Gość: anetta IP: *.chello.pl 11.06.05, 21:22 jak w temacie. Uważam, że są świetni, ten powrót, poprostu rewelacja. Idealnie wpasowali się w nowy, wydawałoby się różnorodny rynek polskich wykonawców. Oby tak dalej. Brakowało takich hitów na lato. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ttt Re: Kombi The Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:45 a ile ty dziecko masz lat?........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrek Re: Kombi The Best IP: *.c154.petrotel.pl 11.06.05, 23:10 teraz zagra i zatrąbi zespół kombi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex a ja nie lubie playbacku... IP: *.hstl2.put.poznan.pl 12.06.05, 00:14 obciach i wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex no playback cudny IP: *.hstl2.put.poznan.pl 12.06.05, 00:14 wstyd jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: no playback cudny IP: *.aster.pl 12.06.05, 00:47 Heheh, a ja uwielbiam Kombi z lat 80-tych. Zrobili wtedy masę hitów, o jakich wszystkie dzisiejsze Wilki, Brodki - Srotki, Sistarsy i inne Flinty mogą tylko śnić. Najnowasz ich płyta jest cienka, ale chyba jednak nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Natomiast kombi sprzed lat to pop na wysokim poziomie. Aha, mam 26 lat - to do tych, którzy szermują "dzećmi" w wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: no playback cudny IP: 212.76.39.* 12.06.05, 14:17 no własnie - ciagle masz za mało, bo nie pamietasz, że już 20 lat temu ten zespół był uważany za megaobciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: no playback cudny IP: *.aster.pl 12.06.05, 14:26 Nie pij tyle, bo pamięć tracisz. Pamiętam dobrze co o Kombi mówiono i pisano. No chyba że wolałeś wtedy słuchać Dezertera, ale cóż - de gustibus.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: no playback cudny IP: 212.76.39.* 13.06.05, 09:44 Tak, owszem, każdy normalny człowiek mając w 1985 roku do wyboru Kombi i Dezertera wybrałby tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: no playback cudny IP: *.thinprint.de / 145.253.119.* 13.06.05, 10:23 > Tak, owszem, każdy normalny człowiek mając w 1985 roku do wyboru Kombi i > Dezertera wybrałby tych drugich. No co za porownanie w ogole... F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 80's Re: Kombi The Best IP: *.acn.waw.pl 12.06.05, 00:50 Uważam, że kiedyś to był niezły zespół grający muzykę lekką, łatwą i przyjemną. Dziś panowie kojarzą mi się z nieświeżym pasztetem i nic na to nie mogę poradzić Muzycznie nie są gorsi niż kiedyś, ale to już nie te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddrun Re: Kombi The Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:21 ja baaaaardzo nie przepadam za kombii. ich piosenki brzmią dla mnie jak najgorsze disco polo. ale to jedynie moje zdanie i nie mam nic do ludzi, którzy ich lubią. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Ochódzki Zyzol chałturnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:53 A jeszcze nie tak dawno zyol pozował na rockmana. Bardzo musi go boleć, że musiał wrócić do chałtury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-fanka Re: Kombi The Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 07:29 ale kasa robi swoje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Kombi The Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:17 nowe kombi to obraza dla kazdego przyzwoitego czlowieka jest coraz gorzej np ostatni "przeboj" (cos o "pokoleniu") wydaje mi sie byc po czesci plagiatem piosenki (nie pamietam tytulu) wykonywanej przez roberta jansona z mlodym molenda (moleda?), zas po czesci piosenki o radiu budki suflera... polscy artysci zrzynaja bez zenady (btw, czego plagiatem jest przeboj brodki z opola? znam, ale nie potrafie skojarzyc...), ale kombi tnace z jansona - nic dodac, nic ujac, polska pelna geba. poza tym, czemu skawinski wciaz idzie w zaparte nie przyznajac sie do swej homoseksualnej orientacji? cala polska to wie (3miasto na pewno), a ten ciagle swoje... Odpowiedz Link Zgłoś