Gość: MIKI IP: 62.233.169.* 16.06.02, 19:08 Co sądzicie o tej piosence ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: njui Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 21:22 Rzygac sie chce!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 19.06.02, 14:17 Bardzo podoba mi się jej nowy repertuar, zastanawiam się kto komponuje i aranżuje jej utwory? Czy wydała ostatnio jakąś płytę? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
radio.minus Re: Kasia 22.06.02, 15:07 Ostatnią płytkę wyprodukował Adam Abramek, który napisał też większość muzy na ostatnią płytkę "5" Kasia też pisze muzę i wszystkie teksty!!! www.kasiakowalska.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: IP: *.icm.edu.pl / *.ek.univ.gda.pl 19.06.02, 14:18 fantastyczny wokal Kasi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: 19.06.02, 14:21 stracona dziewucha, bezpowrotnie wtórność, brak przepony, dużo lepiej śpiewała z Breakout jako Mira Kubasińska) eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: IP: *.icm.edu.pl / *.ek.univ.gda.pl 19.06.02, 14:29 nie jestem fanką Kowalskiej ale po wysłuchaniu w całości tej piosenki doszłam do wniosku że ruszyła mnie ta piosnka... a nawet wzruszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Bezpowrotnie minęły czasy... IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.06.02, 15:07 ... gdy Kasia Kowalska święciła triumfy na polskiej scenie muzycznej. Zaraz obok dokazywał Hey, Edyta Bartosiewicz i zespół jednego przeboju Firebirds (kto go jeszcze pamięta?). Zdolne, młode i z powerem kobiety dawały z siebie wszystko, co dobre. Po kilku latach wypaliło sią to, co było siłą napędową tych artystek... Zostały zgliszcza, jakieś nieudolne próby skonstruowania przebojowego powrotu na scenę. I teraz jeszcze ta piosenka... Nie podoba mi się w ogóle. Teledysk do niej jest zbyt wymowny i zrobiony bez polotu. Wiem, że temat trudny, bo o śmierci słynnego rajdowca. Wiem, że temat i komercyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
socoow Re: Bezpowrotnie minęły czasy... 19.06.02, 20:10 > zespół jednego przeboju Firebirds (kto go jeszcze > pamięta?). ja chyba pamiętam, taka brunetka śpiewa w klubie ubrana w czerwoną suknię... coś chyba o Harrym... jeżeli to to, to pamiętam, że mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolz Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 19:41 Kowalska ma glos ))) Toz to wolne zarty, przeciez ona nie wyciaga w gornych rejestrach i spiewa jakby miala kluche w gardle- poziom Anitki Lipnickiej, ale Anita ma lepesze cialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 18:26 Gość portalu: joolz napisał(a): > Kowalska ma glos ))) Toz to wolne zarty, przeciez ona nie wyciaga w gornych > rejestrach i spiewa jakby miala kluche w gardle- poziom Anitki Lipnickiej, ale > Anita ma lepesze cialo Głos to może ona ma, ale mi kompletnie nie odpowiada. Barwa głosu (jak dla mnie) niezbyt sympatyczna i zero techniki wokalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
socoow cała płyta kasi jest fajna 19.06.02, 20:13 zaczęło sie chyba od Nobody, które mnie znudziło, ale później usłyszałem "jestem jak"... bardzo fajne i ostatnio "czuję gniew"... nie mam płyty, więc nie wiem, ale piosenki które słyszę są świetne, dlatego moze ją kupię... Odpowiedz Link Zgłoś