winka25 16.11.05, 11:55 Święta coraz bliżej. Czy moglibyście podać tytuły i wykonawców świątecznych i zimowych utworów . Mogą być polskie i zagraniczne. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panna a Re: świąteczne piosenki IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.05, 15:32 'Last Christmas' Whoam!, jestem pierwsza XD Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: świąteczne piosenki 16.11.05, 15:34 Czyli najbardziej znienawidzony przeze mnie utwór wszechczasów. Jak ja tego nienawidze THe Darkness - christmas time(don't let the bells end) Slade - Merry xmass everybody Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: świąteczne piosenki 16.11.05, 17:26 Z polskich moje ulubione to wszystkie z płyty Lady Pank "Zimowe graffiti" - dla mnie płyta o tej tematyce nieskończenie piękna od lat (moja prywatna opinia). Z zagranicznych mam kilka ulubionych I Wham tu się nie załapał. W sumie to mam sporo tytułów - jak będę w domku to zeskanuję okładki płyt (hmm, ciekawe gdzie one po paru miesiącach) i wyślę, dobrze? To będzie dla mnie szybciej aniżeli bym wypisywała. Dodam jeszcze, że o ile dobrze pamiętam rok temu był tutaj taki wątek i chyba sporo tytułów tam wpisano (może da się poprzez wyszukiwarkę?). Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś
marilou81 Re: świąteczne piosenki 16.12.05, 23:04 *Macy Gray-"Winter wonderland" *Whitney Houston- "one moment in time" *Wham-"last christmas" *Melanie Thorton- "wonderful dream","holidays are coming" <coca-cola> *Mariah Carrey-"all i want for christmas is you","joy to the world" *Bro'sis- "the gift" *John Lennon-"so this is christmas" *Brenda Lee-"rockin around the christmas tree" *Shakin Stevens-"merry christmas everyone" *Frank Sinatra-"let it snow" *Bing Crosby,Frank Sinatra&Nat King Cole-"holly jolly christmas" *Chris Rea-"drivin home for christmas" *Nat King Cole-"deck the halls" *The Darkness-"christmas time" the darkness *Live8-R.Williams,Dido,KEane,Travis,The Darkness,P.McCartney,Bono-"do they know it's christmas" *Edyta Górniak-"pada śnieg" *......-"mistletoe and wine" *......-"santa clous is coming to town" *......-"we wish you a merry christmas" *......-"oh come all ye faithfull" *......-"let it snow!let it snow!let it snow!" Odpowiedz Link Zgłoś