Gość: Grumens IP: *.ols.vectranet.pl 09.08.02, 14:18 Płytka jest SUPER!!!. A koncert był jeszcze lepszy. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Morcheeby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiosna Re: Morcheeba, 'Charango' IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 14.08.02, 15:27 dzięki za pozdrowienia płytkę mam, słuchałam ją dziesiątki razy i chyba mi się coraz bardziej podoba. nawet nie zdążyłam przesłuchać jeszcze tej drugiej płyty, chyba wersji instrumentalnej czy co to tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Morcheeba, 'Charango' IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.08.02, 14:02 Dobra, solidna plytka, ale bez rewelki. A koncert to potrafie sie domyslec, ze byl niezly, bylem na nich 2 razypozdro m Odpowiedz Link Zgłoś
neo777 Re: Morcheeba, 'Charango' 19.08.02, 07:50 Wiekszej kichy niz "Morcheeba" to nie slyszalem jak zyje , wezcie ludzie przejzyjcie na uszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borzar Re: Morcheeba, 'Charango' IP: 2.1.* / *.pnu.com 19.08.02, 12:16 neo777 napisał: > Wiekszej kichy niz "Morcheeba" to nie slyszalem jak zyje , wezcie ludzie > przejzyjcie na uszy!!!! to juz lekka przesada. mozna lubic inna muzyke ale stwierdzenie ze nie slyszalo sie w zyciu gorszego zespolu jest juz jawna glupota i/lub brakiem sluchu. Odpowiedz Link Zgłoś
neo777 Re: Morcheeba, 'Charango' 19.08.02, 12:56 Na sluch nie narzekam ale sluchac czegos takiego poprostu sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Morcheeba, 'Charango' 19.08.02, 13:05 Muzyka swietna na upalne, niedzielne popoludnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borzar Re: Morcheeba, 'Charango' IP: 2.1.* / *.pnu.com 20.08.02, 08:29 stwierdziłes: "Wiekszej kichy niz Morcheeba to nie slyszalem jak zyje" czyli stwierdziłeś ze jest to najgorszy zespół jak kiedykolwiek słyszałeś. Może Ci się ta muzyka nie podobać - masz do tego prawo, masz inne gusta. Ale zacytowane powyzej twoje stwierdzenie swiadczy o twoim muzycznym infantyliżmie i ignorancji. Moze nam sie jakas muza podobac lub nie ale stwierdzenia w stylu najgorszy lub najlepszy na swiecie swiadcza o czarno- bialym patrzeniu na świat co cechuje ludzi bardzo mlodych - czytaj infantylizm. Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: Morcheeba, 'Charango' 24.08.02, 20:40 Świetna płytka do zasypiania,a to wcale nie znaczy, że nudna! Odpowiedz Link Zgłoś
phileo BIG CALM 25.09.02, 00:37 Ta plyta rowniez jest piekna!!!, polecam wszystkim ktorym spodobala sie Morcheeba i nowa plyta "Charango", mozna sie zakochac od pierwszego dzwieku)),mmmmmmmmmmmm....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Simpson Re: Morcheeba, 'Charango' IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 00:15 Ja uwielbiam glos Sky i jej sposob spiewania, nic tylko zamknac oczka i odplynac... Odpowiedz Link Zgłoś