Dodaj do ulubionych

nowa płyta Petera Gabriela

IP: *.compromis.pl / 192.168.1.* 22.09.02, 22:08
Nie potrafię się od niej oderwać, z każdym odtworzeniem coraz bardziej mnie
uzależnia.Mroczna, smutna i niewiarygodnie piękna i mądra płyta.
Dla mnie absolutny diament.
Obserwuj wątek
    • Gość: mech Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 23.09.02, 13:32
      slyszalem wczoraj w minimaxie
      lece do sklepu!

jak na razie najlepszy "i grieve" - cos niesamowitego!!!!!!!!
      • cze67 Re: nowa p?yta Petera Gabriela 23.09.02, 14:00
        Jak sie ma ta plyta do innych plyt Petera? I jak sie maja inne utwory na tej
        plycie do Barry Williams Show (brrr)?
    • Gość: petrosus Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / 10.1.0.* 23.09.02, 14:05
      Ja słyszałem tylko to, co puszczał Kaczor w MiniMaxie. NIESAMOWITE.
      • Gość: gonzo Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 14:25
        barry williams jest najgorszym kawałkiem co nie znaczy że słabym
        płyta jest wspaniała
    • Gość: olo Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 14:50
      Płyta zdecydowanie lepsza od US, troszeczkę zaskakuje, chociaż nie jest takim
      kamieniem milowym jak SO, czy Birdy. Zdecydowanie zgadzam się, każde
      przesłuchanie wciąga, pozwala wyłuskać coś nowego, zwrócić uwagę na inny utwór,
      inny nawet fragment muzyczny. To było typowe kiedyś dla Genesis, teraz dla
      Gabriela. Można powolutku smakować... Szkoda, że cena taka koszmarna - w MM
      59.99 w promocji!
      • Gość: why? Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.unisoft.com.pl 24.09.02, 07:58
        Płyta rewelacja. Równa na b. wysokim poziomie. wiele kawałków zwaliło mnie :I
        GRIEVE , GROWING UP, SIGNAL TO NOISE, DARKNESS,SKY BLUE, MY HEAD SOUND LIKE
        THAT.Trochę przypomi mi surowością 3 czy 4.peter to jednak klasa
    • Gość: koliber Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: 149.156.12.* 28.09.02, 09:12
      Znakomita, zapoznałem się z nią w ostatnich dwóch Minimaxax i kupuję
    • vulture UP 28.09.02, 10:38
      Jest super. Wprawdzie dwa utwory ("Burning Up" i "Barry Williams Show")
      regularnie pomijam, ale reszta bardzo mi się podoba. Szkoda tylko, że aż 10 lat
      trzeba było czekać (nie licząc różnych projektów i soundtracków). Najbardziej
      chyba przypadł mi do gustu pierwszy utwór...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka