rodak 02.09.02, 21:42 takim tytułem chciałbym nazwać pojawienie się na scenie muz. takich artystek jak Michelle Branch, Vanessa Carlton i Avril Lavigne. Ale mimo wszystko wole takie "klony" od klonów Britney... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: atak klonów? 02.09.02, 22:21 rodak napisał: > takim tytułem chciałbym nazwać pojawienie się na scenie muz. takich artystek > jak Michelle Branch, Vanessa Carlton i Avril Lavigne. Ale mimo wszystko wole > takie "klony" od klonów Britney... No dobrze ale nie napisałeś kogo klonami są w/w artystki. Bo ja tylko znam V.C. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: atak klonów? 03.09.02, 16:01 one są swoimi klonami)) ale ich pierwowzoru szukałbym już w Alanis Morissette, Sherryl Crow i może nawet Jewel i Tori Amos..nie, trochę przesadziłęm. Zbyt duża rozpiętość. Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Re: atak klonów? 03.09.02, 16:09 Rzeczywiście, niech sobie atakują, bo nawet jak to nie jest muzyka bardzo oryginalna to na pewno nie odpychająca. Jak jeden z przedmówców znam tylko Carlton - ładna, nieźle śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś