Dodaj do ulubionych

czego najbardziej wstydzicie się słuchać?

04.05.05, 21:34
trochę to głupawo brzmi, ale chodzi mi o takie numery, które są dla Was fajne
ale powszechnie uważane za siarę i kapustę. macie takie numery? gadałem
ostatnio o tym ze znajomymi i albo nikt nie chciał się przyznać albo nikt nie
słucha takich rzeczy (nawarstwienie przeczeń co najmniej zadziwiające).
--
bite my shiny metal ass
Obserwuj wątek
    • neder Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 04.05.05, 22:26
      "pump it up"... bo codziennie o 3 w nocy puszczał to mój były współlokator jak wracał z imprez i przyprowadzał do domu cały swój rok, a ja strasznie za tym wariatem tęsknię...crying

To jak jakieś cholerne piętno...;/
      • Gość: a.k. Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.umcs.lublin.pl 05.05.05, 16:34
        Ja to lubie Jestes szalona Boysów i wcale sie tego nie wstydze.To jest o takiej
        fajnej dziewczynie która jest taka szalona
        • Gość: dwudziestoletni Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:07
          Ja lubie czasem posłuchać Spice Girls czy Rusłany ale przy osobach do których
          nie ma pełnego zaufania, nie słucham tych rytmów.
    • Gość: vince Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: 172.25.251.* / *.134.4-194.clta.globetrotter.net 05.05.05, 14:48
      Mysle, ze nie ma powodu sie wstydzic, ze sie czegos slucha co nie
      jest 'trendy', 'cool' albo 'czadowe'.
      Natomiast mozna sie czasem wstydzic tego, co sie na ten temat pozniej na tym
      forum wypisuje. Zeby nie bylo watpliwosci, mam tutaj na mysli rowniez siebie
      samego.
      Ale tak to juz jest : ped do grafomanii jest wszechobecny, natchnienia rzadkie,
      nawiedzenia czeste.
      • Gość: p Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: 212.244.203.* 13.05.05, 10:05
        ja sie troche wstydze sluchac klimatów brutal death/grindcore wsród znajomych uncertain
    • Gość: sumire Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: 213.17.128.* 05.05.05, 16:45
      A później włącza się te niby to zawstydzające, żenujące i obciachowe kawałki na
      imprezie - i nie dość, że wszyscy tańczą, to jeszcze skądś znają tekst, chociaż
      przecież nie słuchają smile)
      Ja się z dumą przyznaję do uwielbienia dla disco z lat 70. Z mniejszą dumą do
      słabości do, na przykład, "Quit Playing Games" Backstreet Boys i innych
      podobnych smile
      • pump_it_up Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 05.05.05, 16:58
        Hehe no wlasnie jednym z tych utworow jest pump it upsmile
      • b_bee Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 16.05.05, 13:48
        Mam straszną słabość do New Wave, a właściwie do New Romantic, synth-popu itp,
        a to raczej uchodzi za obciach sad generalnie się tego nie wstydzę tzn. bliżsi i
        dalsi znajomi znają mój mały "sekret" i wspaniałomyślnie mi wybaczająsmile))
        I tak z innej beczki: przez sentyment zdarzyło się mi wybrać na koncerty Papa
        Dance big_grin
        Pozdrawiam
    • Gość: kolok Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:52
      piosenka Destiny's child z aniołków charliego
      "i'll be missing you" Puff daddy
      dwa totalnie komercyjne numery ale jak dla mnie mają to coś w sobiewink
      • Gość: dawid_usa ja tak z ciekawosci, bo ja stary jestem :) IP: *.VCLIENT.CWRU.Edu 12.05.05, 23:18
        skad taki zachwyt w polsce tymi brzydkimi i lysymi sistars, skoro do destiny's
        child im baardzo, baardzo daleko? przeciez to jest zywa kopia nowej czarnej
        muzyki ze stanow, ktora pelnymi garsciami czerpie z tradycji motown. a ze to
        komercja? a kto mowi, ze komercja musi byc kiepska...
    • Gość: Klarsien Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.4web.pl 06.05.05, 08:02
      Cała płyta! Frankie goes to Hollywood, Welcome to the pleasure
      dome...Ktokolwiek to u mnuie widzi , pokłada się ze smiechu...hmmmm...a ja
      naprawdę uznaję tę płytę za zajebiscie fajnąsmile
      • Gość: Robercik Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.chello.pl 06.05.05, 09:12
        Frankie to klasyka i to Ty powinieneś się śmiać ze swoich znajomych, nie na
        odwrót smile

Darude - "Sandstorm" - straszna zawstydzająca komercha, ale ile razy to
        słyszałem, podrywało mnie na nogi smile
        • Gość: killer queen Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.toya.net.pl 06.05.05, 17:36
          Tez nie rozumiem czego sie tu wstydzic. Calej plyty Frankie co prawda nie
          znam,ale "Relax" czy "Power Of Love" to klasyka popu.
    • easier_to_fly Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 06.05.05, 17:05
      Był taki czas, gdy moim małym wstydliwym sekretem byli Chemical Brothers,
      Schiller, Oakenfold...teraz już się z tym nie kryję, bo moi znajomi sami
      zarazili się ode mnie tą muzą...
      • grrrg Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 06.05.05, 22:07
        Wrzucanie do jednego koszyka z Chemical Brothers Schillera, a nawet Oakenfolda,
        to chyba przesada wink
        • easier_to_fly Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 07.05.05, 11:59
          No czy ja wiem? Mówię o tym, czego wstydziłam się słuchać, dlatego wrzuciłam to
          do jednego koszykasmile Nie uznałam tego przecież za jeden rodzaj muzykiwink
          Pozdr
    • sylvoolenka Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 06.05.05, 22:14
      Kurde...a ja lubie "I'm a slave for you" Britnej... a zeby nie bylo, to
      moim ukochanym zespolem jest Radiohead i nad zycie uwielbiam Buckleya ..
      cholera, w babskiej glowie naprawde czasem bywa baaaardzo dziko pokrecone hehe
    • Gość: gender_bender no to konkretnie: IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.05.05, 11:46
      Wychowałem się na tym, a teraz słyszę, że to obciach i już nie modne: niemiecki
      hard rock & heavy metal: Accept, Helloween, Scorpions, Manowar etc.
      smile)
      W sumie nie takie złe, ale już nie modne...
      Zresztą i ja już nie zasłuchuję się tą muzykaą, ale jak mnie na wspomnienia
      najdzie, to ... wrzucam "Metal Heart", full volume i MASAKRA!
      • Gość: screen Re: no to konkretnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:26
        swietne kapele. w nosie miec mode. Ostatnia plyta Judasow jest extra
    • Gość: bezdei Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.host.ab.edu.pl 12.05.05, 15:05
    • Gość: bezidei Shifty IP: *.host.ab.edu.pl 12.05.05, 15:07
      jest taka jedna piosenka w jego wykonaniu z pharellem.
      jest totalnie obciachowa ale kojarzy mi sie z letnim bujaniem(?)
      nawet kaczkowski ją puszczał w audycji
      • Gość: scribs Tok Tok vs Soffy O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:57
        jest taki kawałek Tok Tok vs Soffy O, nazywa się jakoś
        "Missy Queenie...", coś tam, takie electro, czy techno
        ponoć wielki przebój w dyskotekach sprzed paru lat
        • neder Re: Tok Tok vs Soffy O 12.05.05, 18:07
          Gość portalu: scribs napisał(a):

> jest taki kawałek Tok Tok vs Soffy O, nazywa się jakoś
          > "Missy Queenie...", coś tam, takie electro, czy techno
          > ponoć wielki przebój w dyskotekach sprzed paru lat

"Missy Queen's gonna die" :p
          • Gość: scribs Re: Tok Tok vs Soffy O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:25
            no właśnie, dziękuje neder
            pozdrawiam
    • slotna Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 12.05.05, 18:20
      Nie wiem, czy sie wstydze tego, ale lubie czasem wlaczyc te najbardziej znana
      kasete Backstreet Boys i sobie potanczycsmile)) Lubie tez Ace of Base, to jest
      dopiero kiczbig_grin Ale prawie nie slucham, bo "na codzien" leci Portishead, Liz
      Janes i takie tam.

A nowa Britney jest supersmile
    • srull Hmm... 12.05.05, 18:32
      Problem jest tez z tym, ze cos, kiedys, brzmialo zupelnie inaczej. Slucha sie
      tego teraz z pewnym zdziwieniem na twarzy i mysla "jak mi sie to w ogole moglo
      podobac?". Prosty przyklad - za moich czasow hitem byly kawalki Jean Miechaela
      Jarre'a, ostatnio puscilem sobie toto (nie mylic z zespolemwink)- kiszka za malo
      powiedziec, TRAGEDIA - o, to bardziej trafne. Za mlodu lubilem punkowe kapelki -
      to zamilowanie pozostalo mi do dzis i gdy tylko nadarza sie okazja pedze na
      jakis koncercik. Niestety i tu stwierdzam, ze mlodziencze teksty niewiele maja
      wspolnego z doroslym zyciem - smutne ale prawdziwe...
      • Gość: the_cause led zeppelin IP: *.kalisz.mm.pl 12.05.05, 19:29
        Led Zeppelin i Deep Purple
        • Gość: dagmarcia Re: led zeppelin IP: *.scene7.com 12.05.05, 19:37
          A od kiedy Led Zeppelin i Deep Purple to obciach? Klasyka rocka wink
        • scribs Re: led zeppelin 12.05.05, 19:38
          no nie, the_cause, nawet się nie przyznawaj do słuchania takich zespołów,
          jakbardzo byś się nie wstydził
          wink
        • srull Re: led zeppelin 12.05.05, 20:26
          Tak, jak kolezanka i kolega powyzej, tez sie dziwie. Obciach to moze byc hmm...
          no nie wiem... Shaza i jej "Mydelko Fa" a nie porzadne kapele, ktore tworzyly
          historie rocka. Zreszta kazdy ma wlasny gust, ale "po mojemu" to chybiony przyklad.
          • Gość: szaza Re: led zeppelin IP: *.aster.pl 12.05.05, 22:32
            > Shaza i jej "Mydelko Fa"

O przepraszam! "Mydełko Fa" było MARKA KONDRATA, a nie Shazzy!
            I to on się powinien wstydzić, a nie słuchacz! Nie tyle posiadania w swym
            repertuarze takowego utworu, ale tego, że cos, co miało z założenia byc
            pastiszem disco polo stało sie mega-hitem i powaznie przyczyniło sie do
            rozpowszechnienia rzeczonego rodzaju muzyki w kontekscie jak najbardziej serio.
            To jest dopiero powód do wstydu!
            • srull Re: led zeppelin 12.05.05, 22:48
              Racja, z rozpedu uchwycilem sie takiego przykladu.
    • Gość: dagmarcia Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.scene7.com 12.05.05, 19:39
      Music Instructor "Supersonic". Nie wstydze sie, ale wszyscy sie ze mnie smieja.
      Aha, czasem tez stare kawalki Scooter'a (ktos go jeszcze pamieta?).

Przewaznie to jednak zupelnie inne, rockowo-hip-hopowo-jazzowo-etc kawalki.
      • Gość: Awrilka Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.e-net.pl 12.05.05, 19:59
        Może nie najbardziej się jej wstydzę, ale cóż, chwalić się nie chwalę. Lubię
        Complicated - nic nie poradzę, ma taki zyciowy tekst big_grin. I nie słucham
        codziennie, tylko jak leci w radio, to słucham smile Dla indirokowca to lekki
        obciach. Zauważyłem, że wśród ambitnej braci alternatywnej obciachem jest U2 -
        ja ich uwielbiam od 12 roku zycia i nic tego nie zmieni.
        A co do obciachowej muzy na imprezie - ona najlepiej się sprawdza.
        Aaaa, i jeszcze Stachursky i jego covery: Typ niepokorny i Żyłem jak chciałem.
      • Gość: Znaczy nie awrilka Znaczy Awrilka miała być w temacie IP: *.e-net.pl 12.05.05, 20:00
        big_grin
        • Gość: Szafir Re: Znaczy Awrilka miała być w temacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:40
          Jurij Szatunow - Biełyje Rozy. Naprawdę to lubię.
          • Gość: scribs o ho ho ho.... no proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:04
            ...przypomniałem sobie lata dzieciństwa, wczesnego. Byłem wtedy na obozie
            letnim, (już nie "pionerskij tabir", zachodziły już "przemiany"), właśnie wtedy
            mniej więcej ta piosenka była przebojem.
            Ale "Biełyje Rozy" to chyba wykonywała Natasza Koroliowa, zresztą krewna innej
            ówczesnej gwiazdy, ale już na Ukrainie, czy ówczesnej jeszcze URSR, niejakiej Rusi
            miała ona taki wielki przebój "Diwczynka Rusiawa" tzn. dziewczyna jasnowłosa.
            Ale kiedy to było...
      • Gość: Sterlitz Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 07:36
        Stuttgart..... pikne to były czasy.....
    • Gość: 1234 Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 12.05.05, 20:54
      KOCHAM QUEEN I SIE TEGO NIE WSTYDZE chociaz wiekszosc osob patrzy w szoku, bo
      niby 'Queen'i przynudzaja i jacys przymuleni są" <hahaha> (oryginalna wypowiedz)
      • Gość: killer queen Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.toya.net.pl 12.05.05, 21:49
        domniemam, ze otaczasz sie fanami Mandaryny i Stachurskiego
    • lenina Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 12.05.05, 20:55
      The Magic Key, one-t+cool-t
      nawet sobie włączyłam jak przeczytałam ten wątekwink
    • anutka1 Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 12.05.05, 21:04
      "czarne oczy" ivan i delfin smile))
      • jezowka Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 12.05.05, 21:13
        Czarne oczy - Ivan i Delfon
        Ace of Base - te kawałki Abby, ale nie tylko
        New Kids On The Block - Tonight, Cover Girl... i inne (ktoś to jeszcze pamięta?)
        Scatman Joe

Parę takich jest, ale nie pamiętam wszystkich.

Jeżówka
        • Gość: Dominika Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:24
          U mnie naszczescie nie ma czegos takiego ze ktos sie smieje , hity typu "jestes
          szalona " na kazdej imprezie oraz posiadowie - a co najwazniejsze wszyscy sie
          najlepiej przy tym bawia ...- w koncu zawsze mozna zrobic sobie przy tym
          najwiekszy obciach nie narazajac sie na DZIWNE I PRZERAZAJCE SPOJRZENIA .
          Dużo jest takich rzeczy i czasem nawet w samotnosci dobrze posłuchac co sie
          przy tym ostatnio robiło i posmiac sie z samej siebie .
          Jest jeszcze taki zespól Colonia - Chorwacki takie jakies techno ... myslałam
          ze tylko ja mam jakies takie dziwne napady ... ostatnio jednak nawet w sklepie
          słyszałam ... ale i tak fantastyczne.
          W zasadzie nie ma złej i obciachowej muzyki ... każda jest dobra ale nie do
          wszystkiego big_grin
          Pozdrawiam
    • Gość: Simplex Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.05.05, 23:44
      Nie wiem czy słusznie, czy niesłusznie, ale ja sie wstydze sie sympatii awałka
      "Dziewczyna mojego chłopaka" - skubany strasznie wpadł mi w ucho wink

Pzdr,
      Simplex
    • Gość: cewka Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 07:13
      Bush - "glycerine" - czy jakś tak
    • Gość: Łuki Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 13.05.05, 07:19
      Mireille Mathieu smile)))
    • Gość: sonja Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: 83.16.133.* 13.05.05, 08:16
      Jon Secada "Just another day without you" - totalny czad! Szczególnie teledysk
      do wersji w języku hiszpańskim smile poza tym oczywiście stare dobre Ace of Base.
      A jak jestem pewna, ze nawet sąsiedzi nie podsłuchują to Jon Bon Jovi "Blaze of
      Glory"
      • Gość: ovca czego tu sie wstydzic?? IP: 203.187.240.* 13.05.05, 08:46
        Ja tam lubie posluchac tzw. obciachowej muzyki - New kids, Ace of Base,
        Backstreet Boys, czy inne kawalki glownie z lat 90, ale tez 80. Z reguly
        slucham innej muzyki, ale lubie sobie tamte kawalki puscic czasem, bo
        przypominaja mi o beztroskich czasach dziecinstwa. Zgadzam sie z Toba srull, ze
        po tylu latach patrzy sie na ta muzyke (a w szczegolnosci tekst) troche
        inaczej, ale nadal dobrze jest sobie posluchac i poprzypominac dawne czasy,
        znajomych, imprezy...tak jak czasem oglada sie zdjecia.

Muzyka jest po to, aby umilac zycie i jest tyle utworow, rodzajow muzyki, ze
        kazdy moze wybrac cos dla siebie...tylko dlaczego czasem tego wyboru trzeba sie
        wstydzic...

Moze warto czasem pokazac, ze te utwory nam sie podobaja i nie ukrywac sie z
        tym. Skoro znajomi maja sie z nas smiac, to co to za znajomi, ktorzy nie moga
        zaakceptowac nas takimi jakimi jestesmy. Moze jak wiecej ludzi pokaze przy
        jakiej muzyce lubi sie bawic cos sie zmieni w niektorych lokalach. Ja na
        przyklad nie przepadam za techno i wielu moich znajomych tez nie, a w kazdym
        klubie to slychac przez cala noc.

Byla jedna impreza, gdzie grali w lokalu muzyke z typu 'disco polo', czy
        wesela, utwory jak 'Bialy mis', czy 'Bielyje rozy'...ludzie dziwnie patrzyli,
        ale po jakims czasie zaczeli sie dolaczac do grupy tanczacych...a po strojach
        widac bylo, ze to fani zupelnie innej muzyki, ale o to wlasnie chodzi...muzyka
        powinna laczyc, a nie dzielic!!!

Pozdrawiam wszystkich, ktorzy niestety czasem musza sie wstydzic smile

...a Jon Secada i jego "Just anoter day"...kocham ta piosenke
        • Gość: sonja Re: czego tu sie wstydzic?? IP: 83.16.133.* 13.05.05, 10:32
          posłuchaj w takim razie "Otro dia mas sin verte" (Just another.. po
          hiszpansku), bo klimat jeszcze lepszy smile
          Piosenka kojarzy mi się z maksymalnie kiczowatymi wakacjami - Żywiec, Sucha
          Beskidzka, wakacyjna miość achhhh
        • Gość: pegasus Re: czego tu sie wstydzic?? IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:06
          skoro nie lubisz techno to po co chodzisz do klubow gdzie taka muzyka jest
          grana? pojdz na dyskoteke gdzie zazwyczaj grany jest dance lub masowy hh albo
          do klubow z innym kierunkiem...
          • Gość: ovca Re: czego tu sie wstydzic?? IP: 203.187.240.* 17.05.05, 13:43
            Moze jestes ze stolicy. W mniejszych miastach nie ma takiego wyboru klubow.
            Jest ich tylko kilka i graja mieszana muzyke, ale przewaznie techno...
            Nie poradzisz smile.
            Pozdrawiam
    • Gość: W105N4 pls napiszcie IP: *.kompuart.pl / *.kompuart.pl 13.05.05, 08:49
      obciachowy kawalek - najlepszy kawalek
      ----------------------------------------
      (':').oO( ? ) co moze byc po drugiej stronie?

moje typy:

bayerful - bo wszyscy polacy... (:v)) <obciach ale lubie

5day night - chris tubbs feat. dallas <polecam (ostatnio)
      no i najnowszy koncertowy kraftwerk - dla dzwieku - pierwszy kawalek jest z sali kongresowej w wa-
      wie

pozdro

• Gość: trzy Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: 213.77.20.* 13.05.05, 09:20
      Ozon - Maija Hi, Maija Ha... wink)) big_grin Heloł, salut!
      • Gość: Simplex Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: 213.17.128.* 13.05.05, 09:43
        Zwany też chyba "Juba Juba" - rzeczywiscie obciach ale zabawny wink Skad to mozna
        sciagnac? wink
      • Gość: Dorsia Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:01
        Fancy "Flames of love"
        FR David "Words"
        Savage "Only You"
        Przypominają mi początkowe lata podstawówki (albo i wcześniej) - beztroskie
        dzieciństwo ... W sumie to jedne z pierwszych kawałków, które mi utkwiły w
        pamięci ...
    • Gość: Nosferatu Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:09
      Gdybym wstydził się swojego gustu to byłoby to co najmniej dziwne i
      świadczyłoby o niezbyt wysokim mniemaniu o sobie samym. Amen.
      P.S. Żal mi Was, Wy wszyscy, którzy wstydzicie się siebie samych.
      • neder Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 13.05.05, 10:13
        Gość portalu: Nosferatu napisał(a):

> Gdybym wstydził się swojego gustu to byłoby to co najmniej dziwne i
        > świadczyłoby o niezbyt wysokim mniemaniu o sobie samym. Amen.
        > P.S. Żal mi Was, Wy wszyscy, którzy wstydzicie się siebie samych.

ojej...
        • Gość: Łodzianka Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.astral.lodz.pl 13.05.05, 10:49
          moje przeboje to:
          Britney Spears - o bejbe bejbe - /do dzis jak leci gdzieś, to podrywam sie do
          tańca/
          Worlds Apart - jechałam 400 km na koncert kiedys ich, a po koncercie od razu do
          domu - wtedy się człowiek nie męczył wink
          Caught in the act - zna ktoś?? hehe

to około 1994 rok
          • Gość: ovca Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: 203.187.240.* 13.05.05, 11:30
            Oj tak, pamietam: Worlds Apart, Boyzone, Caught in the Act, Charles & Eddie,
            Dr. Alban, Take That, UB40, 2 Unlimited, Tasmin Archer, Meat Loaf, Marky Mark,
            John Scatman, DJ Bobo, R'n'G, Roxette, Shaggy, Right Said Fred, Simply Red,
            East 17, Def Leppard, Shanice, Bobby Brown... moge wymieniac w nieskonczonosc.
            Nie wszystkie ich piosenki sa fajne, ale kilka z nich do dzis lubie smile.

No i oczywiscie wielkie hity Maryli Rodowicz, ktorych niektorzy tez sie wstydza
            sluchac, ale ja tam je lubie...no i chyba nikt mi nie powie, ze nie tanczyl
            kiedys do tych rytmow wink - Malgoska, Niech zyje bal, Ale to juz bylo...

Pozdrawiam smile
            • Gość: łodzinka Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.astral.lodz.pl 13.05.05, 12:42
              hehe Boyzone, jak mogłam zapomnieć big_grin
        • Gość: Yutek_niezalogowan Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:17
          Hehhehe ale watek wypasiony smile)

Moze nie dokonca w temacie ale jezeli o obciachowej muzyce to polecam kawalek
          Kai( Kaji?) Paschalskiej i jakiegos rapera z nad wisly pt. czikulinka .Ło
          Boże smilesmilesmile jak to mowia francuzi ŻENUŁA smilesmile

do sciagniecia z tego miejsca

skocz.pl/czikulinka
          milego dnia zyczy
          Yutek
          • petar Re: czego najbardziej wstydzicie się słuchać? 13.05.05, 11:21
            pamiętam studniówkę swoją (ponad 10 lat temu) i "Mydełko Fa". Już wtedy było
            obciachem ,ale zrobiliśmy wtedy na parkiecie taki "młyn" z kumplami, że do dziś
            to mile wspominanm
    • dymiacy_piecyk No to teraz dowalę 13.05.05, 11:45
      Britney Spears 'Sometimes', Atomic Kitten 'Whole again', A1 'Caught in the
      middle', Sumptuastic 'Kołysanka', Armand van Helden 'My my my' i parę jeszcze
      by się znalazło. I wcale się nie wstydzę, że wstydzę się tego słuchać.

A na co dzień: Kyuss, Queens of the Stone Age, Dinosaur Junior, David Gray,
      Beastie Boys (Licence to ill), także U2, Pink Floyd, Led Zeppelin, czy Talk
      Talk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka