Dodaj do ulubionych

Brak tolerancji.....

IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 16.07.02, 13:30
Jak czytam jakie brednie wypisują tu niektórzy ludzie o mojej ukochanej
kapeli O.N.A. to zastanawiam się czy w tym kraju jest coś takiego jak
TOLERANCJA....
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek666 Re: Brak tolerancji..... IP: *.mofnet.gov.pl 16.07.02, 13:59
      Gość portalu: modlishka napisał(a):

> Jak czytam jakie brednie wypisują tu niektórzy ludzie o mojej ukochanej
      > kapeli O.N.A. to zastanawiam się czy w tym kraju jest coś takiego jak
      > TOLERANCJA....

Oczywiście, ze nie ma.
      Najlepiej świadczy o tym to, iz wszelkie krytyczne opinie na temat swojego
      ukochanego zespołu nazywasz "bredniami".
      • Gość: modlishka Re: Brak tolerancji..... IP: *.ask.net.pl 16.07.02, 14:03
        Bo to są brednie!!! Jak można osądzać kogoś, kogo się na oczy nie widziało i
        nie wie się jakim jest człowiekiem???
        • jasiek666 Re: Brak tolerancji..... 16.07.02, 14:17

> Bo to są brednie!!! Jak można osądzać kogoś, kogo się na oczy nie widziało i
          > nie wie się jakim jest człowiekiem???

Dlaczego zatem osądzasz innych uzytkowników forum nazywając ich
          opinie "bredniami" ?
      • Gość: Crotalus Re: Brak tolerancji..... IP: 213.17.170.* 16.07.02, 14:10
        Gość portalu: jasiek666 napisał(a):

> Gość portalu: modlishka napisał(a):
        >
        > > Jak czytam jakie brednie wypisują tu niektórzy ludzie o mojej ukochanej
        > > kapeli O.N.A. to zastanawiam się czy w tym kraju jest coś takiego jak
        > > TOLERANCJA....
        >
        > Oczywiście, ze nie ma.
        > Najlepiej świadczy o tym to, iz wszelkie krytyczne opinie na temat swojego
        > ukochanego zespołu nazywasz "bredniami".

Modlishka jest młoda dlatego nie oceniaj jej za surowo. Nie pamiętasz jak za
        młodu utożsamiałeś się z Batmanem, a jak ktoś mówił że Batman to głupi gacek i
        na przykład Wolverine jest lepszy to chciałeś dać mu w mordę. Na tej samej
        zasadzie działa powiązanie Modlishka - Chylińska.

• jasiek666 Re: Brak tolerancji..... 16.07.02, 14:20
          Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Modlishka jest młoda dlatego nie oceniaj jej za surowo. Nie pamiętasz jak za
          > młodu utożsamiałeś się z Batmanem, a jak ktoś mówił że Batman to głupi gacek
          i
          > na przykład Wolverine jest lepszy to chciałeś dać mu w mordę. Na tej samej
          > zasadzie działa powiązanie Modlishka - Chylińska.
          >

Masz rację, stary.
          Wylogowuję się z dyskusji.
          dla mnie EOT.
        • Gość: modlishka Re: Brak tolerancji..... IP: *.ask.net.pl 16.07.02, 14:27
          Nie znasz mnie więc nie wiesz ile mam lat i jakie są moje "powiązania" z
          Chylińską...
          • Gość: Crotalus Re: Brak tolerancji..... IP: 213.17.170.* 16.07.02, 14:46

> Nie znasz mnie więc nie wiesz ile mam lat i jakie są moje "powiązania" z
            > Chylińską...

Masz 16 lat i wbrew pozorom znam Cię.
            • Gość: modlishka Re: Brak tolerancji..... IP: *.ask.net.pl 16.07.02, 15:17
              Niestety nie trafiłeś... Mam trochę więcej lat. A skoro ty jesteś taki "mądry"
              powinieneś wiedzieć, że wiele osób może kryć się pod nikiem "modlishka".
              Pomyśl nad tym... hehe
    • Gość: As Re: Brak tolerancji..... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.07.02, 15:26
      Przyznaję, brak tolerancji nie jest fajną rzeczą. Ale prawie równie denerwujący
      jest brak umiaru i nadmierny fanatyzm - mam nadzieję że założyciel wątku i jego
      poplecznicy łapią aluzję.
      Z moich obserwacji tego forum wynika ze najbardziej fanatycznych wyznawców mają
      zespoły Tool, Dream Theater i od niedawna ONA. Czyli co, więcej wartościowych
      zespołów nie ma.
    • vulture Buuu!!! 16.07.02, 23:39

Jak czytam jakie brednie wypisują tu niektórzy ludzie o mojej ukochanej
      kapeli Mazowsze, to zastanawiam się czy w tym kraju jest coś takiego jak
      TOLERANCJA....
      • clio4 Re: Buuu!!! 17.07.02, 00:24
        vulture napisał:

>
        > kapeli Mazowsze, to zastanawiam się czy w tym kraju jest coś takiego jak
        > TOLERANCJA....

Chlopie-czy Ty potrafisz choc raz byc powazny?!? Ciagle sie nabijasz i droczysz
        z roznymi ludzmi na tym forum! Wiem, ze po to wynaleziono forum, by kazdy mogl
        tu wyrazic swoje zdanie na dany temat! Prosze-otworz jakis swoj watek, bo chce
        zobaczyc na co Cie naprawde stac, bo - wbrew pozorom - wydajesz mi sie byc
        inteligentnym facetem!!!
        Pozdrowienia dla Ciebie, ale przede wszystkim dla Modlishki, ktora dzielnie
        tutaj broni honoru,nie tylko fanow ONA, ale rowniez innych kapel! Wszak
        TOLERANCJA to bardzo wazna sprawa! Ile sie oglada w TV i na ulicach walk i
        niepotrzebnych awantur fanow roznych styli muzycznych(np: dresiarzy z metalami)
        Zaraz mi ktos-moze napisze, ale co tu maja zaczepki na ulicy(w realu) do
        komentarzy wyglaszanych w Internecie, a no moga miec, bo jak wejdzie taki jeden
        z drugim na takie forum, to widzi tylko jak sie kazdy obrzuca blotem... i potem
        wychodzi na ulice i sie zaczyna...!
        • vulture ? 17.07.02, 00:26
          Sądzę że dramatyzujesz. A moja powaga występuje w zależności od sytuacji. Na
          upał polecam coś chłodnego.
          • clio4 Re: to znowu ja! 17.07.02, 01:18
            vulture napisał:

> Sądzę że dramatyzujesz. .

Jak sie mieszka w takim miasteczku, jak ja to mozna niezle oberwac kijem...
            sluzacym glownie do gry! Tu sie czesto leją dwie grupy...!
            Moze faktycznie troche dramatyzuje, ale lepiej chuchac na zimne!!!

> Na upał polecam coś chłodnego
            Faktycznie-dobra rada! Tymbardziej, ze ja do tej pory robilam odwrotnie(czyt.
            chuchalam na zimne!) smile)) Tak na marginesie-to sie przyznam: Nienawidzę upałów!!
            • vulture Re: to znowu ja! 17.07.02, 07:24
              Kijem można oberwać wszędzie, albo czym innym, z tym że na ogół nie z powodu
              preferencji muzycznych, a raczej z powodu znalezienia się w nieodpowiednim
              miejscu o nieodpowiedniej porze.
              Nie miałem jeszcze - i na razie mi się nie spieszy - spotkać chłopaków ze
              sprzętem sportowym, ale mam nieodparte wrażenie, iż nie pytają oni o to, czy
              osoba napotkana słucha O.N.A., czy Strawińskiego.
              A upałów też nienawidzę.
              • ydorius Re: to znowu ja! 17.07.02, 08:07

To prawda, nie pytają. Ale też nie można im odmówić braku jakichkolwiek
                zainteresowań muzycznych. Z wywiadów środowiskowych wynika, że mają oni
                zamiłowanie do krótkich form objawiające się zwłaszcza przy dzwonkach
                telefonów komórkowych. Jako niepoprawni melomani zrobią wszystko, by kolejny
                raz posłuchać dla Elizy z telefonu jakiegoś przechodnia.
                Oto, co znaczy mieć w życiu pasję.

.y.

----------------------------------
                What is home without Plumtree's Potted Meat?
                Incomplete.
                • vulture Melomani w strojach sportowych 17.07.02, 10:05
                  ydorius napisał:

>
                  > To prawda, nie pytają. Ale też nie można im odmówić braku jakichkolwiek
                  > zainteresowań muzycznych.

Zaobserwowałem uwielbienie dla odtwarzanego przez głośniki samochodowe zestawu
                  utworów w rytmie 4/4 (łup-łup-łup-łup). Przynajmniej takich kilka razy
                  widziałem, a raczej słyszałem pod moim domem. Chyba nie jechali do
                  konserwatorium na przegląd kwartetów smyczkowych, ale mieli jakieś ambicje
                  operowe chyba, bo strasznie głośno krzyczeli. Jednak libretto nie przypominało
                  niczego znanego...
              • teddy4 Re: to znowu ja! 17.07.02, 12:39
                vulture napisał:

> Kijem można oberwać wszędzie, albo czym innym, z tym że na ogół nie z powodu
                > preferencji muzycznych, a raczej z powodu znalezienia się w nieodpowiednim
                > miejscu o nieodpowiedniej porze.
                > Nie miałem jeszcze - i na razie mi się nie spieszy - spotkać chłopaków ze
                > sprzętem sportowym, ale mam nieodparte wrażenie, iż nie pytają oni o to, czy
                > osoba napotkana słucha O.N.A., czy Strawińskiego.
                > A upałów też nienawidzę.

Strawiński? A nie chciałeś napisać Skawiński?
                • vulture hmmm 17.07.02, 12:43
                  Igor Skawiński? Grzegorz Strawiński? Agnieszka Chopin?
                  • Gość: greg Re: hmmm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 12:52
                    vulture napisał:

> Igor Skawiński? Grzegorz Strawiński? Agnieszka Chopin?

Jesteście wszyscy bardzo nietolerancyjni, buuuuuuwink
                    • vulture Re: hmmm 17.07.02, 12:54
                      O Waldemarze Tchaikovskym zapomniałem.
                      • Gość: greg Re: hmmm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 13:14
                        vulture napisał:

> O Waldemarze Tchaikovskym zapomniałem.

Nie mówiąc o Piotrze Tkaczykusmile
                        • nin15 Re: hmmm 17.07.02, 13:36
                          Ja już chyba nie rozumiem tej tolerancji, chyba jej za dużo w naszym codziennym
                          życiu!
                          Czy jeżeli napiszę za przeproszeniem "p..... Chylińską" i KTOŚ mnie za to na
                          tym forum złaja, to czy będzie o nim można powiedzieć, że jest osobą
                          nietolerancyjną? Czy ja jestem nietolerancyjny pisząc to co w cudzysłowie? Czy
                          usprawiedliwione jest bycie nietolearancyjnym wobec osoby nietolearancyjne?
                          Pomóżcie!
                          • cze67 Re: hmmm 17.07.02, 13:38
                            Janerka powiedzial - jestem nietolerancyjny, nie toleruje nietolerancji. Howgh!
                            • vulture Re: hmmm 17.07.02, 13:43
                              W celu rozładowania atmosfery porozmawiajmy o pogodzie...
                              • nin15 Re: hmmm 17.07.02, 13:45
                                Kiepski pomysł. To właśnie burzowa pogoda podgrzewa atmosferę....
                                • cze67 Re: hmmm 17.07.02, 13:48
                                  A u nas w Gdansku swieci slonce...
                                • vulture Re: hmmm 17.07.02, 13:48
                                  No to zagrajmy w marynarza.
                                  • kadriana Re: hmmm 17.07.02, 23:50
                                    Albo posluchajmy jakiejs dobrej muzyczkismile))
    • Gość: Sasza Re: Brak tolerancji..... IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 18.07.02, 02:08

> kapeli O.N.A. to zastanawiam się czy w tym kraju jest coś takiego jak
      > TOLERANCJA....

Jeśli muzyka rzeczywiście jest Twoją pasją, to za czas jakiś dojdziesz do
      wniosku, że Twoja UKOCHANA trzyliterowa KAPELA, jest jak wiosenny katar-
      zupełnie bez znaczenia.
      • Gość: modlishka Re: Brak tolerancji..... IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 18.07.02, 13:14
        Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Gość portalu: modlishka napisał(a):
        >
        > > Jak czytam jakie brednie wypisują tu niektórzy ludzie o mojej ukochanej
        > > kapeli O.N.A. to zastanawiam się czy w tym kraju jest coś takiego jak
        > > TOLERANCJA....
        >
        > Jeśli muzyka rzeczywiście jest Twoją pasją, to za czas jakiś dojdziesz do
        > wniosku, że Twoja UKOCHANA trzyliterowa KAPELA, jest jak wiosenny katar-
        > zupełnie bez znaczenia.

Mojej UKOCHANEJ "trzyliterowej" kapeli słucham codziennie od 6 lat i wcale nie
        czuję znudzenia. Może nie wiesz, że jak się COŚ na prawdę kocha, to robi się
        to na dobre i na złe a przede wszystkim na zawsze, nigdy się przy tym nie
        nudząc...
        • buh Re: Brak tolerancji..... 18.07.02, 17:19
          równie dorze może to oznaczać, że ma się klapki na oczach i nieco zawężony krąg zainteresowań.

Ty nie kochasz o.n.a.
          Ty masz obsesję.
          • Gość: modlishka Re: Brak tolerancji..... IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 18.07.02, 18:37
            buh napisał:

> równie dorze może to oznaczać, że ma się klapki na oczach i nieco zawężony
            krąg
            > zainteresowań.
            >
            > Ty nie kochasz o.n.a.
            > Ty masz obsesję.
            >
            • vulture Re: Brak tolerancji..... 19.07.02, 14:55
              Podczas słuchania O.N.A. należy mieć zatyczki.
            • Gość: greg Re: Brak tolerancji..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:59

> buh napisał:
              >
              > > równie dorze może to oznaczać, że ma się klapki na oczach i nieco zawężony
              >
              > krąg
              > > zainteresowań.
              > >
              > > Ty nie kochasz o.n.a.
              > > Ty masz obsesję.
              > >
              • Gość: modlishka Re: Brak tolerancji..... IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 19.07.02, 18:47
                >Oj, zaczyna się pokazywać prawdziwa twarz Modlishki. Czyżbyś traciła zimną
                >krew? Takie brzydkie słowa jak "gówno" nie licują z dobrze wychowanymi,
                >kulturalnymi, zasłuchanymi w boski głos "artystki" Chylińskiej fankami O.N.A.
                >Trochę "kulturwy" i więcej tolerancji, proszę.

Ja nie pisałam, że jestem kulturalna więc spierdalaj ode mnie. Jak chcesz
                sobie pogadać z kimś na "swoim" poziomie chyba musisz zmienić forum. A skoro
                ty nie jesteś tolerancyjny wobec mnie, nie oczekuj tego ode mnie. Możesz
                uważać mnie i Clio za fanatyczki, mamy to glęboko w dupie bo dla nas liczy się
                KTOŚ inny a nie taki chłopczyna ja Ty...
                Pisz sobie również, że jestem wulgarana, gówno mnie to obchodzi!!!
                Kuzminka, ja również Cię pozdrawiam!!!
                • Gość: Miecio Re: Brak tolerancji..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 18:55

> Ja nie pisałam, że jestem kulturalna więc spierdalaj ode mnie. Jak chcesz
                  > sobie pogadać z kimś na "swoim" poziomie chyba musisz zmienić forum. A skoro
                  > ty nie jesteś tolerancyjny wobec mnie, nie oczekuj tego ode mnie. Możesz
                  > uważać mnie i Clio za fanatyczki, mamy to glęboko w dupie bo dla nas liczy
                  się
                  > KTOŚ inny a nie taki chłopczyna ja Ty...
                  > Pisz sobie również, że jestem wulgarana, gówno mnie to obchodzi!!!
                  > Kuzminka, ja również Cię pozdrawiam!!!

Poziomem swoich postów bez najmniejszych watpliwosci pokazujesz poziom swojego
                  intelektu.
                  Popisz sobie moze lepiej w wordzie troche zamiast tutaj.
                  A jak bedziesz juz duża to zajrzyj do nas. Przywitamy cie z radościa.
                  • buh Re: Brak tolerancji..... 19.07.02, 18:59
                    cholera, popsuliśmy jej wakacje wink
                • Gość: greg Re: Brak tolerancji..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 21:46

> >Oj, zaczyna się pokazywać prawdziwa twarz Modlishki. Czyżbyś traciła zimną
                  > >krew? Takie brzydkie słowa jak "gówno" nie licują z dobrze wychowanymi,
                  > >kulturalnymi, zasłuchanymi w boski głos "artystki" Chylińskiej fankami O.N.
                  > A.
                  > >Trochę "kulturwy" i więcej tolerancji, proszę.
                  >
                  > Ja nie pisałam, że jestem kulturalna więc spierdalaj ode mnie. Jak chcesz
                  > sobie pogadać z kimś na "swoim" poziomie chyba musisz zmienić forum. A skoro
                  > ty nie jesteś tolerancyjny wobec mnie, nie oczekuj tego ode mnie. Możesz
                  > uważać mnie i Clio za fanatyczki, mamy to glęboko w dupie bo dla nas liczy
                  się
                  > KTOŚ inny a nie taki chłopczyna ja Ty...
                  > Pisz sobie również, że jestem wulgarana, gówno mnie to obchodzi!!!
                  > Kuzminka, ja również Cię pozdrawiam!!!

Pokazałaś poziom identyczny z poziomem swojej idolki Agnieszki Ch, znanej
                  szeroko ze swych publicznych wystąpień na temat tryskania śluzem po ścianach
                  łazienki (Spodek 96) czy rzucania "mięchem" na ostatnim Sylwestrze w Poznaniu.
                  Typowe chamstwo i szmaciarstwo, jakże charakterystyczne dla dresiarskiej części
                  naszego społeczeństwa. Jeśli chodzi o poziom forum to chyba coś ci się
                  pomyliło. To chyba ty musisz zmienić forum, bo tutaj panują z reguły dobre
                  obyczaje, zakłócane tylko nielicznymi wystąpieniami "fanek" "artystki"
                  Chylińskiej, po których to człowiekowi zbiera się na "pawia", przez takie
                  gówniary jak ty panienko to forum jest zaśmiecane wulgarnością i smrodem. I co
                  najciekawsze, moje zdanie podziela większość osób w tym szacownym miejscusmile
                  • Gość: ... Re: Brak tolerancji..... IP: *.acn.waw.pl 19.07.02, 22:56
                    Gość portalu: greg napisał(a):

> Pokazałaś poziom identyczny z poziomem swojej idolki Agnieszki Ch...

No i swoją >tolerancję<.
                  • Gość: modlishka Re: Brak tolerancji..... IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 20.07.02, 11:30
                    >Pokazałaś poziom identyczny z poziomem swojej idolki Agnieszki Ch, znanej
                    >szeroko ze swych publicznych wystąpień na temat tryskania śluzem po ścianach
                    >łazienki (Spodek 96) czy rzucania "mięchem" na ostatnim Sylwestrze w
                    >Poznaniu.
                    >Typowe chamstwo i szmaciarstwo, jakże charakterystyczne dla dresiarskiej
                    >części
                    >naszego społeczeństwa. Jeśli chodzi o poziom forum to chyba coś ci się
                    >pomyliło. To chyba ty musisz zmienić forum, bo tutaj panują z reguły dobre
                    >obyczaje, zakłócane tylko nielicznymi wystąpieniami "fanek" "artystki"
                    >Chylińskiej, po których to człowiekowi zbiera się na "pawia", przez takie
                    >gówniary jak ty panienko to forum jest zaśmiecane wulgarnością i smrodem. I
                    >co
                    >najciekawsze, moje zdanie podziela większość osób w tym szacownym miejscusmile

Widzę, że jak większośc ludzi, masz bardzo małą wiedzę dotyczącą Agi i
                    czepiasz się "śluzu", "fucka" czy konceru w Poznaniu. Nic o Niej nie wiesz,
                    więc po co wypowiadasz się na Jej temat??
                    Ani ja, ani żadna Fanka nie zakłóca spokoju na tym forum. Tematy dotyczą
                    osoby, którą tak bardzo cenimy, więc chyba mamy prawo wypowiadać się o Niej.
                    Może założysz temat dla anty-fanów Chylińskiej? Możesz być pewny, nikt z NAS
                    tam nie napisze. A skoro tobie tak bardzo przeszkadzają nasze posty i cała
                    postać Chylińskiej, pisz na inne tematy odpowiadające tobie a nie mieszaj z
                    błotem Fanów i ich muzyki...
                    • Gość: Miecio Re: Brak tolerancji..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 12:39
                      Ktos cos mówił czy cóś?
                  • loinkroll Re: Brak tolerancji..... 20.07.02, 13:05
                    Gość portalu: greg napisał(a):

> > >Oj, zaczyna się pokazywać prawdziwa twarz Modlishki. Czyżbyś traciła
                    >> zimną krew? Takie brzydkie słowa jak "gówno" nie licują z dobrze wychowanymi
                    >> kulturalnymi, zasłuchanymi w boski głos "artystki" Chylińskiej fankami
                    >> O.N.A.

,,gówno"- a ty myslisz ze twoje ulubione slowo ,,gowniara" to sie od czego
                    wzielo.
                    Takie brzydkie słowa jak "gówniara" nie licują z dobrze wychowanymi ludzmi

>>Trochę "kulturwy" i więcej tolerancji, proszę.

To ty masz kłopoty z tolerancja - nie tolerujesz: głosu, wyglądu, zachowan
                    Chylinskiej; masz jakies wąty co do Jej edukacji, a Ty sam szczycąc sie swym
                    wiekiem pokazujesz, że dla Ciebie najwazniejsza jest szkoła Życia. Nie
                    tolerujesz równiez wulgaryzmów w wypowiedziach Modlishki. Odnies swoj powyzszy
                    cytat do siebie!!!

>>Typowe chamstwo i szmaciarstwo, jakże charakterystyczne dla dresiarskiej
                    >>części naszego społeczeństwa.

Modlishka nie nalezy do dresiarskiej czesci spoleczenstwa. a jezeli chamstwo i
                    szmaciarstwo sa wyznacznikami dresiarstwa to moim zdaniem Ty jestes dresiarzem.

>> Jeśli chodzi o poziom forum to chyba coś ci się pomyliło. To chyba ty musisz
                    >>zmienić forum, bo tutaj panują z reguły dobre obyczaje, zakłócane tylko
                    >>nielicznymi wystąpieniami "fanek" "artystki" Chylińskiej.

Tak-to dobre obyczaje-grono wzajemnej adoracji i wchodzenia sobie w dupe,
                    przerywane na szczescie przez nielicznych indywidualistów (nie tylko przez
                    fanki ale i fanów o.n.a.) z wlasnym zdaniem.
                    Od tej pory stwierdziłem, ze nie beda to tylko NIELICZNE wystąpienia. Gdyby nie
                    te pojedyncze osoby to istota (tego)forum byłaby bez sensu. Trafnie mozna to
                    spuentowac takim powiedzeniem: ,,Jeżeli dwoch pracownikow zgadza sie ze soba w
                    kazdej kwestii to jeden z nich jest zbedny........"

>> przez takie gówniary jak ty panienko to forum jest zaśmiecane wulgarnością
                    >>i smrodem.

znowu brzydkie słowo w twojej wypowiedzi ( gówniary ) zasmieca to forum
                    wulgarnością i smrodem.

I co najciekawsze, moje zdanie podziela większość osób w tym szacownym
                    miejscusmile

ha!!! ,,szacowne miejsce" jak juz wspomnialem wczesniej- jestescie tylko gronem
                    wzajemnej adoracji!!!
                    • vulture Re: Brak tolerancji..... 20.07.02, 15:32
                      loinkroll napisał:

> Tak-to dobre obyczaje-grono wzajemnej adoracji i wchodzenia sobie w dupe,
                      > przerywane na szczescie przez nielicznych indywidualistów (nie tylko przez
                      > fanki ale i fanów o.n.a.) z wlasnym zdaniem.

Na szczęście przez nielicznych.

> Od tej pory stwierdziłem, ze nie beda to tylko NIELICZNE wystąpienia.

O, to nie będą modliszki, tylko szarańcze.
                      W takim razie zapowiadam zmasowany atak fanów Marii Koterbskiej, którzy
                      udowodnią, że jest bardziej czasowa niż O.N.A., Kombi, a nawet Papa Dance.
                      • Gość: modlishka Re: Brak tolerancji..... IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 20.07.02, 18:22
                        > O, to nie będą modliszki, tylko szarańcze.
                        > W takim razie zapowiadam zmasowany atak fanów Marii Koterbskiej, którzy
                        > udowodnią, że jest bardziej czasowa niż O.N.A., Kombi, a nawet Papa Dance.

Odlecimy, żeby powrócić z wielkim BZZZZZ-yczeniem!!!
                        Nikt nie będzie w stanie nas zagłuszyć, a to BZZZZZ-yczenie będzie dla was tak
                        denerujące, że sami stąd uciekniecie, zostawiając nas w spokoju...
                    • Gość: greg Re: Brak tolerancji..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 16:21
                      loinkroll napisał:

> Gość portalu: greg napisał(a):
                      >
                      > > > >Oj, zaczyna się pokazywać prawdziwa twarz Modlishki. Czyżbyś trac
                      > iła
                      > >> zimną krew? Takie brzydkie słowa jak "gówno" nie licują z dobrze wycho
                      > wanymi
                      > >> kulturalnymi, zasłuchanymi w boski głos "artystki" Chylińskiej fankami
                      > >> O.N.A.
                      >
                      >
                      > ,,gówno"- a ty myslisz ze twoje ulubione slowo ,,gowniara" to sie od czego
                      > wzielo.
                      > Takie brzydkie słowa jak "gówniara" nie licują z dobrze wychowanymi ludzmi
                      >
                      >
                      > >>Trochę "kulturwy" i więcej tolerancji, proszę.
                      >
                      > To ty masz kłopoty z tolerancja - nie tolerujesz: głosu, wyglądu, zachowan
                      > Chylinskiej; masz jakies wąty co do Jej edukacji, a Ty sam szczycąc sie swym
                      > wiekiem pokazujesz, że dla Ciebie najwazniejsza jest szkoła Życia. Nie
                      > tolerujesz równiez wulgaryzmów w wypowiedziach Modlishki. Odnies swoj
                      powyzszy
                      > cytat do siebie!!!
                      >
                      >
                      >
                      >
                      > >>Typowe chamstwo i szmaciarstwo, jakże charakterystyczne dla dresiarskie
                      > j
                      > >>części naszego społeczeństwa.
                      >
                      > Modlishka nie nalezy do dresiarskiej czesci spoleczenstwa. a jezeli chamstwo
                      i
                      >
                      > szmaciarstwo sa wyznacznikami dresiarstwa to moim zdaniem Ty jestes
                      dresiarzem.
                      >
                      > >> Jeśli chodzi o poziom forum to chyba coś ci się pomyliło. To chyba ty
                      > musisz
                      > >>zmienić forum, bo tutaj panują z reguły dobre obyczaje, zakłócane tylko
                      >
                      > >>nielicznymi wystąpieniami "fanek" "artystki" Chylińskiej.
                      >
                      > Tak-to dobre obyczaje-grono wzajemnej adoracji i wchodzenia sobie w dupe,
                      > przerywane na szczescie przez nielicznych indywidualistów (nie tylko przez
                      > fanki ale i fanów o.n.a.) z wlasnym zdaniem.
                      > Od tej pory stwierdziłem, ze nie beda to tylko NIELICZNE wystąpienia. Gdyby
                      nie
                      >
                      > te pojedyncze osoby to istota (tego)forum byłaby bez sensu. Trafnie mozna to
                      > spuentowac takim powiedzeniem: ,,Jeżeli dwoch pracownikow zgadza sie ze soba
                      w
                      > kazdej kwestii to jeden z nich jest zbedny........"
                      >
                      > >> przez takie gówniary jak ty panienko to forum jest zaśmiecane wulgarn
                      > ością
                      > >>i smrodem.
                      >
                      > znowu brzydkie słowo w twojej wypowiedzi ( gówniary ) zasmieca to forum
                      > wulgarnością i smrodem.
                      >
                      >
                      > I co najciekawsze, moje zdanie podziela większość osób w tym szacownym
                      > miejscusmile
                      >
                      > ha!!! ,,szacowne miejsce" jak juz wspomnialem wczesniej- jestescie tylko
                      gronem
                      >
                      > wzajemnej adoracji!!!

I dobrze nam z tym!!!!!! Przynajmniej możemy podyskutować o szerokej gamie
                      wykonawców, nie mamy klapek na oczach i nie wciskamy kitu ludziom, że nasi
                      ulubieni wykonawcy są idealni i bez skazy. Wyczuwsz tą subtelna różnicę??
                      Czy mam rozumieć, że koleżanki fanki "artsytki" Chylińskiej" są
                      indywidualistkami???? Jeśli tak, to moja odpowiedź brzmi:
                      Buhahahahahahahahahaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z nich takie indywidualistki,
                      jak z Chylińskiej diva operowa. Czym przejawia się ich indywidualizm???? Tym,
                      że lubią O.N.A.?
                  • vulture AGA 22.07.02, 13:23
                    Aga jest cudowna! Aga jest wspaniała! Aga jest zajebista! Aga kochamy cię!
                    Aga...
    • clio4 Re:Brak tolerancji-do "mędrców" 20.07.02, 15:45
      W nowym utworze Sweet Noise padaja slowa:
      "Dzisiaj mnie kochasz-jutro nienawidzisz
      Dzisiaj mnie kochasz-jutro sie wstydzisz"
      My fani O.N.A. jestesmy wierninaszym idolom!!! Nie uciekamy jak tchorze z
      podkulonym ogonem, nie chowamy sie, gdy tylko ktos ICH obraza, a tym samym i
      nas-fanow!
      Jedno Wam trzeba przyznac: nie brakuje Wam-jak na stare lata przystalo-ironii i
      jedyna frajde upatrujecie w wysmiewaniu sie z innych ludzi-najlepiej tych
      znanych, ktorym sie powiodlo!!! Myslicie, ze tylko Wy macie racje,a my
      nastolatki nie znamy sie na niczym wartosciowym-nic bardziej mylnego! Guzik
      prawda! Siedzcie dalej w lozy szydercow-oby tylko kiedys los nie sprawil Wam
      niemilej niespodzianki!
      Nigdy nikogo nie wyzywalam od idiotow czy polglowkow tylko dlatego, iz moja
      opinia nie pokrywala sie z kogos tam! Wy tez jestescie nietolerancyjni, bo z
      kolei Wy nie potraficie uszanowac naszego zdania!
      (a moze to tylko dziala w jedna strone-Wy mozecie, a my nie?)
      • vulture Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' 20.07.02, 15:49
        clio4 napisała:

Jedno Wam trzeba przyznac: nie brakuje Wam-jak na stare lata przystalo-ironii i
        >
        > jedyna frajde upatrujecie w wysmiewaniu sie z innych ludzi

Tak, po osiemdziesiątce charakter się wyraźnie zmienia. Poczekaj jeszcze 75
        lat, to zobaczysz.

Siedzcie dalej w lozy szydercow-oby tylko kiedys los nie sprawil Wam
        > niemilej niespodzianki!

Jerzy Połomski wróci???

Wy tez jestescie nietolerancyjni, bo z
        > kolei Wy nie potraficie uszanowac naszego zdania!

A wy nasze możecie i to właśnie jest piękne.
      • buh Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' 20.07.02, 15:53
        Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem!
        Polsko, nigdy Cię nie zawiodę!
        Nawet gdy ONI staną pod drzwiami z karabinem, będę z Tobą!

Oi oi oi!
        • vulture Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' 20.07.02, 15:59
          Do przodu Polsko...
          Do boju Polsko...
          • buh Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' 20.07.02, 16:05
            Jesteśmy Prawdziwymi Polakami
            i nie uciekniemy z podkulonymi ogonami!

Polska od morza do morza!
            Wszechpolska na zawsze!
            • Gość: adka Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.07.02, 17:07
              Nie rzucim ziemi,...
              ...Nie damy pogrzeć mowy!
              Polski my naród, polski lud...
              • Gość: greg Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 17:20
                Gość portalu: adka napisał(a):

> Nie rzucim ziemi,...
                > ...Nie damy pogrzeć mowy!
                > Polski my naród, polski lud...

Biało - czerwone
                To barwy niezwyciężone!!!!!!!
      • Gość: modlishka Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 20.07.02, 18:31
        Być może komuś na tym forum wydaje się, że jest lepszy od nas. Nie znając nas,
        równa z błotem tylko dlatego, że naszymi Idolami są ludzie z O.N.A. Nie wiem
        co może prowadzić człowieka do tak ogromnej nienawiści. Myślę, że to słowo
        bardziej tu pasuje niż "tolerancja". Nie wiem też co takiego uczyniła im Aga,
        że najchętniej pozbyliby się Jej z powierzchi Ziemi, razem z nami oczywiście.
        Zastanawiam się co może siedzieć w psychice człoweka, który czerpie
        satysfakcję z ośmieszania innych. Najbardziej jestem ciekawa tego, czy
        stanęlibyście przed Agnieszką i powiedzielibyście Jej te wszystkie rzeczy
        prosto w twarz?? Na forum jesteście mądrzy, tak najłatwiej... po najprostrzej
        lini oporu...
        • buh Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' 20.07.02, 18:43
          po najmniejszej linii oporu...

sama się ośmieszasz.
          • buh Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' 20.07.02, 18:44
            ja oczywiście też się ośmieszam.

po linii najmniejszego oporu.
        • Gość: greg Re:Brak tolerancji-do 'mędrców' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 18:51

> Być może komuś na tym forum wydaje się, że jest lepszy od nas. Nie znając
          nas,
          > równa z błotem tylko dlatego, że naszymi Idolami są ludzie z O.N.A. Nie wiem
          > co może prowadzić człowieka do tak ogromnej nienawiści. Myślę, że to słowo
          > bardziej tu pasuje niż "tolerancja". Nie wiem też co takiego uczyniła im Aga,
          > że najchętniej pozbyliby się Jej z powierzchi Ziemi, razem z nami oczywiście.
          > Zastanawiam się co może siedzieć w psychice człoweka, który czerpie
          > satysfakcję z ośmieszania innych. Najbardziej jestem ciekawa tego, czy
          > stanęlibyście przed Agnieszką i powiedzielibyście Jej te wszystkie rzeczy
          > prosto w twarz?? Na forum jesteście mądrzy, tak najłatwiej... po najprostrzej
          > lini oporu...

To, że jest brzydką kobietą, beznadziejnie śpiewa i zachowuje się skandalicznie
          (czaem ale jednak)? W każdej chwili mogę jej to powiedzieć prosto w twarz. W
          Polsce jest demokracja i jeśli się jest osobą publiczną, to trzeba być również
          przygotowanym na krytykę.
          • vulture AAAAAAAAAAA!!! 20.07.02, 18:59
            AGA JEST WSPANIAŁA! AGA JEST PIĘKNA! AGA JEST CUDOWNA! AGA JEST MĄDRA! AGA
            ŁADNIE ŚPIEWA! AGA JEST GENIALNA! AGA JEST FANTASTYCZNA! AGA JEST REWELACYJNA!
            AGA KOCHAMY CIĘ! AGA SŁUCHAMY TYLKO CIEBIE! AGA NIE JESTEŚMY FANATYKAMI! A...
            • trueblue Re: AAAAAAAAAAA!!! 20.07.02, 19:04
              AAAAAAAAAAAAAALE JA TEZ JUZ...WATEK SPECJALNIE...SAME SLOWA UZNANIA...PRAWDA
              NIEZAPRZECZALNA....A TY TAK ZGAPIASZ ODE MNIE...CHCESZ TEZ DOSTAC SIE DO FAN
              CLUBU????????

smile))))))))))))))))))))))))))))
              • vulture Re: AAAAAAAAAAA!!! 20.07.02, 20:07
                TAK JA CHCĘ DO FAN CLUBU AGA JEST WSPANIAŁA AGA JEST MĄDRA AGA KOCHAMY CIĘ AGA
                PISZESZ TAKIE FAJNE TEKSTY AGA JESTEŚ ZAJEBISTA AGA KOCHAMY CIĘ AGA JEST
                CUDOWNA AGA JEST PIĘKNA MUZYKA AGI JEST ŚLICZNA JA CHCĘ DO FAN CLUBU AAAAAAAAAA
    • Gość: wiw Re: Brak tolerancji..... IP: *.profinet.eu.org 24.07.02, 11:57
      Widzę,że więcej osób ma zepsuty urlop i wyżywa się na forum.Śledzę Wasze
      wypowiedzi (szczególnie o O.N.A.)i widzę wciąż te same nicki.Tu przynajmniej
      p.Voltare i P.Greg zachowali więcej klasy ,może się czegos jednak
      nauczyli.Kiedy się rzuca bluzgami,to można oberwać .Nie mogę Was
      rozszyfrować,raz zachowujecie się jak dzieci (forum o ślubie A.CH.-chyba Was
      nie odpaliła-tyle urazy,jakby osobiste struny brzęknęły),tu znów wydaje się
      jakbyscie z uporem bronili muzyki klasycznej-ale przed kim?To nie ten
      temat.Staram się być tolerancyjna .Może powiedzcie wprost o co Wam chodzi.Już
      wszyscy czy chcą,czy nie chcą wiedzą ,że nie cierpicie ww. kapeli.Trochę luzu
      panowie i prośba osobista może pogadamy na temat innej muzyki bo zaślepia Was
      nienawiść ,a to nie jest ciekawe.
      • Gość: NIN Re: Brak tolerancji..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 12:57
        Gość portalu: wiw napisał(a):

> Już wszyscy czy chcą,czy nie chcą wiedzą ,że nie cierpicie ww. kapeli.Trochę
        luzu panowie i prośba osobista może pogadamy na temat innej muzyki .......

....... Michał Wiśniewski?
        • Gość: wiw Re: Brak tolerancji.....re;NIN IP: *.profinet.eu.org 24.07.02, 13:10
          Co do muzyki Wisniewskiego,to niestety brak mi tolerancji,ale nie będę
          bluzgać.Staram sie nie przebywać tam gdzie to grają i to wszystko.
      • vulture Re: Brak tolerancji..... 24.07.02, 22:34

> Widzę,że więcej osób ma zepsuty urlop i wyżywa się na forum.Śledzę Wasze
        > wypowiedzi (szczególnie o O.N.A.)i widzę wciąż te same nicki.Tu przynajmniej
        > p.Voltare i P.Greg zachowali więcej klasy ,może się czegos jednak
        > nauczyli.

1. Nie mam zepsutego urlopu
        2. Od kogo się niby mam nauczyć - od zaślepionych wariatów?
        3. Mój nick brzmi VULTURE i proszę się tego nauczyć

>Staram się być tolerancyjna .
        Dzięki,mamo.

> wszyscy czy chcą,czy nie chcą wiedzą ,że nie cierpicie ww. kapeli.

Nie ma obowiązku uczestnictwa w forum. Jak ktoś nie chce poznać zdania innych,
        to niech tu nie wchodzi.

• Gość: Paxon Re: Brak tolerancji..... IP: *.zlo.cxt.pl 24.07.02, 12:54
      Lubie cie Shrek smile ONA tez lubie, może nie jestem jakis fanem ale cenie
      Skawińskiego jako gitarzyste i kompozytora. Ale to co na tym forum a
      szczególnie w tym watku wyprawiaja niektorzy fani ONA (dlaczego wszyscy patrza
      na modliszke?smile przyprawia o śmiech... Jezeli ktos przez tolerancje rozumie
      brak krytki, czy wyglaszenie niepochlebnych opini jest po prostu zaslepionym
      fanatykiem.
      Co do indywidualizmu hehe, jezeli dla kogos indywidualizmem jest slepe
      przyjmowanie postawyswojego idola to gratuluje.
      Acha i co to ma byc za agrument w stylu: "Jak mozesz mowic cos o Chylinskiej
      nie znasz jej tak jak ja..." LITOSCI!!! Idac taka droga myslenia to o
      Chylinskiej powinni wypowiadac sie tylko jej rodzice i rodzenstwo.

Tez kiedys myslalem ze Borysewicz jest najlepszym gitarzysta na swiecie... dzis
      juz wiem ze nie jest ale dalej jest moim ulubionymsmile
      • Gość: NIN Re: Brak tolerancji..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 13:17
        Gość portalu: Paxon napisał(a):

> Co do indywidualizmu hehe, jezeli dla kogos indywidualizmem jest slepe
        > przyjmowanie postawyswojego idola to gratuluje.
        > Acha i co to ma byc za agrument w stylu: "Jak mozesz mowic cos o Chylinskiej
        > nie znasz jej tak jak ja..." LITOSCI!!! Idac taka droga myslenia to o
        > Chylinskiej powinni wypowiadac sie tylko jej rodzice i rodzenstwo.

Istnieje uzasadnione podejrzenie, że wątkiem tym zainteresowała się sama
        Chylińska, bądź członkowie jej najbliższej rodziny. Wogóle trzeba przyznać, że
        temat O.N.A. i okolic jest na forum muzycznym strasznie eksploatowany.Kto jest
        tego sprawcą? Czy to aby nie mąciciele z wytwórni płytowej wyżej wspomnianej,
        działający w myśl zasady nieważne czy źle, czy dobrze byle się mówiło? A może
        Michał Wiśniewski chcący odwrócicć uwagę opini publicznej od swojej osoby?
    • miotka7 Re: Brak tolerancji..... 24.07.02, 14:21
      Dawno,dawno,dawno...temu gdy byłam młoda i bardzo niewyedukowana muzycznie
      popełniłam błąd,na szczęście nie tragiczny w skutkach.Wątpie czy ktoś z was
      słyszał o boysbendzie New kids no the block,aleisniał przez kilka lat i był
      dość popularny na początku lat 90-tych.Może nie mdlałam na ich widok i na
      dziwięk ich głosów,ale stało się zostałam ich fanką.Pewnego dnia zobaczyłam w
      telewizji program ,w którym spotkali fani NKOTB i uwaga METALLIKI.Obie grupy za
      pomocą haseł,okrzyków czasem niewybrednych starały się zdyskredytować zespół
      przeciwników.To było żałosne ,2 grupki wrzaskliwych nastolatków kłócących się
      kto jest lepszy,bardziej wartościowy,kto zasługuje na większy szacunek
      oglądających tę żenadę.Wtedy straciłam naiwność i wiarę w słowa,że muzyka
      łagodzi obyczaje.Zostańmy przy tym,że każdy ma swój gust,a o tym się nie
      dyskutuje.Zakończcie tę przepychankę!!!!
      • Gość: NIN Re: Brak tolerancji..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 15:15
        A ja myślę, że to śmieszne kiedy kłócą się dwie grupy nawiedzonych (nieważne
        czy fanów czy np polityków)
        • Gość: wiw Re: Brak tolerancji..... IP: *.profinet.eu.org 24.07.02, 20:10
          a ja z kolei myślę,że takie kłótnie sa smutne i obrońcy ,czy chca ,czy nie
          szkodza sami sobie,natomiast wrogowie-czy może lżej-przeciwnicy poprzez swoje
          dzikie napasci przegrywaja,bo wszystko musi miec jakąś klasę,a bełkot do
          kosza...Każdy ma prawo do swoich gustów i powinien szanować wybory innych.Nasze
          społeczeństwo nie potrafi po ludzku pogadać nawet o muzyce-a to przeciez
          najmniej zobowiazujacy temat.
          • vulture Re: Brak tolerancji..... 24.07.02, 22:40

> a ja z kolei myślę,że takie kłótnie sa smutne i obrońcy ,czy chca ,czy nie
            > szkodza sami sobie,natomiast wrogowie-czy może lżej-przeciwnicy poprzez swoje
            > dzikie napasci przegrywaja,bo wszystko musi miec jakąś klasę,a bełkot do
            > kosza...Każdy ma prawo do swoich gustów i powinien szanować wybory
            innych.Nasze
            >
            > społeczeństwo nie potrafi po ludzku pogadać nawet o muzyce-a to przeciez
            > najmniej zobowiazujacy temat.

Ja, wasza mama, mówię wam, że nie macie racji, ponieważ mam ją tylko ja.
            Weszłam na to forum, żeby wam to udowodnić, bo ja jestem najmądrzejsza i
            dwadzieścia razy starsza od was, więc wiem, co mówię. Całe życie spędziłam na
            obserwacji kłotni fanów Kiepury i Ordonówny, i oni też nie mieli acji (bo tylko
            ja ją mam). Także proszę przyznać mi rację i więcej się nie będę gniewała.

Mama
            • teddy4 Re: Brak tolerancji..... 24.07.02, 22:46
              vulture napisał:

> Gość portalu: wiw napisał(a):
              >
              > > a ja z kolei myślę,że takie kłótnie sa smutne i obrońcy ,czy chca ,czy nie
              >
              > > szkodza sami sobie,natomiast wrogowie-czy może lżej-przeciwnicy poprzez sw
              > oje
              > > dzikie napasci przegrywaja,bo wszystko musi miec jakąś klasę,a bełkot do
              > > kosza...Każdy ma prawo do swoich gustów i powinien szanować wybory
              > innych.Nasze
              > >
              > > społeczeństwo nie potrafi po ludzku pogadać nawet o muzyce-a to przeciez
              > > najmniej zobowiazujacy temat.
              >
              >
              > Ja, wasza mama, mówię wam, że nie macie racji, ponieważ mam ją tylko ja.
              > Weszłam na to forum, żeby wam to udowodnić, bo ja jestem najmądrzejsza i
              > dwadzieścia razy starsza od was, więc wiem, co mówię. Całe życie spędziłam na
              > obserwacji kłotni fanów Kiepury i Ordonówny, i oni też nie mieli acji (bo
              tylko
              >
              > ja ją mam). Także proszę przyznać mi rację i więcej się nie będę gniewała.
              >
              > Mama

Mamo jak możesz podszywać się pod Babcię!
              • vulture Re: Brak tolerancji..... 24.07.02, 23:06
                Dziecko, z ciebie to spryciarz, że hej - wszystkich rozszyfrujesz smile
    • miotka7 Re: Brak tolerancji..... 25.07.02, 12:30
      Aż nie mogę uwierzyć ,że to już koniec...smile))CZy wszyscy są cali i zdrowismile)?
      • vulture A teraz coś z zupełnie innej beczki... 25.07.02, 16:06
        To teraz porozmawiajmy o kims innym, na przykład o Annie Jurksztowicz, i będzie
        spokój.
        • teddy4 Re: A teraz coś z zupełnie innej beczki... 25.07.02, 16:09
          vulture napisał:

> To teraz porozmawiajmy o kims innym, na przykład o Annie Jurksztowicz, i
          będzie
          >
          > spokój.

To niezła laska była!
          • vulture Re: A teraz coś z zupełnie innej beczki... 25.07.02, 22:08
            i miała diamentowy stolczyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka