Dodaj do ulubionych

Kostek Yoriadis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 16:59
Co się dzieje z gościem? Ktoś wie?!
Obserwuj wątek
    • wojtow Re: Kostek Yoriadis 30.10.05, 07:47
      chyba wyjechał za granicę ale nie wiem
      kurcze szkoda że o nim nic nie słychać ma rewelacyjny głos
    • Gość: lupus Re: Kostek Yoriadis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:32
      W Polsce brakuje takich mocnych, męskich głosów. Szkoda, że Kostek zamilknął.
      Pewnie wrócił do ojczyzny swoich przodkow- słonecznej Grecji. W Polsce klimat
      nie służy artystom (i nie tylko im).
      • wojtow Re: Kostek Yoriadis 30.10.05, 09:17
        gdzieś czytałam o jego wyjeździe, ale on chyba wyjechał z zespołem w celach
        zarobkowych, raczej nie do Grecji
    • ilhan Re: Kostek Yoriadis 30.10.05, 09:36
      Z niepotwierdzonych źródeł wiadomo, że już wkrótce Kostek dołączy do reaktywowanego Papa Dance by wspólnie z Pawłem Stasiakiem nagrać "Poniżej krytyki" XXI wieku.
      • Gość: agnes53 Re: Kostek Yoriadis IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 05.11.05, 22:43
        Rację ma Ilhan!
        Kostek dołączy do Papsów i będzie to bez wątpienia wydarzenie, przy którym
        nawet reaktywacja The Beatles (chociaż nieplanowana)nie zasługuje na
        wspominanie.
    • Gość: maciek Re: Kostek Yoriadis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:01
      Kostek, wracaj chłopie i reaktuwuj Human.
      Kawał głosu. Zajebisty koleś!
    • wojtow Re: Kostek Yoriadis 06.11.05, 07:18
      Papa Dance............
      Niech wraca do Human !
      • Gość: agnes53 Re: Kostek Yoriadis IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 06.11.05, 19:22
        Tak wybitna osobowość jak Kosti może realizować się jedynie w tak ponadczasowym
        zespole jak Papa Dance!!
        • Gość: alien Re: Kostek Yoriadis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:15
          Jaja sobie robisz. Posłuchaj, dziłcho, płyty Human. Bo to jedna z lepszych
          rockowych płyt lat 90-tych w tym kraju.
          • Gość: Jacenty Re: Kostek Yoriadis IP: *.chello.pl 06.11.05, 23:26
            Widzę że niektórzy "jadą" tu sobie po Kostku. Tak się zastanawiam, czy to
            głupota, czy tylko ignorancja. Swoją drogą ciekawe czy "jadący" nie mają w swoim
            życiorysie fragmentów, których się odrobinę krępują wink
    • wojtow Re: Kostek Yoriadis 07.11.05, 19:53
      Nie ma się czego krępować wink o la la

KJ ma naprawdę świetny głos.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka