Gość: pani_dj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 21:44 no i chyb sie zakochalam.. tej muzyki nei da sie okreslic inaczej jak 'piekna'! czy ktos sie tez nad nia rozplywa tak jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luvski Re: antony and he johnsons IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 12.08.05, 21:57 Jeśli mamy na myśli tą samą płytę, to ja wymiękam. Na dodatek te featuringi: Devendra Banhart, Lou Reed, Rufus Wainwright, Boy George, Julia Yasuda.... Niesamowity projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: antony and he johnsons IP: *.chello.pl 12.08.05, 22:21 Najbardziej nadęta płyta ze wszystkich ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luvski Re: antony and he johnsons IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 12.08.05, 22:29 Na razie ty się nadąłeś, ale po co? Posłuchaj Yes albo King Krimison. Przejdzie ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: antony and he johnsons IP: *.chello.pl 12.08.05, 22:36 Oj, nie lubimy jak ktoś obśmiewa naszą ukochaną muzyczkę, nie lubimy! Prawie wyrzut sumienia wkradł się w me trzewia, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luvski Re: antony and he johnsons IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 12.08.05, 23:02 No jasne, że nie lubimy, chyba, że krytyka ma jakiś sens, ale moje trzewia to jakoś wytrzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: antony and he johnsons IP: *.chello.pl 12.08.05, 23:03 Daj spokój, przecież już nie wytrzymały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: antony and he johnsons IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.05, 18:00 czemu watek o pieknej muzyce zasmiecacie noepienymi wyskusjami? :] prosze ochy i achy nad antonym Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: antony and he johnsons 14.08.05, 16:47 Jestem zachwycona.Antony jest rewelacyjnym wokalistą a "I'am a bird now" to jedna z najpięknieszych tegocznych płyt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: antony and he johnsons IP: *.acn.waw.pl 14.08.05, 17:08 sonia to ty szukalas wystepu antka u joolsa, prawda? znalazlas? nie znajduje juz slow zachwytu nad nim.. na oficjalnej stronie w newsach jest link do videa wywiadu z mtv italia. bardzo ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: antony and he johnsons 14.08.05, 17:18 Gość portalu: pani_dj napisał(a): > sonia to ty szukalas wystepu antka u joolsa, prawda? znalazlas? > Tak znalazłam,ale zajmuje dość dużo miejsca na dysku. Można go ściągnąć stąd: www.dimeadozen.org na tej stronie jest wiele ciekawych plików torrent PS.Jak chcesz to możesz zajrzeć na moją stronę o Antonym www.antonyandthejohnsons.prv.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: antony and he johnsons IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.05, 19:49 ach swietnie ze ejst polska strona! ale neistety moje dwie lewe rece.. nei wiem jak sciagnac pliki z tej strony.. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: antony and he johnsons 14.08.05, 20:09 Właśnie sprawdziłam te linki do teledysku i do występu antony'ego i mi też się nic nie otwiera.Nie wiem co się stało albo wystąpily jakieś chwilowe problemy albo pliki usunięto z serwera Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: antony and he johnsons 15.08.05, 19:05 Nadal pojęcia nie mam co z tym linkiem do recitalu Antony'ego.A co do teledysku... to zamiesciłam do niego inny odnośnik:www.scjag.com/mp3/sc/hopetheressomeone.mov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: antony and he johnsons IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 00:00 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: antony and he johnsons IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:16 Traktuję ich po trosze jako panaceum na zgiełk i brak tolerancji tego świata ale z drugiej strony pozwalają przypomnieć sobie klimaty solowych pyt Bryana Ferry czy albo (z innej beczki) kontynuują szaleńcze dzielo Fankie Goes to .... lubię ich. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Link do nowej piosenki 05.10.05, 12:22 anon.salon.speedera.net/anon.salon/mp3s/2005/oct/antony--paddy.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opf Re: Link do nowej piosenki IP: *.chello.pl 05.10.05, 13:45 no, za trzecim-czwartym razem płyta w końcu zaczęła mi się podobać! a jak wypada antony we współpracy z current 93? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: antony and he johnsons 05.10.05, 14:26 Co do współpracy Antka z Current 93...to nie przesłuchałam jeszcze wszystkiego, ale naprawdę godna polecenia jest piosenka Virgin Mary przepięknie zaśpiewana przez Antony'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: antony and he johnsons IP: *.acn.waw.pl 05.10.05, 15:10 virgin mary absolutnie zmywa z powierzchni ziemi! tak jak frankenstein.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opf Re: antony and he johnsons IP: *.chello.pl 05.10.05, 15:26 czy mogłabym prosić o zamieszczenie na yousendit.com virgin mary? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Re: antony and he johnsons 05.10.05, 16:29 Virgin Mary można ściągnąć stąd : rapidshare.de/files/5906697/Antony_And_The_Johnsons_-_Virgin_Mary.mp3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opf Re: antony and he johnsons IP: *.chello.pl 06.10.05, 15:06 rzeczywiście, świetna piosenka! bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_dj Re: antony and he johnsons 07.10.05, 12:28 18 pazdziernika antony and the johnsons wystapia u davida lettermana. jak ktos posiada odpowiednia stacje telewizyjan (bodajze cbs) to bedzie mial zapewne niezla uczte. o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: antony and he johnsons IP: *.acn.waw.pl 08.10.05, 21:23 antony zagra w filmie o leonardzie cohenie. www.leonardcohenimyourman.com/ tu mozna obejrzec video krotkie. antek jest na koncu i jest przemegagenialny! swoja droga bardzo udana wersje 'guests' cohena spiewa antony na koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia34 Antony -I Will Survive 12.10.05, 16:31 rapidshare.de/files/6186468/01_I_Will_Survive__Antony_and_a_friend_in_Brooklyn__December_2001_.mp3.html Odpowiedz Link Zgłoś