Dodaj do ulubionych

mordy fanek ich 3

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 12:26
Właśnie widziałem na TVN dokument o ich3. Najlepsze były wypowiedzi fanek, typu:
"słuchanie ich muzyki pozwolo mi odnaleźć swoje mniejsce ftej harmoni" itp..

Moją uwagę zwróciły gemby fanek trąbiących peany na cześć "zajebistej muzyki"
i "zajebistości Michała".

TE MORDY MÓWIŁY WSZYSTKO. BYŁY TAKIE....NIE WIEM CZEMU, ALE KOJARZYŁY MI SIĘ Z
DOJENIEM KRÓF. PRZYPAŁ NA MAXA, RETY I TELEWIZJA TO POKAZUJE!!!!
Obserwuj wątek
    • vulture Re: mordy fanek ich 3 13.07.02, 13:17
      Ale mam nadzieję, że puścili to po 23.00?
      • Gość: roque Re: mordy fanek ich 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 14:01
        gdzie tam!!!!
        w samo południe dziś puścili!!!!!!
        • vulture Re: mordy fanek ich 3 13.07.02, 14:09
          AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Czy to wystarczający powód żeby ubiegać się o azyl n.p. w Australii???
          • Gość: roque Re: mordy fanek ich 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 16:04
            Globalizacja , człowieku!!!!
            Wszędzie nas te japy dorwą!!!!!!!!
            TV POLONIA itp..
            Nie ma ratunku, a więc: NIE MOŻESZ ICH POKONAĆ - PRZYŁĄCZ SIĘDO NICH!!!MICHAŁ,
            MICHAŁ, MICHAŁ......!!!!!!!!!!!!!!

EWRYBADY
    • ellivia Re: mordy fanek ich 3 13.07.02, 17:04
      Dla wyjasnienia: nie jestem fanka Ich Troje, nie lubie ich muzyki, więc jej nie
      slucham.
      Ale styl w jakim napisałes swoj post upowaznia mnie do stwierdzenia,że poziom
      Twojej kultury jest najprawdopodobniej nizszy niz owych fanek. "Mordy, geby"-cóż
      to za "wyszukane" określenia? "Dojenie króf". Chodzilo Ci chyba o dojenie krów,
      bo o czyms takim jak "krofa" jeszcze nie słyszałam. Proponuje Ci,zebys odzywal
      sie nie tylko wtedy, gdy będziesz mial cos do przekazania ale kiedy będziesz
      również wiedział W JAKI sposób nalezy to powiedziec.
      pozdr.
      E.
      • Gość: nina Re: mordy fanek ich 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 13:03
        sorry,ale ja widzialam ten zenujacy spektakl rowniez i inaczej tego wyrazic sie
        nie da...jasne,ze kazdy moze sluchac sobie czego chce,ale ten cyrk
        pseudomuzyczny po prostu jeszcze bardziej otepia i tak juz niezbyt lotne
        umysly...wybacz,ale jesli jakas wypindrzona nastoletnia panienka z obledem w
        oczach deklaruje swoja milosc do 'wokalisty' ich3,bo 'ma czerwone wlosy,
        zajebiscie spiewa,teksty ma takie glebokie i takie zajebiste i w ogole jest
        taki zajebisty',to niestety mam prawo wyrobic sobie zdanie o fanach w/w
        zespolu...smutne jest to po prostu.
    • vulture ...to tylko sugestia... 13.07.02, 20:09
      Następnym razem masz napisać "Negatywnie sprofilowana opinia o obliczach osób
      płci żeńskiej, świadomie zainteresowanych słuchaniem płyt grupy wokalnej Ich
      Troje"
      • Gość: ROQUE Re: ...to tylko sugestia... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 00:54
        PROSZĘ MI, K-WA, NIC NIE NARZUCAĆ TYLKO SIĘ OD-LIĆ ZE SFOIMI BELFROSKIMI
        TEKSTAMI. JAK JEJ SIĘ NIE PODOBA - NIECH NIE CZYTA.
        JA NIE LUBIĘ ICH TROJE, A MUSZĘ ICH CIĄGLE SŁUCHAĆ WIĘC DLACZEGO MI NIE POZWALA
        SIĘ MÓWIĆ MOIM JĘZYKIEM?? BRAK TOLERANCJI I OGRANICZONY ŚFIATOPOGLĄD (I
        WYBIÓRCZOŚĆ).
        NIE PODOBAJĄ MI SIĘ GĘBY. JAKBY CZYTAŁA GĄBROWICZA, TO BY SIĘ NIE PRZYCZEPIAŁA,
        ALE WIDAĆ HORYZONTY STARCZAJĄ JEDYNIE NA OBRONĘ NARZUCANEJ NAM W SZKOŁACH
        KULTURWY (SKUTKI TEGO TAKIE, ŻE ROŚNIE NAM GRONO ZUNIFIKOWANYCH WSPÓLNĄ
        BEZDENNĄ BEZKRYTYCZNOŚCIĄ FANOOF ICH TRÓJCY ITP.).

MAM DOŚĆ TOTALITARYZMU NA CODZIEŃ, NIE SIĘ WIĘC BEZROZUMNE TŁUKI NIE
        WCHRZANIAJĄ ZE SFOIMI ODKLEPANYMI BEZMYŚLNIE Z PAMIĘCI ZASADAMI ORTOGRAFII NA
        WOLNE FORUM INTERNETOWE.

RACZEJ WIO NA NASTĘPNĄ EDYCJĘ BIGBROTHERA, GDZIE JEJ MIEJSCE.
        • vulture Re: ...to tylko sugestia... 14.07.02, 00:58
          To do mnie było?
        • insultdog Re: ...to tylko sugestia... 14.07.02, 13:48

Gość portalu: ROQUE napisał(a):

> NIE PODOBAJĄ MI SIĘ GĘBY. JAKBY CZYTAŁA GĄBROWICZA, TO BY SIĘ NIE
          PRZYCZEPIAŁA,
          >
          > ALE WIDAĆ HORYZONTY STARCZAJĄ JEDYNIE NA OBRONĘ NARZUCANEJ NAM W SZKOŁACH
          > KULTURWY (SKUTKI TEGO TAKIE, ŻE ROŚNIE NAM GRONO ZUNIFIKOWANYCH WSPÓLNĄ
          > BEZDENNĄ BEZKRYTYCZNOŚCIĄ FANOOF ICH TRÓJCY ITP.).
          >
          .

ja czytalem i dalej nie wiem co maja wspolnego "geby" fanek ich 3 ze slowem
          kluczem "geba" w ferdydurke (bo zakladam, ze o nia Ci chodzi) moze to laskawie
          wyjasnisz? ferdydurke jest w programie szkoly sredniej wiec wystarczy siegnac
          do notatek...ojej! zapomnialem, ze jestes wyzwolony od narzucanej nam w
          szkolach kultury. trudno, bedziesz musial zdac sie na wlasny intelekt, co
          sadzac po Twoich postach moze byc ryzykowne.

• Gość: roque Re: ...to tylko sugestia... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 14:03
            Dlatego, że są to takie strasznie stereotypowe zachowania, a poza tym gdy już
            raz toto zobaczyłem to mam teraz przed oczami stereotypowe gęby wszystkich
            stereotypwych fanek ich3 (a jest z czego zrobić stereotym, oj jest!!!).
            Przyznam szczerze, że wcześniej (tj. w moim otoczeniu) nie spotałem się z takim
            produktem ewolucji (tj.:rozwoju???). Teraz żałuję...

vulture: to oczywiście nie było do Ciebie, pozdrawiam!
            • Gość: roque Re: ...to tylko sugestia... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 14:11
              Zaś słowo "morda" oznacza twarz, przy czym jest ono wysoce pejoratywne i
              mające - w zamyśle autora - oddawać zdegustowanie, negatywne zaskoczenie, oraz
              stan emocjonalny temu wszystkiemu towarzyszący. Gdy stan emocjonalny NORMALNEGO
              CZŁOWIEKA jest "rozchuśtany" nie będzie on raczej dobierał dyplomatycznych
              określeń i szukał innego ujścia emocji (to nie jest dobre na serce).
              Mam prawo do uzewnętrznienia swoich reakcji, tak samo jak TVP ma prawo uważać,
              że moim marzeniem jest oglądanie ich3 oraz finansowanie tego oglądania z moich
              podatków.
            • clio4 Re: mordy fanek ich3 14.07.02, 23:11
              fuck-a dzis na stacji VIVA POLSKA~ROZBRZMIEWALA PRAWIE CALY CZAS MUZYKA TEGO
              BADZIEWIASTEGO ZESPOLU!!! TU ROWNIEZ-WIDZIALAM WCZORAJSZA ZAPOWIEDZ-WYPOWIADALY
              SIE FANKI ICH3 NA TEMAT ZAJEBISTOSCI MICHALKA!
              RZYGAC SIE CHCE-GDZIE SIE CZLOWIEK NIE OBROCI-WSZEDZIE LECI TEN CHLAM...!
        • ellivia Re: ...to tylko sugestia... 15.07.02, 13:24
          Gość portalu: ROQUE napisał(a):

> PROSZĘ MI, K-WA, NIC NIE NARZUCAĆ TYLKO SIĘ OD-LIĆ ZE SFOIMI BELFROSKIMI
          > TEKSTAMI. JAK JEJ SIĘ NIE PODOBA - NIECH NIE CZYTA.
          > JA NIE LUBIĘ ICH TROJE, A MUSZĘ ICH CIĄGLE SŁUCHAĆ WIĘC DLACZEGO MI NIE
          POZWALA SIĘ MÓWIĆ MOIM JĘZYKIEM??

Czyżbym Ci zabroniła? Tylko proponuję,żebys sie w inny sposób wyrażał. Jedynie
          przedstawiłam swoja opinie dotyczaca tego co napisałeś.

> NIE PODOBAJĄ MI SIĘ GĘBY. JAKBY CZYTAŁA GĄBROWICZA, TO BY SIĘ NIE
          PRZYCZEPIAŁA,
          Na jakiej podstawie twierdzisz,że nie czytałam Gombrowicza. Bo nie podoba mi
          sie słowo "gęba"? Tylko na tej podstawie?
          A więc pomyliłes się! Czytałam Gombrowicza. Zresztą "Ferdydurke" była lekturą w
          szkole sredniej...Jednak geba z prozy Gombrowicza nie ma nic wspólnego z gębami
          z Twojego pierwszego postu. Ja widzę ,że ty chcesz właśnie uciec przed geba,
          ale pamietaj,że nie ma ucieczki przed geba jak tylko w inna gebę.

> MAM DOŚĆ TOTALITARYZMU NA CODZIEŃ, NIE SIĘ WIĘC BEZROZUMNE TŁUKI NIE
          > WCHRZANIAJĄ ZE SFOIMI ODKLEPANYMI BEZMYŚLNIE Z PAMIĘCI ZASADAMI ORTOGRAFII NA
          > WOLNE FORUM INTERNETOWE.
          Dlaczego uważasz, że jestem "bezrozumnym tlukiem"? Czy dlatego,że nauczyłam sie
          ortografii i zlosci mnie ,że ktos nie przestrzega jej regul?
          Jesli cierpisz na dysgrafię, to przepraszam, ale jesli piszesz posty swoja
          poplataną ortografią tylko dlatego ,żeby być orginalnym albo dlatego, że nie
          chcialo ci sie uczyc zasad języka polskiego, to wiedz,ze według mnie marny to
          sposób na ucieczke przed "gebą". Treść zazwyczaj wazniejsza jest niz forma.

pozdrawiam
          Ellivia
    • vulture Re: mordy fanek ich 3 14.07.02, 16:40
      Wyobrażasz sobie następującą adnotację na dokumentach w których zaznacza się,
      ile z pensji poszło na różnego rodzaju podatki:

Pobrano (tu kwota) po odjęciu sumy przeznaczonej na promocję płyt zespołu Ich
      Troje przez media państwowe...

smile
      • Gość: ROQUE Re: mordy fanek ich 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 23:53
        NASZ -POLSKI - WKŁAD DO JEDNOCZĄCEJ SIĘ EUROPY: MORDY TWORZĄCE AWANGARDĘ,
        MAINSTREAM, POCZUCIE SMAKU, CZY CO TAM JESZCZE. ODDAJMY GŁOS MORDOM, NIECH
        PRZEMAWIAJĄ NASZYM WSPÓLNYM, GLOBALNYM GŁOSEM! ZAJEBIŚCIE, ZAJEBIŚCIE!!!!!!!
        • vulture A JA MAAAAM JUUUUUŻ DOOOOOŚĆ 15.07.02, 01:08
          A oni ci odpowiedzą - kurde czego wara wiara poszli stąd. smile
          • Gość: Ev Re: A JA MAAAAM JUUUUUŻ DOOOOOŚĆ IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.07.02, 10:52
            hahaha! Dobre, podoba mi się dyskusja tutaj prowadzona. Rozbawiliście mnie za
            co dziękuję, bo po obejrzeniu tego programu byłam równie zdegustowana... Nie
            mam nic przeciwko tym, którzy lubią ich 3 i nie mam nawet nic przeciwko samym
            ich 3- jeśli to lubią to niech się bawią, ale teksty w stylu "zajebiście lubię
            muzykę zajebistego zespołu ich 3, bo są po prostu zajebiści" powinny skłonić do
            refleksji "prowokatora". Chyba że on sam lubi dziewczyny nieskomplikowane,
            proste, wyrażające się jasno i w jego języku wink pozdrawiam - Ev
          • Gość: Ev Re: A JA MAAAAM JUUUUUŻ DOOOOOŚĆ IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.07.02, 10:52
          • Gość: Ev Re: A JA MAAAAM JUUUUUŻ DOOOOOŚĆ IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.07.02, 10:54
            • Gość: ROQUE Re: A JA MAAAAM JUUUUUŻ DOOOOOŚĆ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.07.02, 11:06
              ZAJEBIŚCIE MÓWISZ!!!!!!!!!!!

A PAMIĘTACIE, JAK MORDY MÓWIŁY, JAK TO ZAJEBIŚCIE MICHAŁ TE MUZIKE PRZEŻYWO????
              TAK PRZEŻIWO I PRZEŻIWO I PRZEŻIWO, ŻE SIE OD RAZU ZAJEBIŚCIEJ TEMU ZAGUBIONEMU
              CZŁOWIKOWI ROBI. VULTURE, NIE SĄDZISZ, ŻE TO PO PROSTU ZAJEBISTE???

PRZYBYWAJCIE GEMBY!!
            • Gość: ROQUE Re: A JA MAAAAM JUUUUUŻ DOOOOOŚĆ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.07.02, 11:06

TAK PRZEŻIWO I PRZEŻIWO I PRZEŻIWO, ŻE SIE OD RAZU ZAJEBIŚCIEJ TEMU ZAGUBIONEMU

PRZYBYWAJCIE GEMBY!!
            • Gość: ROCQUE Re: A JA MAAAAM JUUUUUŻ DOOOOOŚĆ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 15.07.02, 11:11

TAK PRZEŻYWO I PRZEŻYWO I PRZEŻYWO, ŻE SIE OD RAZU ZAJEBIŚCIEJ TEMU ZAGUBIONEMU

PRZYBYWAJCIE GEMBY!!
              • vulture Zajebiście 15.07.02, 11:39
                Zajebiste to wszystko jest, a jakże.
    • Gość: Hollow Re: mordy fanek ich 3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 17:41
      smile)) Takie dziewczyny jak te fanki to my tutaj nazywamy "farbowane zawodówy" wink
      • Gość: roque Re: mordy fanek ich 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 18:36
        więc może to farba do włosów jest tu kluczem?????
        • Gość: roque Re: mordy fanek ich 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 18:43
          he, i jeszcze mi się przypomniało, jak jedna z farbowanych zawodów (chyba ta z
          bardziej trepią gębą, ale nie jestem pewien) mówiła w uniesieniu, że Michał to
          taki idealny na męża, żę każda wrażliwa kobita to by chcioła coby byłjej mężem
          i ojcem jej dzieci, bo ma TO COŚ(sic!!) w sobie.

Uczmy się ,Panowie.
    • vulture Uczmy się,panowie... 15.07.02, 19:00
      A co, szukasz żony wśród fanek Ich3? smile
      Dzieciom w wieku 10-14 lat nie wolno się prawnie pobierać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka