Dodaj do ulubionych

NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 12:41
-Edyta Górniak
-Ich Troje
-Molesta
-Lenny Valentino
-T. Love
stawiam na Edytę.
Obserwuj wątek
    • vulture Łe tam Edyta 15.08.02, 12:49
      WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI KOCHAMY WAS MI-CHAŁ MI-CHAŁ AAA
    • Gość: madzia Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.websites.pl / 172.16.1.* 15.08.02, 12:52
      Edyta!
      p.s."ja" jesteś fanem/fanką Edyty?
      • Gość: ja Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 13:05
        fanem (to tak widać?)PS. stawiam na nią ale zapewne volture jest dobrym
        prorokiem- choć tym razem mółby się pomylić
        • Gość: madzia Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.websites.pl / 172.16.1.* 15.08.02, 13:08
          dawno mnie tu nie było ale chyba zawsze pisałeś pozytywnie o Edycie....
          • Gość: ja Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 13:43
            zawsze piszę dobrze o osobach które na to zasługują
    • Gość: kadriana Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.08.02, 14:17
      Gość portalu: ja napisał(a):

> -Edyta Górniak
      > -Ich Troje
      > -Molesta
      > -Lenny Valentino
      > -T. Love
      > stawiam na Edytę.
      A ktoś może wie czy nagroda jest przyznawana za ilość sprzedanych płyt ?Czy
      raczej za wartościowy wkład muzyczny w naszą piekną kulturę?Bo jak za to
      pierwsze to niestety Trójca wygra.
      • Gość: ja Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 14:21
        głosują widzowie, więc każdy może sugerować się czymś innym- ale mam nadzieję
        że sprzedaż płyt nikt nie brał pod uwagę
        • vulture WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM LALALA 15.08.02, 19:18

> głosują widzowie, więc każdy może sugerować się czymś innym-

Na przykład wyglądem wokalistów smile))
          • Gość: ja Re: WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM LALALA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 19:36
            lub np:fani filmów mogą się sugerować tatuażem "Maski" jednego z nominowanych
            • vulture Re: WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM LALALA 16.08.02, 11:27
              Mogą też poczuć się oświeceni sporą ilością pochodni.
              • Gość: ja Re: WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM LALALA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 16:00
                jednych rozgrzeją pochodnie, innych ognista czerwień owłosienia a jeszcze
                innych nowy taniec "Tango potrąconych"
        • Gość: Sasza Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 17.08.02, 03:03

> głosują widzowie, więc każdy może sugerować się czymś innym- ale mam nadzieję
          > że sprzedaż płyt nikt nie brał pod uwagę

Wielkością stopy? smile
          • Gość: ja wielka stopa IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 07:38
            poważnie, naprawdę nie orientuję się kto z nominowanych mógłby zagrać Yeti
            • vulture Re: wielka stopa 17.08.02, 13:03
              Gdyby wokalistka Ich Troje stanęła do góry nogami, jej duża głowa mogłaby robić
              za jedną z owłosionych stóp Yeti.
    • Gość: kadriana kto dostał nagrodę??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.08.02, 16:43
      Nie jestem szcześliwą posiadaczką tego programu, więc prosze mnie uświadomić.
      • Gość: ja niewiadomo! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 17:22
        wczoraj przyznawali ale nikt nie pokazywał na żywo , dzisiaj jest o 20, znam
        już wszystkich laureatów poza naszą kategorią!
        • Gość: ja nie wiadomo! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 17:57
          przeklawiszowałem się - ale poprawiłem.
    • Gość: ja !!!!!MOLESTA/EWENEMENT!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 22:19
      na nich zupełnie nie stawiałem ale wszystko byłoby dobre byle nie I3, a Edyta
      może będzie miała szanse na MTV...
    • wielkie_nic Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA 17.08.02, 23:36
      ...a w czasie niemieckiej edycji komet zagrała alanis morissette. oprócz tej
      perełki było samo badziewie. jestem ciekawy, czy w polskich kometach było
      miejsce na jakąś perełke.
      • vulture Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA 17.08.02, 23:39
        Sądzę że w ramach protestu Michał Wiśniewski powinien rozwiązać Ich Troje i
        n.p. iść do pracy w fabryce śrubek do pralek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka