mallina 22.08.05, 17:31 przerzuc forum Liga TWA na mnie jesli mozesz, wowczas bedziesz mogl opiekowac sie SF a z drugiej strony forum Liga TWA jest chba od dawna nieuzywane??myslalam ze wtedy takie fora sie "kasuja" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Ilhan, w sprawie Forum Liga TWA 23.08.05, 23:37 Ok, super, potwierdź na poczcie. Dzięki. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ilhan, w sprawie Forum Liga TWA 24.08.05, 00:30 zrobione) musze przyznac, ze zbyt oblegane to ono nie jest) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Ilhan, w sprawie Forum Liga TWA 24.08.05, 01:02 a ja parę dni temu się zgłosiłem, i jak na razie bez odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ilhan, w sprawie Forum Liga TWA 24.08.05, 01:12 o ktore sie zglosiles?o te Forum Liga? nie zauwazylam, wybacz pozwolilam sobie je przejac od Ilhana, aby podczepic pod nasza liga, moze jeszcze cos z tego bedzie zaraz jakis link wstawie, albo nawet Janka poprosze aby wrzucil w opis, moze da sie to zrobic.. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Ilhan, w sprawie Forum Liga TWA 24.08.05, 01:18 z ciekawości zgłosiłem się parę dni temu, kiedy temat wypłynął na Strałberach. nie wiedziałem czy to dawny twór, czy może coś mnie ominęło ale jednak TWA wskazywało na to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ilhan, w sprawie Forum Liga TWA 24.08.05, 01:26 no stare, nawet bardzo ostatni wpis 2004.. archiwum zezarlo. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ilhan, w sprawie Forum Liga TWA 24.08.05, 10:02 Mameluch, bo ja na wakacjach byłem i na net przeznaczałem po 10 minut na 2 dni - sorry, ale już mi zabrakło czasu, zresztą na tym forum ostatni post był 10 miesięcy temu, więc nie masz się co martwić, nic Ci nie uciekło Odpowiedz Link Zgłoś