Gość: malina Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: 213.77.95.* 11.07.03, 15:13 Martino B - dobre sety w klimatach 2step, garage, house music. Zreszta polecam ten adres: www.plasticsouvenir.com/my_music/ Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 11.07.03, 15:21 a ja sobie właśnie odkurzyłem dawno nie słuchane "Epitaph" King Crimson - miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jony Acid Mother Temple IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 19:05 sajkodeljjjjjjjjjja!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablontko Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.net.pl 13.07.03, 12:14 Apocaliptica - Unforgiven !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 13.07.03, 20:40 The Clash - Combat Rock, właśnie leci "Straight To Hell". Odpowiedz Link Zgłoś
hayah Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 13.07.03, 21:30 Beth Gibbons & Rustin Man "Out Of season" Powoli kończy się "May you never" Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 13.07.03, 22:34 BoneyM - śmieszna muzyczka przypominająca czasy beztroskich imprez z czasów liceum - to były czasy, szkoda że to se ne wrati Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 14.07.03, 11:20 Judas Priest "Freewheel Burning" (z Deffenders Of Faith) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 14.07.03, 17:13 Anjali "Sheer witchery" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture no więc teraz 14.07.03, 17:19 Słucham utworu z nowej płyty Metalliki, od którego się powoli uzależniam: Frantic tic tic tic tic tic toc... ech, zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 18.07.03, 22:30 Otworzyłem okno na oścież i słucham jak grają świerszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bell_16 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 22:05 aktualnie... Megumi Hayashibara "Jama wa sasenai" a tak ogólnie to kocham Petera Gabriela :] byl ktoś na jego koncercie w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boobie Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 22:30 Black Rebel Motorcycle Club. Oni są boscy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 13:13 Hot Hot Heat "Make up the breakdown" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: 217.98.120.* 20.07.03, 23:02 Teraz słucham Sade "No ordinary love" .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 00:15 stereolab - anonymous collective Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 10:29 The Church - Of Skins And Heart, debiutancka płyta tej chyba już trochę zapomnianej, acz ciągle działającej australijskiej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
muerte2 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 21.07.03, 23:08 Jestem opętany! Słyszycie?! Opętany!!! My Vitriol - Infantile Opętany! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 22.07.03, 12:22 . Iron Maiden - Purgatory . "to jest to co tygryski lubią najbardziej" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.07.03, 20:04 Słucham "Diesel And Dust" grupy Midnight Oil, utwór "Put down that weapon". Po tej płycie mam ustawiony następny album "Blue Sky Mining". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 22:57 appliance - pacifica proste a genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wernyhor Wilki IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 21:54 ten utwór z kobiecymi biustami Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 26.07.03, 18:05 Natacha Atlas - Something dangerous Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.nwn.pl / 192.168.10.* 26.07.03, 23:11 Super Furry Animals i The Coral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelal Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 01:40 yo la tengo - and then nothing... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 02:03 oczywiście miało być "szelak" a teraz słucham dla odmiany yo la tengo - i can hear the heart... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninel Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 22:18 piotra kaczkowskiego w trójce Odpowiedz Link Zgłoś
sterek Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 27.07.03, 10:01 a mnie tak wzielo na Red Box.....wlasciwie lubie cala plyte ( "The Circle" )...ale najzajebistszy jest " Saskatchewan " !!!!! ))) pozdrawiam sterek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 27.07.03, 17:18 Słucham pierwszej płyty Kultu, utwór "zabierz mu wszystko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siema Re: Czego słuchacie w tej chwili ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 17:24 NAS "Nastradamus" Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 27.07.03, 17:35 Stevie Nicks "Belladonna" Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Do Asa 27.07.03, 17:45 Mam drobną sugestię, tak po prostu przychodziło mi to głowy już kilka razy, aż w końcu dziś się zebrałem w sobie: Otóż... Ten wątek jest jednym z nieśmiertelnych wątków tego forum, był tu kiedy zaczynałem pisać i jest nadal. I jest już prawie że rekordowy jeśli chodzi o liczbę wpisów. Jednak... Nie rzecz chyba w tym żeby bić rekordy. Rozmiary, do których rozrósł się wątek, a w związku z tym ilość czasu jaką zajmuje zapoznanie się z wpisami oraz samo jego otworzenie, zniechęcają mnie, i prawdopodobnie sporo innych osób, do wchodzenia na niego oraz, co za tym idzie, zamieszczania tu swoich postów. Propozycja: Wątek taki nigdy się nie zdezaktualizuje, jest potrzebny, i chętnie bym się w niego wpisał nie raz. Więc... Proponuję założenie drugiego, np. pod tytułem "Czego słuchacie w tej chwili, część II", czy coś w tym stylu. Można przy tym dać link w pierwszym wpisie nowego wątku do tego w którym w tej chwili jesteśmy. Pozdrawiam Ilhan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Do Asa IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 27.07.03, 17:58 Nie mogę zaakceptować tej sugestii. Ten wątek to największe moje osiągnięcie na forum i nie mogę go sobie po prostu ot tak zarzucić, zresztą jak widzę nieźle sobie radzi nawet bez mojego podciągania. A żeby się wpisać nie trzeba nic czytać, bo i tak nic mądrego się tu nie znajdzie - ten wątek oddaje stan naszego ducha w danej chwili . Na uspokojenie po 3-godzinnej jeździe rowerem włączyłem sobie wiolonczelową balladę "Diane" Therapy? - która zresztą jest coverem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś