Dodaj do ulubionych

Green Day w Polsce

IP: *.crowley.pl 16.03.05, 16:46
!! nareszcie przyjadą !! Mam nadzieje że zrobią wielkie show a polacy dadzą z
siebie wszystko smile Nie chce po raz kolejny ogladac ich w polsce dopiero za 14
lat !! (niech sie nie powtarza ;P)
kocham green day, bilecik na 100% kupie, będę ... oni wnoszą w muzykę coś co
zostaje na długo smile dlatego chcę zobaczyć armstronga, dirn't a pana cool'a w
spodku smile
bosko !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nimrod/Whatsername Re: Green Day w Polsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 17:49
      Mam nadzieję, że uda mi się pojechać. Byłoby zajefajnie! Green Day Rocks!
      • Gość: Kakto Re: Green Day w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:41
        APEL-do wszystkich ludków uwielbiajacych GREEN DAY'A-Mam nadziele,ze nie dacie
        plamy i wpadniecie na to Megawidowisko.Znajac Green day,to NAPEWNO dadza z
        siebie wszystko,a to od Nas zależy czy zobaczymy ich drugi raz-oby nie za
        nastepne 14lat!FUCK NO!!!!Bierzcie ze soba swoich
        chlopakow,dziewczyny,znajomych,ciotki,dziadkow(moze tych ostatnich nie ,bo
        bedziecie ich miec na sumieniu)-to bedzie FANTASTYCZNY SHOW!BEDE NAPEWNO-Mam 23
        lata ,a slucham Green day'a juz od 11lat-Nigdy Mnie nie zawiodli!Sa KRÓLAMI
        PUNK ROCKA-a jesli ktoś ma watpliwosci co do tego to niech ruszy swój tlusty
        tyłek na koncert a zapewniam go ze napewno schudnie i bedzie go pamietac do
        konca zycia!-Udowodnijmy ze stac nas na wiecej!!!!GREEN DAY - NAJLEPSZY ZESPÓL
        NA ŚWIECIE!
        • tu.powinien.byc.nick Re: Green Day w Polsce 25.03.05, 18:51
          Gość portalu: Kakto napisał(a):

> Sa KRÓLAMI PUNK ROCKA-a

nieco kontrowersyjne ale skoro tak sadzisz...
          • Gość: pszemcio Re: Green Day w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 13:32
            królami???? może pop punku
            • Gość: wujek samo zło Re: Green Day w Polsce IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 13:34
              napewno NIE pop punku
        • Gość: theddy Re: Green Day w Polsce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 15:00
          Hahah, podobno na razie nie sprzedało się nawet 500 bieltów na ten koncertsmile
    • Gość: Karlos Re: Green Day w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:46
      gren day jest najleprze i muszą przyjechac do chojnic
      • Gość: oleńka Re: Green Day w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:40
        no tak Green Day króluje. własciwie to nie cały green day ale mysle ze warto
        pojechac i zobaczyc chociaz nie wiem jak na ten pomysł zareaguja rodziceuncertain mam
        nadziej ze w Katowicach spotkaja sie wszyscy fani Green Day'a: ci starsi i Ci
        mlodsi. Oby sie wszyscy rodzice zgodzili!!!smile do zobaczenia!
        • Gość: beata Re: Green Day w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:44
          powodzenia, mamy podobny problem tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka