Gość: Ann IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:00 Mój typ to Chris Martin? A Wasze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalgajzler Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 11:04 Ponieważ nie mogę się ostatnio uwolnić od FNM to proponuję Pattona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Król Caro... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 23.07.02, 11:10 King Diamond... Aż ciarki przechodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 11:18 Nie żyjący już niestetty Ronnie Van Zant. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 11:21 Seszel ze Starych Singers ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: 213.17.170.* 23.07.02, 11:26 Już to wałkowaliśmy ze 100 razy i zawsze wychodziło że Keenan Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 11:30 Kto to jest Keenan? To ze Starego Testamentu? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: 213.17.170.* 23.07.02, 12:22 ydorius napisał: > > Kto to jest Keenan? To ze Starego Testamentu? > > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. Jeśli Staley miał głos wściekłego anioła, to Keenan to głos boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 12:25 A z opery może być? Jeśli tak, to głosuję na Pavarottiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otto Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 23.07.02, 14:20 A najlepszy głos w przemyśle wędliniarskim, albo obuwniczym ? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 15:45 oczywiscie Eddie Vedder w kazdym kolenym watku o tym temacie moj nr 1 dlaczego by i tym razem nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 16:22 Eeee, a ja myslałem, że Ian Astbury. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 19:13 Cugowski, Wiśniewski i Stachursky są zbyt oczywistym wyborem, a więc... Ian Gillan Bruce Dickinson Ronnie James Dio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 20:04 Gary Brooker z nieśmiertelnego Procol Harum Peter Hammill no i oczywiście E.Vedder z wiadomo czego. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 20:19 Patton z FNM i Veder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milk Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.07.02, 22:02 Brian Molko z Placebo Odpowiedz Link Zgłoś
clio4 Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 23.07.02, 22:25 sporo tego(szkoda, ze w Polsce jest tak cienko ze spoko meskim wokalem...) Kurt Cobain, Jonathan Davis, Peter Steele(nie wiem jak sie to pisze-woklista Type O'negative), Tankian, Keenan, wokalista 3doors down i pan z Creeda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 23:04 Gość portalu: Ann napisał(a): > Mój typ to Chris Martin? A Wasze? Zagranica: -Carl Mc.Coy (Fields Of The NEphilim) -Robert Smith (The Cure) -Marc Almond -Ian Astbury -Wayne Hussey (The Mission) -Dave Gahan (DM) -Gunnar Eysel (Love Like Blood) Polska: -Marian Filarski (Thule czyli najlepsza kopia /pozytywna/ The Cure w Europie środkowej) -Robert GAwliński -Tomasz Adamski (Siekiera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 04:32 Nick Cave Robert Smith Dave Gaham Leonard Cohen Robert Eldrich Blixa Bargeld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 09:30 Gość portalu: trin napisał(a): > Robert Eldrich Chyba Andrew Eldritch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 15:29 Np. David Bowie, niedoceniany jako wokalista. A przyznać trzeba, że głosem umie się posługiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 15:35 Przy okazji: fajna barwa głosu nie musi oznaczać od razu umiejętności śpiewania. Bowie ma zarówno fajny głos jak i umiejętność posługiwania sie nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unimatrix Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.pl 24.07.02, 16:57 Dla mnie najlepszym głosem męskim jest i będzie Bruno Peltier. On jest niesamowity! Trzeba go po prostu usłyszeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.acn.waw.pl 24.07.02, 21:06 W ogóle: I.Gillan, R.Plant, O.Osbourne Teraz: R.Williams. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 25.07.02, 13:29 Był kiedyś taki zespół Human a śpiewał w nim Kostek Yoriadis{mam nadzieję,że nie przekręciłam nazwiska}.Kojarzę go tylko z jednej płyty na<\, której był "Polski" i piosemka o mamie.On naprawdę ma świetny wokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczyga Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.02, 14:24 Nick Cave - najlepszy nawet gdy spiewa z Kylie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 25.07.02, 14:47 Kostek wcześniej grał m.in. w Bajmie, ale przede wszystkim we wspaniałej i cenionej, legendarnej już formacji PAPA DANCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym 27.07.02, 20:30 vulture napisał: > Kostek wcześniej grał m.in. w Bajmie, ale przede wszystkim we wspaniałej i > cenionej, legendarnej już formacji PAPA DANCE!!! Jaja sobie robisz czy co?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juvenala Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 04:11 keenan- tool vedder- pj tylko i wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mao Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.katowice.agora.pl 29.07.02, 13:46 edward ca-spel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.katowice.agora.pl 29.07.02, 14:54 tom waits Odpowiedz Link Zgłoś
vulture PAPA COSTEC DANCE 28.07.02, 10:27 Nie - nie robię sobie jaj. Konstanty Joriadis występował w składzie Papa Dance z Pawłem Stasiakiem. Stasiak śpiewał, a Joriadis grał na klawiszach. Jeśli ktoś dysponuje winylem z epoki (płyta nosiła tytuł "Poniżej krytyki", zresztą zgodnie z zawartością, wydana przez Arston), to w środku płyty był nawet plakat, przedstawiający Stasiaka z Joriadisem, eksponującymi klaty. Następna i ostatnia już płyta Papa Dance (jest w sklepach, bo z niewiadomych przyczyn akurat ją wznowiono), "Nasz ziemski eden" już nie ma Kostka w składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scheisskopf Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.pl 30.07.02, 22:52 Gość portalu: Ann napisał(a): > Mój typ to Chris Martin? A Wasze? Moje typy to Matt Johnson (The The); Peter Murphy (Bauhaus), Ronnie Moorings (Clan of Xymox); Morrisey i oczywiście Marc Almond oraz Jimmy Sommerville...hmmm ale mi wyszedł przekrój barw głosu, hi hi hi... pozdrawiam, Scheisskopf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.chello.pl 30.07.02, 23:22 Wokalista Red Hot Chilly Pepers... Słuchanie tego pana to dla mnie więcej niż rozkosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaT Re: Najlepszy męski głos w przemysle muzycznym IP: *.pl / 10.0.1.* 30.07.02, 23:30 Maynard James Keenan - tylko i wylacznie Odpowiedz Link Zgłoś