reedycja Kata w digi-packach to również był
        zapowiedziany Oddech... Taką informację podawali wszyscy dystrybutorzy. Ale
        trochę czasu już minęło i cisza... Może coś jest na rzeczy??
        Swoją drogą też bym chciał a nie mam... smile

Pozdr.,
        Stagger Lee
    • trashed Re: Kupię płyty CD Kata 07.03.05, 21:44
      Może z okazji zmiany składu powznawiają wszystko jak trzeba...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka