Dodaj do ulubionych

sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujecie?

28.04.05, 13:06
może nie koniecznie mi chodzi o letnie festiwale, ale generalnie piszcie
wszystkie, które was kręcą do czerwoności!

Live music rules!
Obserwuj wątek
    • mallina Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 13:19
      22.05 - Köln LACRIMOSA
    • Gość: F. Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.thinprint.de / 145.253.119.* 28.04.05, 13:29
      System Of A Down w czerwcu w Berlnie.
      U2 w lipcu w Berlinie.

F.
    • Gość: kolo Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.darnet.rybnik.pl 28.04.05, 13:45
      Engine down w Poznaniu
      • tiresias Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 14:04
        9.06 - Black Sabbath (!!) Dortmund
        14.06 - Black Label Society - Stodółka
        czego i wam życzę
        • login_niedostepny Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 14:17
          a dzis jest Vaya con Dios w Kongresowej ale sie zagapilam i juz nie pojdesad(((
    • Gość: Lecho Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.teleton.pl 28.04.05, 14:41
      czerwiec - Audioslave w Berlinie.
      • Gość: greg koncert odwołany IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 13:53
        Masz pecha - impreza się nie odbędzie
    • Gość: scribs Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:14
      Mars Volta i Queens Of The Stone Age w czerwcu, na razie w planach
    • ugugunana Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 16:32

Niebawem: Riverside 14.05
      Colin Bass 17.05

• the4h Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 18:33
      29.V - Mystic w Chorzowie - IM i inni

Chetnie bym pojechal na Paradise Lost (na ostatniej plytce nawet, nawet) do
      Warszawy 14.V, ale niestety musze sie udac w tym terminie bardziej na poludnie.
      A koncert tym ciekawszy, ze darmowy, chociaz z drugiej strony ma to swoje wady -
      duzo wiary, ktora guzik wie o tym zespole.
      • p.o.box.77 Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 11:07
        ha, wniosek jst taki że nawet co trzeci koncert odbędzie się w naszym kraju....
    • Gość: renfreee Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.adsl.highway.telekom.at 02.05.05, 12:26
      sezon na koncerty klubowe to sie wlasnie skonczyl/konczy.....zostaja resztki no
      i festivale....
    • john_malkovitch Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 12:40
      Nie ruszając się z Łodzi skoczę na
      Paradise Lost i Ten Years After
    • szarykot Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 13:10
      17 maja Wrocław - DHM, Tarpač, Ściana, Flit
      lipiec, Gródek - Basovišča
    • Gość: este Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 13:28
      17-06-05 New Model Army w Trouniu na festiwalu Big Stara
    • Gość: kasia Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.tvp.pl 02.05.05, 17:01
      Coldplay w Berlinie, czerwiec
    • dreaded88 Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 20:04
      We wrześniu zgniłki przemierzą naszą umęczoną ojczyznę w towarzystwie Vadera i
      Anorexii Nervosy. 10.09.2005, Opole - to brzmi nieźle.
      • Gość: Jacenty Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.chello.pl 02.05.05, 20:12
        Fatboy+Underworld i Thievery Corporation. Zagranicznych nie będę wymieniał, bo
        nie zliczę, a poza tym nie chciałbym nikomu na nerwach pogrywać wink
        • Gość: renfreeee Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.adsl.highway.telekom.at 02.05.05, 20:40
          ej pisz!! ja bede prawie na samych zagranicznych wink))))) (chyba tylko U2 i
          open'er w PL smile
        • p.o.box.77 Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 11.05.05, 14:08
          open air w morde mi przejdzie kolo nosa... niech to!
    • humbak Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 20:33
      21.05.2005 Otomo Yoshihide's New Jazz Ensemble w klubi Hipnoza w Katowicach.
      Dobrze by byłosmile
      • humbak Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 20:35
        Acha, no i Fantomas ma byc, ale nie wiem czy dotreuncertain
    • braineater Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 21:02
      Jaga (nie) Jazzist w Katowicach
      Jerzy Milian w Katowicach
      Otomo Yoshihide W Katowicach
      The Tiger Lillies W poznaniu
      Yazz Festiwal Bytom Katowice Gliwice Zabrze
      Loco Star W Chorzowie

To tyle na ten miesiącsmile
      Pozdrowienia)

P.S. humbak mail please. Yoshihide
    • Gość: As Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 02.05.05, 21:24
      13 maja - Orphaned Land i Paradise Lost - Łódź.
      • humbak Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 21:45
        Razem?
        • Gość: As Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 02.05.05, 22:18
          humbak napisał:

> Razem?

Owszem. Też byłem zdziwiony takim zestawem, ale to najprawdziwsza prawda.
          • Gość: Evella Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:27
            Ktos kto lubi muzyke club/trance/techno goraco polecam koncercik BENNY
            BENASSI!!!! odbedzie sie on w maju (nie znam dokladnej daty) w dyskotece w
            Chorzowie PIRAMIDA smile)) mam nadzieje ze bedzie masa ludzi big_grintongue_out CLUB'OWICZE
            ŁACZCIE SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!
            • mallina Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 22:41
              to ta dyskoteka nadal istnieje?wydawalo mi sie, ze sie kiedys spalilasmile
          • humbak Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 04.05.05, 00:42
            Hmmm... jak to określić? Zazdrość? Zawiść? Gniew? Sam nie wiem co bardziej
            pasuje. Zestawienie może i nieco nietypowe, ale oba zespoły supersmile
    • Gość: greg dulli Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:48
      z braku funduszy perspektywa wizyty na werchter odplynela sad
      farewell, interpol, farewell, tom mcrae...

no ale the white stripes, the music i fatboy to calkiem przyzwoity sklad jak na
      krajowe warunki smile
      no i underworld. lager, lager, lager, lager...
    • Gość: Maj Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.05, 21:49
      Madrugada....Laurie Anderson.....Mars Volta.....Sigur Ros
      • braineater Gdzie gra Laurie? 06.05.05, 10:44
        i czemu pewnie znowu w Konghresowej....
        Pozdrowieniasmile
        • Gość: Maj Re: Gdzie gra Laurie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.05, 23:39
          Laurie ma grać w Berlinie.Informacja jest od paru miesięcy na www.koka36.de,
          ale wciąż nie sprzedają biletów ????
    • boleyn Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 05.05.05, 10:58
      Oczywiście i naturalnie: Paradise Lost. Na szczęście grają najpierw w Łodzi, bo
      warszawski koncert przyprawia mnie o histeryczne spazmy :o(

A później: może Green Day, a na pewno Velvet Revolver.

• mallina Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 06.05.05, 13:29
        Velvet Revolver ponoc odwolany..
    • Gość: eryk stranglers w wegorzewie :) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 06.05.05, 10:10
    • Gość: strange_fruit Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: 81.15.170.* 06.05.05, 11:01
      Tylko QOTSA!
    • spokojni1 Young Gods! 06.05.05, 11:31
      Pod koniec maja - Young Gods - w Warszawie i Krakowie! Aaaargh!
      • Gość: manujoao Re: Mistrzu in Munich IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.05, 13:04
        Bobby McFerrin & Chic Corea 26 lipca Monachium.Bylbym chory gdybym nie poszedl.
        • Gość: manujoao Re: Mistrzu in Munich IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.05, 13:08
          Acha minidisca zabieram, bedzie nagranesmile)
          • mallina Re: Mistrzu in Munich 06.05.05, 13:34
            no ale jaka jest jakosc takiego nagrania?
            jakies dwa tyg temu na koncercie Archive widzialam jak gosc jeden tez sobie
            wszystko poustawial i nagrywal - ale wydaje mi sie, ze to dosyc bezsensowne.
            jak sie ustawisz obok osoby, ktora bedzie np gwizdac podczas kazdego utworu, to
            chyba nie bedzie to nagranie marzenwink
            nawet nie wspominam o calkiem innym aspekcie tej sprawy(nagrywania koncertu na
            mini disca)
            • Gość: manujoao Re: Mistrzu in Munich IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.05, 18:48
              Od poczatku zaczne moze.Jakosc nagrania w tym przypadku jest wypadkowa jakosci
              samego sprzetu(wzmaka),oraz uzytego mikrofonu.Zapewniam Cie ze nowe minidski
              potrafia bardzo ladnie nagrywac,sam bylem zaskoczony jakoscia swojej
              pierwszej,amatorskiej proby.Koncert Bobbiego i Chica wybralem miedzy innymi z
              tego wzgledu,ze publicznosc jazzowa jest trochu spokojniejsza nizli gawiedz na
              koncertach np rokowych,a dodatkowo miejsce w ktorym koncert bedzie sie odbywal
              nie ma gabarytow powiedzmy Kongresowej.Jestem dobrej mysli generalnie,na razie
              ciagle sobie cwicze na grajkach kawiarnianychsmile
              PS:
              O jakim aspekcie nie wspominasz??
        • Gość: greg Re: Mistrzu in Munich IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 13:38
          phi, w Warszawie też wystąpią 14 lipca.
    • Gość: snow JAGA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:19
      dwa lata temu poszedlem sobie na nieznany band co zwie sie Jaga Jazzist do
      katowickiej hipnozy i... uroslem, zmalalem, rozciagnalem sie, dupa mi odpadla,
      rece mi urwalo, poczulem dreszcz, cieplo, goraco, zimno, lodowato ...
      dziesiecioosobowy sklad uzbrojony we wszelkiego rodzaju instrumenty powraca pod
      nazwa Jaga i z nowym brzmieniem podobno. jutro to sie odbedzie w tym samym
      miejscu co dwa lata temu. ojjjjjjj....
    • niebieska.mysz Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 06.05.05, 21:37
      ja się pewnie wybiorę 13 maja na hey'a i 21 na pidżamę. i na kult też bym
      chciała, ale nie pamiętam kiedy grają suspicious o, i jeszcze 28 maja będzie w
      warszawie koncert armii :] tylko też nie mam różowego pojęcia gdzie dokładnie ;>

pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka