Gość: jarek IP: 195.94.206.* 24.06.02, 09:30 kto byl i co tam uslyszal? WHAT'S YOUR FAVORITE COLOUR? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABeCe Re: LIVING COLOUR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 09:45 nie znalem zespolu wczesniej - poszedlem, posluchalem 3 piosenek i nawet sie spodobalo. pozniej zmienilem miejsce na nowe miasto bo tam gral daab. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: LIVING COLOUR 24.06.02, 10:17 Bardzo ladny show, stalem sobie w drugim rzedzie i usilowalem robic zdjecia (bylo ciezko, bo publicznosc szalala) :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: LIVING COLOUR IP: 157.25.121.* 24.06.02, 10:31 Kumpel mówił że były wstraszne przestoje czytaj solówki na perkusję. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: LIVING COLOUR 24.06.02, 10:36 To chyba byl na innym koncercie - tu solowka perkusyjna byla jedna, ale to byl jakis kolejny show, bo pan z takiego elektronicznego bembenka wysamplowal sobie zgrabny podklad, i gral na perkusji samplujac - mialo to swoj duzy urok. Acha, ta "solowka" byla jakos pod koniec koncertu, jako pierwszy bis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: LIVING COLOUR IP: 157.25.121.* 24.06.02, 10:44 kwieto napisał(a): > To chyba byl na innym koncercie - tu solowka perkusyjna byla jedna, ale to byl > jakis kolejny show, bo pan z takiego elektronicznego bembenka wysamplowal sobie > > zgrabny podklad, i gral na perkusji samplujac - mialo to swoj duzy urok. > > Acha, ta "solowka" byla jakos pod koniec koncertu, jako pierwszy bis. A puszczali z głośników jakieś techno? Zresztą chłopak się tak struł na tym koncercie że nie stawił się na niedzielnym treningu, za co dostał opieprz od naszego kapitana. Więc nie wiem czy dobrze pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: LIVING COLOUR 24.06.02, 10:54 Czy ja wiem czy techno? Livin' Colours to dosc "progresywna" kapela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: LIVING COLOUR IP: 195.94.206.* 24.06.02, 11:27 progresywna? o czym ty piszesz czlowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
makryba Re: LIVING COLOUR 24.06.02, 13:21 ano o progresywności Living Colour, oni zawsze byli krok do przodu - co nie przysparzało im fanów, ale muza zawsze była świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: LIVING COLOUR IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 21:48 Gość portalu: jarek napisał(a): > progresywna? o czym ty piszesz czlowieku? Czy słowo "progresywny" kojarzy się koledze tylko z rockiem progresywnym?:-0 Słówko to oznacza, że zespół rozwija się, idzie do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jash Re: LIVING COLOUR IP: *.chello.pl 24.06.02, 23:38 Żałujcie wszyscy, którzy nie byliście. Koncert znakomity, chłopakiw dobrej formie no i same hity! What's your colour, baby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: LIVING COLOUR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 00:23 Te zdjęcia to może aparatem cyfrowym? Zresztą nieważne. Czy istnieje szansa żeby jakiś miły człowiek z trzeciego rzędu mógł w jakiś sposób te zdjęcia obejrzeć? ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: LIVING COLOUR 25.06.02, 09:29 Te zdjecia to na slajdach, szansa jest, pisz na priv :") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: LIVING COLOUR IP: 195.94.206.* 24.06.02, 10:44 ja jestem zachwycony, znam ten zespol od konca lat 80 i cieszy mnie, ze sa w tak dobrej formie. a trudno bylo rozkolysac ten tlum na placu zamkowym.czekam na plyte. oni sa po prostu swietni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: LIVING COLOUR 24.06.02, 11:31 oczywiście: living colour, babe) zagrali wszystkie hiciory była dobra zabawa. wyraźne poruszenie nastąpiło przy "cross. traffic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: LIVING COLOUR IP: *.de.ihost.com 24.06.02, 11:40 kwik napisał(a): > oczywiście: living colour, babe) > zagrali wszystkie hiciory > była dobra zabawa. wyraźne poruszenie nastąpiło przy "cross. traffic". Pozwole sobie poprawic przedmowce - to byl 'hendrixowy' Crosstown Traffic. A koncert rzeczywiscie swietny )) ksenia Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: LIVING COLOUR 24.06.02, 11:45 > Pozwole sobie poprawic przedmowce - to byl 'hendrixowy' Crosstown Traffic. to sie rozumie samo przez sie) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolz Re: LIVING COLOUR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 21:57 Bylo za.... szkoda ze nie moglem do konca zostac- czad i positive vibration!! Poleccie jakas plytke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: LIVING COLOUR IP: 195.94.206.* 25.06.02, 08:43 Gość portalu: joolz napisał(a): > Bylo za.... szkoda ze nie moglem do konca zostac- czad i positive vibration!! > Poleccie jakas plytke trzy podstawowe rzeczy, po kolei: vivid; time's up, stain; najlepsza chyba time's up, chociaz najostrzejsza stain. a pazury pokazuja w wersjach koncertowych np. na takiej krotkiej skladance: biscuits do tego sa wydawnictwa z najlepszymi przebojami: pride; play it loud. Odpowiedz Link Zgłoś