p.o.box.77 28.04.05, 13:06 może nie koniecznie mi chodzi o letnie festiwale, ale generalnie piszcie wszystkie, które was kręcą do czerwoności! Live music rules! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 13:19 22.05 - Köln LACRIMOSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.thinprint.de / 145.253.119.* 28.04.05, 13:29 System Of A Down w czerwcu w Berlnie. U2 w lipcu w Berlinie. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.darnet.rybnik.pl 28.04.05, 13:45 Engine down w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 14:04 9.06 - Black Sabbath (!!) Dortmund 14.06 - Black Label Society - Stodółka czego i wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 14:17 a dzis jest Vaya con Dios w Kongresowej ale sie zagapilam i juz nie pojde((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.teleton.pl 28.04.05, 14:41 czerwiec - Audioslave w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg koncert odwołany IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 13:53 Masz pecha - impreza się nie odbędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:14 Mars Volta i Queens Of The Stone Age w czerwcu, na razie w planach Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 16:32 Niebawem: Riverside 14.05 Colin Bass 17.05 Odpowiedz Link Zgłoś
the4h Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 28.04.05, 18:33 29.V - Mystic w Chorzowie - IM i inni Chetnie bym pojechal na Paradise Lost (na ostatniej plytce nawet, nawet) do Warszawy 14.V, ale niestety musze sie udac w tym terminie bardziej na poludnie. A koncert tym ciekawszy, ze darmowy, chociaz z drugiej strony ma to swoje wady - duzo wiary, ktora guzik wie o tym zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 11:07 ha, wniosek jst taki że nawet co trzeci koncert odbędzie się w naszym kraju.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfreee Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.adsl.highway.telekom.at 02.05.05, 12:26 sezon na koncerty klubowe to sie wlasnie skonczyl/konczy.....zostaja resztki no i festivale.... Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 12:40 Nie ruszając się z Łodzi skoczę na Paradise Lost i Ten Years After Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 13:10 17 maja Wrocław - DHM, Tarpač, Ściana, Flit lipiec, Gródek - Basovišča Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: este Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 13:28 17-06-05 New Model Army w Trouniu na festiwalu Big Stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.tvp.pl 02.05.05, 17:01 Coldplay w Berlinie, czerwiec Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 20:04 We wrześniu zgniłki przemierzą naszą umęczoną ojczyznę w towarzystwie Vadera i Anorexii Nervosy. 10.09.2005, Opole - to brzmi nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.chello.pl 02.05.05, 20:12 Fatboy+Underworld i Thievery Corporation. Zagranicznych nie będę wymieniał, bo nie zliczę, a poza tym nie chciałbym nikomu na nerwach pogrywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfreeee Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.adsl.highway.telekom.at 02.05.05, 20:40 ej pisz!! ja bede prawie na samych zagranicznych ))))) (chyba tylko U2 i open'er w PL Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 11.05.05, 14:08 open air w morde mi przejdzie kolo nosa... niech to! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 20:33 21.05.2005 Otomo Yoshihide's New Jazz Ensemble w klubi Hipnoza w Katowicach. Dobrze by było Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 20:35 Acha, no i Fantomas ma byc, ale nie wiem czy dotre Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 21:02 Jaga (nie) Jazzist w Katowicach Jerzy Milian w Katowicach Otomo Yoshihide W Katowicach The Tiger Lillies W poznaniu Avatar w Chorzowie Yazz Festiwal Bytom Katowice Gliwice Zabrze Loco Star W Chorzowie To tyle na ten miesiąc Pozdrowienia) P.S. humbak mail please. Yoshihide Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 02.05.05, 21:24 13 maja - Orphaned Land i Paradise Lost - Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 02.05.05, 22:18 humbak napisał: > Razem? Owszem. Też byłem zdziwiony takim zestawem, ale to najprawdziwsza prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evella Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:27 Ktos kto lubi muzyke club/trance/techno goraco polecam koncercik BENNY BENASSI!!!! odbedzie sie on w maju (nie znam dokladnej daty) w dyskotece w Chorzowie PIRAMIDA )) mam nadzieje ze bedzie masa ludzi CLUB'OWICZE ŁACZCIE SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 02.05.05, 22:41 to ta dyskoteka nadal istnieje?wydawalo mi sie, ze sie kiedys spalila Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 04.05.05, 00:42 Hmmm... jak to określić? Zazdrość? Zawiść? Gniew? Sam nie wiem co bardziej pasuje. Zestawienie może i nieco nietypowe, ale oba zespoły super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg dulli Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:48 z braku funduszy perspektywa wizyty na werchter odplynela farewell, interpol, farewell, tom mcrae... no ale the white stripes, the music i fatboy to calkiem przyzwoity sklad jak na krajowe warunki no i underworld. lager, lager, lager, lager... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maj Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.05, 21:49 Madrugada....Laurie Anderson.....Mars Volta.....Sigur Ros Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Gdzie gra Laurie? 06.05.05, 10:44 i czemu pewnie znowu w Konghresowej.... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maj Re: Gdzie gra Laurie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.05, 23:39 Laurie ma grać w Berlinie.Informacja jest od paru miesięcy na www.koka36.de, ale wciąż nie sprzedają biletów ???? Odpowiedz Link Zgłoś
boleyn Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 05.05.05, 10:58 Oczywiście i naturalnie: Paradise Lost. Na szczęście grają najpierw w Łodzi, bo warszawski koncert przyprawia mnie o histeryczne spazmy :o( A później: może Green Day, a na pewno Velvet Revolver. ________________________________________________________________ New Paradise Lost' album? The finest crafted gothic metal album available to humanity. (N. Holmes) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 06.05.05, 13:29 Velvet Revolver ponoc odwolany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk stranglers w wegorzewie :) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 06.05.05, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strange_fruit Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec IP: 81.15.170.* 06.05.05, 11:01 Tylko QOTSA! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojni1 Young Gods! 06.05.05, 11:31 Pod koniec maja - Young Gods - w Warszawie i Krakowie! Aaaargh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manujoao Re: Mistrzu in Munich IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.05, 13:04 Bobby McFerrin & Chic Corea 26 lipca Monachium.Bylbym chory gdybym nie poszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manujoao Re: Mistrzu in Munich IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.05, 13:08 Acha minidisca zabieram, bedzie nagrane) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mistrzu in Munich 06.05.05, 13:34 no ale jaka jest jakosc takiego nagrania? jakies dwa tyg temu na koncercie Archive widzialam jak gosc jeden tez sobie wszystko poustawial i nagrywal - ale wydaje mi sie, ze to dosyc bezsensowne. jak sie ustawisz obok osoby, ktora bedzie np gwizdac podczas kazdego utworu, to chyba nie bedzie to nagranie marzen nawet nie wspominam o calkiem innym aspekcie tej sprawy(nagrywania koncertu na mini disca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manujoao Re: Mistrzu in Munich IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.05, 18:48 Od poczatku zaczne moze.Jakosc nagrania w tym przypadku jest wypadkowa jakosci samego sprzetu(wzmaka),oraz uzytego mikrofonu.Zapewniam Cie ze nowe minidski potrafia bardzo ladnie nagrywac,sam bylem zaskoczony jakoscia swojej pierwszej,amatorskiej proby.Koncert Bobbiego i Chica wybralem miedzy innymi z tego wzgledu,ze publicznosc jazzowa jest trochu spokojniejsza nizli gawiedz na koncertach np rokowych,a dodatkowo miejsce w ktorym koncert bedzie sie odbywal nie ma gabarytow powiedzmy Kongresowej.Jestem dobrej mysli generalnie,na razie ciagle sobie cwicze na grajkach kawiarnianych PS: O jakim aspekcie nie wspominasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Mistrzu in Munich IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 13:38 phi, w Warszawie też wystąpią 14 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow JAGA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:19 dwa lata temu poszedlem sobie na nieznany band co zwie sie Jaga Jazzist do katowickiej hipnozy i... uroslem, zmalalem, rozciagnalem sie, dupa mi odpadla, rece mi urwalo, poczulem dreszcz, cieplo, goraco, zimno, lodowato ... dziesiecioosobowy sklad uzbrojony we wszelkiego rodzaju instrumenty powraca pod nazwa Jaga i z nowym brzmieniem podobno. jutro to sie odbedzie w tym samym miejscu co dwa lata temu. ojjjjjjj.... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.mysz Re: sezon w pełni! na jakie koncerty sie szykujec 06.05.05, 21:37 ja się pewnie wybiorę 13 maja na hey'a i 21 na pidżamę. i na kult też bym chciała, ale nie pamiętam kiedy grają o, i jeszcze 28 maja będzie w warszawie koncert armii :] tylko też nie mam różowego pojęcia gdzie dokładnie ;> pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś