Gość: lupus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 16:59 Co się dzieje z gościem? Ktoś wie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: Kostek Yoriadis 30.10.05, 07:47 chyba wyjechał za granicę ale nie wiem kurcze szkoda że o nim nic nie słychać ma rewelacyjny głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus Re: Kostek Yoriadis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:32 W Polsce brakuje takich mocnych, męskich głosów. Szkoda, że Kostek zamilknął. Pewnie wrócił do ojczyzny swoich przodkow- słonecznej Grecji. W Polsce klimat nie służy artystom (i nie tylko im). Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Kostek Yoriadis 30.10.05, 09:17 gdzieś czytałam o jego wyjeździe, ale on chyba wyjechał z zespołem w celach zarobkowych, raczej nie do Grecji Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Kostek Yoriadis 30.10.05, 09:36 Z niepotwierdzonych źródeł wiadomo, że już wkrótce Kostek dołączy do reaktywowanego Papa Dance by wspólnie z Pawłem Stasiakiem nagrać "Poniżej krytyki" XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes53 Re: Kostek Yoriadis IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 05.11.05, 22:43 Rację ma Ilhan! Kostek dołączy do Papsów i będzie to bez wątpienia wydarzenie, przy którym nawet reaktywacja The Beatles (chociaż nieplanowana)nie zasługuje na wspominanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kostek Yoriadis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:01 Kostek, wracaj chłopie i reaktuwuj Human. Kawał głosu. Zajebisty koleś! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Kostek Yoriadis 06.11.05, 07:18 Papa Dance............ Niech wraca do Human ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes53 Re: Kostek Yoriadis IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 06.11.05, 19:22 Tak wybitna osobowość jak Kosti może realizować się jedynie w tak ponadczasowym zespole jak Papa Dance!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: Kostek Yoriadis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:15 Jaja sobie robisz. Posłuchaj, dziłcho, płyty Human. Bo to jedna z lepszych rockowych płyt lat 90-tych w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Kostek Yoriadis IP: *.chello.pl 06.11.05, 23:26 Widzę że niektórzy "jadą" tu sobie po Kostku. Tak się zastanawiam, czy to głupota, czy tylko ignorancja. Swoją drogą ciekawe czy "jadący" nie mają w swoim życiorysie fragmentów, których się odrobinę krępują Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Kostek Yoriadis 07.11.05, 19:53 Nie ma się czego krępować o la la KJ ma naprawdę świetny głos. Odpowiedz Link Zgłoś