mameluch 29.05.05, 09:51 wlasnie przegladam allegro i ibeja, prawdziwe kopalnie ciekawych textow przed chwila trafilem na: 'Dźwięk który wpija w fotel.' www.allegro.pl/show_item.php?item=52887882 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: kwiatki językowe:) 29.05.05, 10:39 Allegro prawdziwą kopalnią uciechy : www.allegro.pl/show_item.php?item=52881965 Podoba mi się zwłaszcza : Można je nakładać przenikając z jednego w drugi no i mistrzostwo świata : www.allegro.pl/show_item.php?item=52177853 "Płynna budowa, która może zostać dostosowana do pokrycia, które lubisz, a nawet z tonem skóry i pokryje niedoskonałości. Formułka jest wzbogacona z zmiękczaniem agentów dla wyjątkowego skórnego komfortu." Przyznam, że od jakiegoś czasu przeglądam allegro tylko pod kątem szukania takich perełek )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: kwiatki językowe:) 29.05.05, 11:04 aislinn napisała: > Formułka jest wzbogacona z zmiękczaniem > agentów dla wyjątkowego skórnego komfortu." > to jakies narzedzie tortur? zmiekcza agentow obcego wywiadu, a my mozemy wydusic z nich informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 01:51 chyba jakiś ziąąą trochę przesadził z jakimiś dziwnymi używkami www.allegro.pl/show_item.php?item=56868811 Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 03:43 No, tego ziąa to rzeczywiście coś pogryzło na wejściu ) Ale tak naprawdę nie ma się z czego śmiać, panie i panowie. Ten osobnik to forpoczta naszej przyszłości, potomek dzielnych wojów, husarii, powstańców i Solidarności ( Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 11:55 Grim, jakże czarowną wizję roztoczyłeś przed naszymi oczami.. / znaczy, czarownom :-I Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 12:30 no to z innej "beczki" strona modelki (?) www.joannajakubiec.com/pl/about.htm pisze o sobie: > Joanna jest profesjonalną modelką z różnorodnym doświadczeniem - wsród jej > kredytów można zaliczyc między innymi tytuł Miss... rozumiecie coś ? moze ktoś powinien jej zabronic wypowiadania sie własnymi słowami. profesjonalna z różnorodnym doswiadczeniem - interesujące "wsród jej kredytów..." a moze lepiej napisac po ludzku - do swoich osiągnięć moze zaliczyc... jakiś cymbał (może ona sama) zapewne przetłumaczył angielski zwrot, lub co gorsza to środowisko posługuje sie takim jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 12:55 "Joanna mieszka obecnie w Montrealu, Kanadzie" - to chyba tłumaczy wszystko? A przynajmniej te "kredyty" i "w Montrealu, Kanadzie" Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 13:11 czepiacie się! nie widzicie że to poliglotka Języki : polski, francuski, angielski, hiszpański, włoski pewnie stosuje jakąś magiczną mieszankę językową niedostępną dla nas, zwykłych śmiertelników. Odpowiedz Link Zgłoś
maff1 Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 13:25 jednym słowem - ja do swoich kredytów moge zaliczyc optyczne zapoznanie sie ze stroną internetowa joanny... Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 18:15 Ja też!! ) I oświadczam: żaden oszczerca mnie nie przekona, że pani Joanna nie umi przynajmniej po francusku!! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 14:51 stanę w obronie młodego pokolenia. myślę że słowa Wieszcza dobrze pasują do tej sytuacji: 'Każde pokolenie ma własny czas Każde pokolenie chce zmienić świat Każde pokolenie odejdzie w cień A nasze ? nie Okres burz twój bunt Wolność ma jej biust Rzucasz dom by dom swój założyć Dziecka płacz przez sen Gorzki smak jej łez I ta myśl by to godnie przeżyć' wzruszyłem się młodzi swą wizję mają, a tu stetryczałe forumowe dziadki się czepiają, phi! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 21:05 kurde, a ten biust to czyj w koncu jest? jedyny jaki mi przychodzi na mysl to od Baski Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: kwiatki językowe:) 13.07.05, 21:11 "Every generation's got its own disease" Niewdzięczne bachory ) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: kwiatki językowe:) 16.07.05, 15:09 every generation is its own desease Odpowiedz Link Zgłoś