Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 11.05.03, 20:22 Słucham sobie debiutanckiej płyty Rush, utwór pierwszy "Finding My Way". Choć to ewidentna zrzynka z Zeppelina, to jest to fajniejszy album niż mogłem się spodziewać (słucham jej 2 raz). Choć bez Neila Perta ta muzyka jest mało rushowa, takie prościutkie rytmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl 13.05.03, 00:43 King Crimson - "Thrak", Dinosaur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.05.03, 20:19 Rush "A Farewell To Kings", utwór pierwszy (tytułowy). Powoli zaczynam się przekonywać do tej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.05.03, 16:59 The Clash "London Calling", właśnie gra moja ulubiona piosenka z tej płyty "The Guns Of Brixton". Chyba zrobię głośniej Odpowiedz Link Zgłoś
pagan.gh Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 21.05.03, 21:33 A ja właśnie przypominam sobie jak brzmiał Trash Słucham płyty "State of Euphoria" Anthrax'u. Rewelacja!!! To była muza, ech... W ogoel uważam że jest trochę niedocenianych kapel które kiedyś naprawdę robily niezły metal, takie Destruction lub Death Row... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: 213.17.133.* 22.05.03, 10:33 Norah Jones "Coma away with me" - przepiękny, subtelny album na taką deszczową pogodę, jaka właśnie jest w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 22.05.03, 10:48 Slash's Snakepit "Beggars and Hangers" zamiast kawki. I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Sweet Noise Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.pkesa.com 22.05.03, 16:49 Sweet Noise i Anna Maria Jopek: Dzisiaj mnie kochasz jutro nie nawidzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.05.03, 20:22 Slayer "Seasons In The Abyss", utwór "Expandable Youth". Zamiast kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: 194.51.48.* 23.05.03, 21:39 DJ Logic "French Quarter" - fajny kawałek, jakby (nie) przymierzajac zlivingcolouryzowanego St Germain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.05.03, 22:40 Słucham płyty The Exploited "Fuck the system" (rozbraja mnie ten tytuł ). Kawałek "Why are you doing this to me". W sumie to takie bardziej metalowe niż punkowe, tylko te teksty ... ale niezłe. To pierwsze moje zetknięcie z tą ekipą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 01:58 Portishead "It could be sweet" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.03, 02:17 Exodus -Jeszcze czekam a teraz zaczyna sie Counting Crows - I'm ready....bardzo piekna piosenka...poprzednia zresta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
stiria Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 24.05.03, 09:14 teraz sie konczy Lamb - Gorecki... a za chwile zaczne sie odstresowywac Sol De Los Andes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 26.05.03, 22:26 Dire Straits "Communiqué", pierwszy utwór "Once upon a time in the West". Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.05.03, 22:34 Bardzo mi się podobający zespół MODEST MOUSE, płyta "THE MOON AND ANTARCTICA", utwór trzeci się zaczyna pt. "DARK CENTER OF THE UNIVERSE". Warto posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 22:58 ilhan napisał: > Bardzo mi się podobający zespół MODEST MOUSE, płyta "THE MOON AND ANTARCTICA", > utwór trzeci się zaczyna pt. "DARK CENTER OF THE UNIVERSE". Warto posłuchać. > Ha, udalo mi sie kogos przekonac do Modest, udalo mi sie kogos przekonac! Teraz slucham genialnej skaldanki "Substance" JOY DIVISION, a konkretnie Transmission. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 27.05.03, 18:58 Rush "2112". Właśnie słucham "Tears", jednego z najpięknieszych, najsmutniejszych ale i najprostszych utworów grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: 213.17.133.* 08.06.03, 15:49 Ani diFranco "Dilate" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.06.03, 20:46 Voivod - Dimension Hatross. Utwór drugi "Tribal Convictions". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.net-serwis.pl 16.06.03, 22:43 Ghostland & Sinead O'Connor "Guide me God" a zaraz włączę sobie mój ostatni nabytek Violet Indiana "Roulette" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 00:01 A u mnie na bazie radio internetowe i Deftones.Pyszota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 01:32 cat power / moon pix na zmianę z stormandstress - under thunder and fluorescent light Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maj Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 09:13 Pudelsi - wampir , ']['00L - sober........ odjazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.03, 10:33 radioaktywny blok - brygada kryzys. a przed chwilą powietrze - partia. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 17.06.03, 10:55 n'sync - "the best of 5" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.net-serwis.pl 17.06.03, 13:25 Kate Bush "Rubberband girl" Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 24.06.03, 14:13 Body Count "Body Count" - w tej chwili "There Goes The Neighborhood" Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 25.06.03, 11:57 Jack Bruce - "Songs for a tailor". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.06.03, 12:05 michalgajzler napisał: > Jack Bruce - "Songs for a tailor". Kolegi tu dawno nie było i kolega przegapił zlot forum w Łodzi Słucham Rush "Signals"- utwór "Chemistry". Ta muzyka pobudza mnie do myślenia a to w tej chwili jest mi potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 25.06.03, 12:18 Gość portalu: As napisał(a): > michalgajzler napisał: > > > Jack Bruce - "Songs for a tailor". > > Kolegi tu dawno nie było i kolega przegapił zlot forum w Łodzi Kolega żałuje (jako że w Łodzi siedzi często - nawet baaaardzo. Zrobiłem sobie przerwe od forum żeby zmusić się do bezbolesnego przejśćia sesji, która pozytywnie zakończyła się w poniedziałek zdaniem bankowości. > > Słucham Rush "Signals"- utwór "Chemistry". Ta muzyka pobudza mnie do myślenia a > > to w tej chwili jest mi potrzebne. A ja dalej katuję Jacka Bruce'a - "Things we like" - trzeba przyznać że skład muzyków na tej płycie robi wrażenie (a ja chociaż wielbicielem jazzu wielkim nie jestem przyswajam ją bezboleśnie) i czekam na wywrotką piasku) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 03.07.03, 22:24 R.E.M. "Automatic For the People", utwór trzeci "The Sidewinder Sleeps Tonite". Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 04.07.03, 13:35 Rory Gallagher - "Live in Europe" Odpowiedz Link Zgłoś
heniek99 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 04.07.03, 15:13 No coż, od kilku dni słucham codziennie antologii J.J. Cale'a "Anyway the wind blows". 2CD - 50 kawałków wlokących się pięknie jak niedzielne przedpołudnie przed rosołem. Fajne bluesy są. Niektóre country'owe. Dobra rzecz. Może nie od razu 50 kawałków na raz, ale tak, żeby sobie dawkować, na smak... Odpowiedz Link Zgłoś
adresswssamrazz Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 05.07.03, 15:44 The Coral - R E W E L A C J A ! Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 05.07.03, 19:40 Mum - Finally we are no one Odpowiedz Link Zgłoś
lalabo Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 07.07.03, 16:55 Ballad polskich Wozniaka. Seniora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.07.03, 23:39 Manic Street Preachers "This Is My Truth Tell Me Yours". Właśnie się kończy przepiękne "If You Tolerate This Your Children Will Be Next". Kocham ten utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
youwarkee Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.07.03, 00:02 the coral - goodbye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala SEAFOOD - Surviving The Quiet IP: *.osowa.gda.osk.pl 11.07.03, 00:05 Odpowiedz Link Zgłoś