Gość: Anulka Pomózcie!! IP: *.miechow.com 04.03.07, 21:00 musze miec piosenke z reklamy kremu na celulit... jesli znacie wykonawce i tytul top prosze piszcie!! dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Reklama Reserved w Lizbonie - co to za 25.03.07, 22:43 kawałek? Poomooocy... Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Reklama Reserved w Lizbonie - co to za 25.03.07, 22:47 Zobacz na forum Muzyka w reklamach- link w nagłówku fMuzyka Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Przepraszam, 25.03.07, 22:48 za zaśmiecanie właśnie tam znalazłam. www.youtube.com/watch?v=lqVKOilZO2A Feist – One Evening Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert_M MasterCard IP: 81.219.127.* 07.04.07, 22:21 Witam, zaintrygowała mnie piosenka z ostatniej reklamy MasterCarda: odzyskać samochód taty. Czy ktoś mógłby pomóc Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justaaa Re: MasterCard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:32 Czy wiecie jaki tytul ma piosenka, ktora spiewa Anna Maria Jopek, tresc piosenki to"tu jestmoje niebo, nie che miec innego" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: MasterCard 04.05.07, 19:25 Anna Maria jopek " Gdy mówia mi" BTW bardzo lubiłam te piosenkę, ale po taj reklamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: please Re: MasterCard IP: *.248.232.72.static.reverse.layeredtech.com 15.06.07, 17:39 A tą mastercarda z plażą, kapelusikiem za dinary, też fajna. Zna ktoś tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leningrad cowboy Re: MasterCard IP: *.smstv.pl 15.06.07, 18:33 Tim McGraw - Just To See You Smile jeśli dobrze myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: piosenki z reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:39 Szukam melodii jaka leci w reklamie podziel się posiłkiem pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik najnowsza reklama -danone fantasia IP: *.promax.media.pl 29.10.07, 21:10 wisienki i truskawki tańczące- co to za piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet.plum Re:- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.petrus.com.pl 02.11.07, 10:56 a co z piosenka z reklamy Rzeczpospolitej? zna ktos? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofikmaly Re:- jeśli masz pytanie to tu. IP: 80.54.100.* 08.12.07, 19:04 zna ktoś może piosenkę z reklamy chyba jakiegoś banku, w której kobieta wyrzuca skarpetki za okno, bo już się jej nie przydadzą do przechowywania pieniędzy a słowa jakoś tak: tomorrow is another day...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespertine b.stara reklama lot-u i seat IP: *.eranet.pl 30.01.08, 21:17 1. Jakiś 4 lata temu w tv leciała taka reklama Lot-u w której jakaś baba huśtała się na huśtawce na tle nieba. Piosenka w tle była w jakimś niezrozumiałym języku... zna ktoś? 2.Całkiem niedawno widziałam reklamę seata(?) z czerwonym samochodem. Piosenka była po włosku... pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirt Re:Piosenki z reklam - jeśli masz pytanie to tu. IP: 78.104.125.* 18.04.08, 17:10 Szukam tego: www.kolmio.pl/zagadki/data/zagadka%20265.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siv Re:Piosenki z reklam - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 12:47 potrzebuje piosenki z nowej reklamy heyah, tej co tańczą na dyskotece, z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matteo Gingers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 21:58 Znacie kawałek z reklamy Gingers beer "imbir imbir"? Bardzo mi zależy... może wiecie gdzie ją ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rożek Heyah Rożek IP: 89.174.55.* 24.06.08, 16:37 Bardzo fajnie jest, kiedy ja dzwonię do Ciebie. Kiedy ja dzwonię wtedy Ty jesteś w niebie. dzwonkiheyah.pl/dzwonek.php?plik=3 Odpowiedz Link Zgłoś
zazaz3 Re: Heyah Rożek 28.06.08, 14:10 No to jeszcze -co to jest za utwór a la Prodigy w reklamie piwa Desperado!??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa reklama Plus'a ... trzech telefomow Nokia eseries IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 14:17 słowa piosenki są ..(jesli tak sie to pisze) 'say somethint the where you are...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Chupacabra Nescafe Espresso IP: 87.204.115.* 19.08.08, 00:34 Co to za utwór w tle reklamy Nescafe Espresso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Chupacabra Re: Nescafe Espresso IP: 87.204.115.* 22.08.08, 17:32 Co to za utwór w tle reklamy Nescafe Espresso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Nescafe Espresso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 22:02 S. Prokofiev "Dance of Knights" from "Romeo and Juliet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Chupacabra Re: Nescafe Espresso IP: 87.204.115.* 28.08.08, 21:08 Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: reklama Plus'a ... trzech telefomow Nokia ese 22.08.08, 21:42 Mam pytanie o tą samą piosenkę, jakby ktoś wiedział co to jest to poproszę Gość portalu: jaa napisał(a): > słowa piosenki są ..(jesli tak sie to pisze) 'say somethint the > where you are...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Chupacabra Re: reklama Plus'a ... trzech telefomow Nokia ese IP: 87.204.115.* 24.08.08, 21:24 Adam Salkeld & Neil Pollard & Paddy Dalton - Waiting For You Odpowiedz Link Zgłoś
dolnaslazaczka whirlpool 23.08.08, 18:41 NIECH MI KTOŚ POMOŻE, BO NIE MOGE SOBIE PRZYPOMNIEĆ, CO TO ZA UTWÓR LECI W TLE REKLAMY LODÓWKI CZY PRALKI WHIRPOOLA?!! PLISSS, BO MOJA AMNEZJA MI ŻYĆ NIE DAJE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: whirlpool IP: *.globalconnect.pl 21.09.09, 00:28 to jest 58 min hotel costes 4 zapraszam do sciagniecia\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaaa ACTIVE JET IP: 80.50.235.* 28.10.08, 19:24 Zna ktoś piosenkę z reklamy active jet? bardzo mi zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony ludek Re: piosenki z reklam IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 18:56 czy ktos zna nazwe leku lub wie na jakiej wtyczce zostal zrobiony FX do tej reklamy reklamy (bodajze syrop na kaszel albo krople do nosa). byla czesto transmitowana na antenie wszystkich wiekszych stacji. z reklamy tej zapamietalem nagle pojawiajacego sie zielonego ludka - i wtedy wlasnie uslyszec mozna bylo ten bardzo charakterystyczny dzwiek. ten sam efekt byl w takiej piosence: david west - suffering island (od 0:15, powtarza sie co jakis czas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: piosenki z reklam IP: *.gprs.plus.pl 24.11.08, 21:53 czy ktos zna tytuł piosenki z reklamy Nescafe Gold na sieta, ktora teraz bardzo czesto sie pojawia w tv. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikus Re:reklama forda - melodia znana ze stadionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 21:12 cześc chodzu mi o melodię, którą wykorzystał chyba Ford w reklamie , która była puszczana przed meczami ligi Mistrzów w skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Co to za baba zawodzi w reklamie fiata?. IP: *.interblock.pl 24.11.08, 22:26 Po wlosku jeczy jak stara krowa.Jak tylko to slysze to zmusozny jestem sciszyc glos.Ale z ciekawosci zapytam co to za babskot ak zawodzi po wlosku.Moze na youtubie sobie zapuszcze i posmieje z tego nieudolnego wokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Creaturaaaaaaaa Re: Co to za baba zawodzi w reklamie fiata?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 22:48 nie wiem o której reklamie fiata mówisz. nie wiem jaka teraz leci w tv, ale była kiedyś reklama chyba fiata brava, w której babka śpiewała po włosku - www.youtube.com/watch?v=Lu-F-MUQhiw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assssssaaaaaaaaaaa Re: Co to za baba zawodzi w reklamie fiata?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 22:50 www.youtube.com/watch?v=Lu-F-MUQhiw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibit Z reklamy ERY IP: *.gprs.plus.pl 26.11.08, 15:12 teraz leci w TV reklama ERY z fajną świateczną piosenka jingle bells, tylko niewiem dokładnie kto ja wykonuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukuję !!! Kawałek z najnowszej reklamy banku Millenium !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 00:59 Tej z wielkimi, różowymi literami - polska piosenka - zna ktoś, proszę o tytuł i wykonawcę! Z góry DZIĘKUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Kawałek z najnowszej reklamy banku Millenium 28.11.08, 10:34 Łukasz Zagrobelny - `Wolny Wybór` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li piosenka z konkursu kinder bueno i levis? IP: *.tvk.torun.pl 03.12.08, 22:15 laseczka spiewa mniej wiecej you're my mountain you're my love like a fountain you're the ladies sensation you're the new revelation nigdzie nie moge tego znalezc jakby ktos znal to PROOOOSZE o odp mozna tego posluchac na stronce www.kinderbueno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal 36,6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 18:52 jak sie nazywa piosenka i jaki wykonawca ja spiewa... reklama 36,6 gdzie dziewczyna wyciaga z kieszeni chlopaka... mam wrazenie ze spiewaja mniej-wiecej cos takiego "I'm not so sure, you know, I'm not so sure, you know, I'm not so sure, you know... itd" prosze pomozcie!!!!! z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: piosenki z reklam- jeśli masz pytanie to tu. IP: 195.116.217.* 08.12.08, 21:35 uparcie poszukuję piosenki ze świątecznej reklamy tchibo... i nic nie mogę znaleźć ((((( proszę pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: piosenki z reklam- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 15:33 Catch a falling star and put it in your pocket, Never let it fade away! Catch a falling star and put it in your pocket, Save it for a rainy day! ta babka co śpiewa w reklamie to raczej nieznana zbytnio wykonawczyni a piosenka dosyć stara juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: piosenki z reklam- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.chello.pl 25.12.08, 23:29 Co to za muza(bez słów) która od jakiegoś czasu przewija się w reklamach Open Finanse? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: piosenki z reklam- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.chello.pl 25.12.08, 23:30 ups,Open Finance miało być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znalazłam! piosenka ze świątecznej reklamy tchibo ;) IP: *.radom.vectranet.pl 28.12.08, 16:06 Nina Wall "Catch A Falling Star" też jej długo szukałam, ale się udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka zna ktos ta piosenke? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 16.01.09, 20:34 ostatnio w tv często leci reklama, niestety nie pamiętam czego, ale piosenka z niej leci mniej wiecej tak 'take my hand so we can fly, love will make us touch the sky' wiem ze moglabym znalezc po tym fragmencie napewno w googlach ale probowalam i niestety nic z tego;p Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: zna ktos ta piosenke? 16.01.09, 20:49 to z reklamy Hortexu,utwór powstał na potrzeby reklamy Tworcą muzyki jest Bartosz Dziedzic. Piosenkę `Lovely place` wykonał Krzysztof Kubis www.hortexlovelyplace.pl/ www.youtube.com/watch?v=zHzhEtOfc2k&eurl=http://muzykazreklam.pl/t6636.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t toyota IP: 88.220.177.* 02.09.09, 11:15 Toyota - szukam wykonawcy piosenki do nowej reklamy Toyoty yaris, usłyszałam w radiu i brzmiała po francusku. Odpowiedz Link Zgłoś