Gość: ja IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 12:41 -Edyta Górniak -Ich Troje -Molesta -Lenny Valentino -T. Love stawiam na Edytę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Łe tam Edyta 15.08.02, 12:49 WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI KOCHAMY WAS MI-CHAŁ MI-CHAŁ AAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.websites.pl / 172.16.1.* 15.08.02, 12:52 Edyta! p.s."ja" jesteś fanem/fanką Edyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 13:05 fanem (to tak widać?)PS. stawiam na nią ale zapewne volture jest dobrym prorokiem- choć tym razem mółby się pomylić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.websites.pl / 172.16.1.* 15.08.02, 13:08 dawno mnie tu nie było ale chyba zawsze pisałeś pozytywnie o Edycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 13:43 zawsze piszę dobrze o osobach które na to zasługują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.08.02, 14:17 Gość portalu: ja napisał(a): > -Edyta Górniak > -Ich Troje > -Molesta > -Lenny Valentino > -T. Love > stawiam na Edytę. A ktoś może wie czy nagroda jest przyznawana za ilość sprzedanych płyt ?Czy raczej za wartościowy wkład muzyczny w naszą piekną kulturę?Bo jak za to pierwsze to niestety Trójca wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 14:21 głosują widzowie, więc każdy może sugerować się czymś innym- ale mam nadzieję że sprzedaż płyt nikt nie brał pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
vulture WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM LALALA 15.08.02, 19:18 Gość portalu: ja napisał(a): > głosują widzowie, więc każdy może sugerować się czymś innym- Na przykład wyglądem wokalistów )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM LALALA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 19:36 lub np:fani filmów mogą się sugerować tatuażem "Maski" jednego z nominowanych Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM LALALA 16.08.02, 11:27 Mogą też poczuć się oświeceni sporą ilością pochodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM LALALA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 16:00 jednych rozgrzeją pochodnie, innych ognista czerwień owłosienia a jeszcze innych nowy taniec "Tango potrąconych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 17.08.02, 03:03 Gość portalu: ja napisał(a): > głosują widzowie, więc każdy może sugerować się czymś innym- ale mam nadzieję > że sprzedaż płyt nikt nie brał pod uwagę Wielkością stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wielka stopa IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 07:38 poważnie, naprawdę nie orientuję się kto z nominowanych mógłby zagrać Yeti Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: wielka stopa 17.08.02, 13:03 Gdyby wokalistka Ich Troje stanęła do góry nogami, jej duża głowa mogłaby robić za jedną z owłosionych stóp Yeti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana kto dostał nagrodę??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.08.02, 16:43 Nie jestem szcześliwą posiadaczką tego programu, więc prosze mnie uświadomić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja niewiadomo! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 17:22 wczoraj przyznawali ale nikt nie pokazywał na żywo , dzisiaj jest o 20, znam już wszystkich laureatów poza naszą kategorią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie wiadomo! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 17:57 przeklawiszowałem się - ale poprawiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja !!!!!MOLESTA/EWENEMENT!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 22:19 na nich zupełnie nie stawiałem ale wszystko byłoby dobre byle nie I3, a Edyta może będzie miała szanse na MTV... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA 17.08.02, 23:36 ...a w czasie niemieckiej edycji komet zagrała alanis morissette. oprócz tej perełki było samo badziewie. jestem ciekawy, czy w polskich kometach było miejsce na jakąś perełke. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: NAGRODĘ VIVA COMET JUTRO OTRZYMA 17.08.02, 23:39 Sądzę że w ramach protestu Michał Wiśniewski powinien rozwiązać Ich Troje i n.p. iść do pracy w fabryce śrubek do pralek. Odpowiedz Link Zgłoś