Gość: allegra IP: *.compromis.pl / 192.168.1.* 22.09.02, 22:08 Nie potrafię się od niej oderwać, z każdym odtworzeniem coraz bardziej mnie uzależnia.Mroczna, smutna i niewiarygodnie piękna i mądra płyta. Dla mnie absolutny diament. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mech Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 23.09.02, 13:32 slyszalem wczoraj w minimaxie lece do sklepu! jak na razie najlepszy "i grieve" - cos niesamowitego!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: nowa p?yta Petera Gabriela 23.09.02, 14:00 Jak sie ma ta plyta do innych plyt Petera? I jak sie maja inne utwory na tej plycie do Barry Williams Show (brrr)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrosus Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / 10.1.0.* 23.09.02, 14:05 Ja słyszałem tylko to, co puszczał Kaczor w MiniMaxie. NIESAMOWITE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 14:25 barry williams jest najgorszym kawałkiem co nie znaczy że słabym płyta jest wspaniała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 14:50 Płyta zdecydowanie lepsza od US, troszeczkę zaskakuje, chociaż nie jest takim kamieniem milowym jak SO, czy Birdy. Zdecydowanie zgadzam się, każde przesłuchanie wciąga, pozwala wyłuskać coś nowego, zwrócić uwagę na inny utwór, inny nawet fragment muzyczny. To było typowe kiedyś dla Genesis, teraz dla Gabriela. Można powolutku smakować... Szkoda, że cena taka koszmarna - w MM 59.99 w promocji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: why? Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: *.unisoft.com.pl 24.09.02, 07:58 Płyta rewelacja. Równa na b. wysokim poziomie. wiele kawałków zwaliło mnie :I GRIEVE , GROWING UP, SIGNAL TO NOISE, DARKNESS,SKY BLUE, MY HEAD SOUND LIKE THAT.Trochę przypomi mi surowością 3 czy 4.peter to jednak klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: nowa płyta Petera Gabriela IP: 149.156.12.* 28.09.02, 09:12 Znakomita, zapoznałem się z nią w ostatnich dwóch Minimaxax i kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
vulture UP 28.09.02, 10:38 Jest super. Wprawdzie dwa utwory ("Burning Up" i "Barry Williams Show") regularnie pomijam, ale reszta bardzo mi się podoba. Szkoda tylko, że aż 10 lat trzeba było czekać (nie licząc różnych projektów i soundtracków). Najbardziej chyba przypadł mi do gustu pierwszy utwór... Odpowiedz Link Zgłoś