easier_to_fly 12.05.05, 15:00 Właśnie odłuschuję. R E W E L A C J A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Micholera JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? IP: 195.94.205.* 12.05.05, 15:15 czy masz z netu? Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? 12.05.05, 17:14 Hm... nie wiem, czy jest do dostania w Polsce, ja słucham płytki przywiezionej ze Stanów... Ale podejrzewam, że nawet jeśli jeszcze nie było premiery, to będzie w najbliższym czasie. Chyba najlepsza ich płytka, po prostu nie mogę się uwolnić:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.05.05, 17:35 > Hm... nie wiem, czy jest do dostania w Polsce, ja słucham płytki przywiezionej > ze Stanów... A to jest bardzo ciekawe, bo w Stanach premiera 17. maja DD Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? 12.05.05, 17:36 A bardzo możliwe Ze Stanów przywiózł ją kumpel, czy kupiona tam - nie wiem. Ale na pewno oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.05.05, 17:42 Nadal jest to bardzo ciekawe, bo w USA premiera jest najwcześniej. No chyba że ktoś podwędził płytkę z Sony, albo skombinował promo z radia... P.S. to naprawdę nie wstyd zassać płytkę z netu przed premierą Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? 12.05.05, 18:22 No co ty Prawie połowa muzyki, którą dysponuję jest ściągnięta z netu!! Ale aby Cię przekoań, dowiem się jak to było z tą płytą i masz moje słowo, że nie omieszkam Ci o tym napisać. I nie gorączkuj się tak:] Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.05.05, 20:12 Spoko, np Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? 12.05.05, 18:23 nie wiem , ty wszechwiedzący dzwonie, czy słyszałeś kiedyś o przedsprzedażach, promocjach w wybranych sklepach, egzemplarzach do wygrania w konkursach i podobnych pierdołach. może własnie stąd ma tę je..ą płytę? a czy to w ogóle ma jakiekolwiek znaczenie? nie możesz spać przez mysl, że on ma płytę niewiadomego dla ciebie pochodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? 12.05.05, 19:07 Ona :] I dzięki za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.05.05, 20:12 A tak po prostu ciekaw jestem, ot co. I raczej nie słyszałem o przedpremierowych konursach i - lol - przedsprzedażach. Poza tym nie z tobą rozmawiam, metalowy prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? 12.05.05, 21:44 Heheh... Tak więc historia pochodzenia odsłuchiwanej przeze mnie płytki jest prosta: jakiś Amerykanin, kumpel kumpla ma kontakt z managementem SOAD A więc wejście tylnymi drzwiami...:] Mam nadzieję, że ta odpowiedź Cię usatysfakcjonuje drogi d, ponieważ innej nie ma....... A płyta jest genialna. Numer Lost In Hollywood...zresztą szkoda gadać, sam sobie odsłuchaj, pamiętaj, że możesz ściągnąć z netu Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: JEST JUŻ DO KUPIENIA ??? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.05.05, 23:40 Spoko spoko, przepraszam za kłopot odsłuchałem już Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyprawdziwykajtos Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN 12.05.05, 17:31 przyznam że wcześniej jakoś mnie nie porzekonali ale nowy singiel jest genialny. wcześniej podobał mi sie tylko "Toxicity" Odpowiedz Link Zgłoś
sviruks Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN 12.05.05, 21:05 Mnie też się bardzo spodobał Toxicity, tak bardzo,że kupiłem całą płytę. I co?? I 40 kilka minut muzyki za 65 zeta!! Rozbój w biały dzień!! Żartowałem, płyta warta każdego grosza. Zwłaszcza utwory takie jak X, Chop Suey, ATWA i Toxicity. A teraz po usłyszeniu w radio nowego singla mam zamiar nabyć kolejną płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnushka Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN 12.05.05, 21:21 slyszalam tylko singiel, ale jest genialny...[zwlaszcza wokal]... nie moge sie doczekac premiery... S.O.A.D rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham_i_prostak Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.05.05, 16:31 Speak English or DIE! a ballada o Hendrixie wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refugee Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN IP: 80.51.232.* 13.05.05, 12:00 Kupujcie w ciemno. Dziwaczna, ale fajna. Bardziej pokręcona niz Toxicity, ale naprawdę - jest czad! Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN 16.05.05, 18:20 >Dziwaczna, ale fajna> No właśnie. Frank Zappa mógłby sie w grobie uradować.. szczególnie po wysłuchaniu kawałków Cigaro, Revenga i Radio/Video A poważnie to Ormianie trzymają klasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiader Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:28 Ja ta plyte mam od tygodniu, ludzie wy z internetu korzystacie ?? Ta plyta jest juz wszedzie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka.g1 Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN 16.05.05, 13:51 Dla mnie płyta jest momentami po prostu śmieszna.Ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Kawałek Radio Video...hihihihihih... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blender16@wp.pl Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:51 gdzie mozna zassac ta plytke????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Suwerennie. 17.05.05, 17:28 Dzisiaj dostalem w prezencie jeszcze cieplego CeDeka. Jak narazie brzmi tak jak sie od nich oczekuje...Systemowo-p.o.j.e.b.a.n.i.e- Czadowo ze smiesznymi wstawkami, dobre tempo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnushka Re: Nowy SYSTEM OF A DOWN 20.05.05, 20:29 no dobra... plytke nabylam, wrzucilam w odtwarzacz i co? na poczatku zaskoczka... ale juz po chwili uslyszalam znajomy klimacik... troche sie zmienili, ale jest ok... juz wyczailam najwspanialsze wg. mnie piosenki z albumu... jak zwykle teksty sa swietne... totalnie pokrecone... nie moge sie juz doczekac drugiej czesci... a jakie sa wasze ulubione piosenki z tego albumu? Odpowiedz Link Zgłoś
anetkie Mesmerize - czyli wyśmienity:) 22.05.05, 23:32 Jestem wierną fanka SOAD. Po bezprecedensowym fenomenie TOXICITY, trudno o kolejny. Sądzę jednak, ze MESMERIZE to album na miare SOAD '05, nowa inwencja, ciągle te zaskakujące zmiany tempa, kretatywność, mieszanki i oczywiście wspaniały Serji Nie ma co, to prawdziwy hard core w wyśmienitym wydaniu! a "Lost in Hollywood","This Cocaine Makes Me Feels Like I'm On This Song!" czy "Bring Your Own Bomb" - to sam miodzio i radość dla ucha miłośników nu metalu i świrowania pozdrawiam wszystkich czytających moje wywody Odpowiedz Link Zgłoś
anetkie Mesmerize - znaczy wyśmienity:) 22.05.05, 23:34 Jestem wierną fanka SOAD. Po bezprecedensowym fenomenie TOXICITY, trudno o kolejny. Sądzę jednak, ze MESMERIZE to album na miare SOAD '05, nowa inwencja, ciągle te zaskakujące zmiany tempa, kretatywność, mieszanki i oczywiście wspaniały Serji Nie ma co, to prawdziwy hard core w wyśmienitym wydaniu! a "Lost in Hollywood","This Cocaine Makes Me Feels Like I'm On This Song!" czy "Bring Your Own Bomb" - to sam miodzio i radość dla ucha miłośników nu metalu i świrowania pozdrawiam wszystkich czytających moje wywody Odpowiedz Link Zgłoś