konwisia_89 05.05.05, 16:47 Jak myślicie dlaczego ten zespół nie jest taki znany?? Przecież jest lepszy od niektórych zespołów które znajdują sie na szczytach list przebojów. Wpisujcie co o tym myślicie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H Re: Within Temptation.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:11 Jak to nie jest znany? Przeciez to zaraz za Evanescence! Niestety pod względem jakosci tez. A na początku było całkiem przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Within Temptation.. 10.05.05, 17:34 Znany, znany... Kolejny pop-gotyk z ładną wokalistką. Cóż, nie nam z trendami z MTV dyskutować :] j/a ps. Jeżeli Ci się podoba to zobacz After Forever i Tristania - nieco mniej hamburgerowe Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Within Temptation.. 10.05.05, 17:52 Moim zdaniem jest całkiem znany... Słyszałam tylko jedno ich wydawnictwo, tytułu nie pamiętam; taka płytka z pomarańczową zdaje się okładką...Niezłe, ale nie zachwyciło mnie. Ogólnie nie przepadam za damskim wokalem, i chociaż na dłuższą metę ich muza jest naaaprawdę męcząca, to myślę, że i tak stoi znacznie wyżej niż wspomniane tu przez kogoś Evanescence... Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Within Temptation.. 10.05.05, 18:01 Nie jest znany? Hmmm Nawet w moim starczym wieku (41 lat) słucham sobie ich płyt i sprawia mi to frajdę. A telewizji w ogóle od lat nie oglądam stąd z pewnością nie (ewentualna) uroda wokalistki tudzież super-teledyski mnie skusiły Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś