Gość: quqb IP: *.tele2.pl 04.06.05, 07:18 'elektrycznego funka'- a moze jednak funku ???? generalnie pitu pitu Pan tu napi-tolil - nie pozdrawiam lamerow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yawokim Re: Emade i O.S.T.R., czyli dwie otwarte głowy 04.06.05, 12:52 ja jestem wstrzemiezliwy wobec emade ... jego rzeczy wcale nie brzmia swiezo- nu jazz sprzed dwoch lat , cos w tym podbie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg sg fi-jesta IP: *.net-serwis.pl 13.06.05, 22:51 Dnia 22 czerwca w ramach imprezy SG FI-JESTA w klubie Live na ulicy Polnej 13 zagraja: DJ HOMER DJ GRUBAZ (hip-hop, r’n’b, soul, dancehall) happy hours: 21-23:00 piwo, vodka tylko 5pln wjazd: 10pln (do 21:30 panie free) wiecej: www.fi-jesta.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Emade i O.S.T.R., czyli dwie otwarte głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:09 OSTR i Emade zajebiste połączenie właśnie słucham ponieważ sobie własnie dziś zakupiłam poprostu wyje..e w kosmos wyjebiste poprostu Odpowiedz Link Zgłoś