johnny-kalesony 27.07.05, 21:46 Czy bywają (a może nawet stale przebywają) na tym forum osoby uwielbiające twórczość grupy Mr. Bungle?? Są li? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: Mr. Bungle!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:29 Mojz znajomy to maniak FnM i Bungli A i jakiegoś jeszcze jednego Fantomasa -)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ewa Re: Mr. Bungle!!! IP: *.aster.pl 27.07.05, 23:10 są. Lubią FnM,Fantomasa, Mr. Bungle, MP (mimo manier), i wkrotce pewnie Tomahawk Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Mr. Bungle!!! 28.07.05, 00:50 Gość portalu: ja ewa napisał(a): >, MP (mimo manier), jakich manier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leatherface Re: Mr. Bungle!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 01:00 > wkrotce pewnie Tomahawk i czemu wkrótce a nie już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Mr. Bungle!!! IP: *.teleton.pl 28.07.05, 07:09 Poslusne chlasim pane obermusiker co my tako lubim Mr. Bungle, ahoj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink cigarette Re: Mr. Bungle!!! IP: 193.63.62.* 28.07.05, 11:26 Mike Patton to mój muzyczny guru! boski glos, i wszechstronna osobowosc! jesli chodzi o mr bungle to california mnie urzekla! nie wiem jeszcze jak reszta tego jego wcielenia, bo nie mialam jeszcze okazji poznac reszty! az mnie dreszcze przelecialy! pozdrawiam wszystkich fascynatów! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Mr. Bungle!!! 28.07.05, 11:35 Polecam szczególnie "Disco Volante" z 1995 oraz chyba debiutantcką "Mr. Bungle" z 1991. Tak czy inaczej: osoby które naiwnie sądzą że poleczka z Opoczna, modern-jazz i death metal nie mają ze sobą nic wspólnego są pozbawione wrażliwości, subtelnego poczucia smaku a nierzadko nawet czystych skarpetek. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ewa Re: Mr. Bungle!!! IP: *.aster.pl 28.07.05, 11:40 Zgadzam sie z Tobą w 100%. Lubie eklektyczne podejscie do sztuki, lubie muzyke i nie uznaje podziałow. Dopiero potem uznaje wokalistów. Wczoraj wieczorem słuchałam właśnie tej płyty, tak ok 24 i smakowała mi bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glgryz Re: Mr. Bungle!!! IP: 195.245.217.* 28.07.05, 13:47 > Polecam szczególnie "Disco Volante" z 1995 oraz chyba debiutantcką "Mr. > Bungle" z 1991. Debiut jest mistrzowski, "California" podobnie, chociaż po zarzuceniu Naked City wydają się jakby mniej świeże... Zorn wpływowym producentem jest, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
maro30 Re: Mr. Bungle!!! 28.07.05, 12:25 Melduję się. Mój typ: "California". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś