Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 01:10 jestem ciekawa jak bedzie nowa plyta MAFII.chetnie kupie.maja byc w Empiku przy Nowym Swiecie 23 listopada-to moze przy okazji zlowie jakies autografikiwww.mafia.kielce.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: MAFIA "VENDETTA". IP: 194.181.0.* 21.11.05, 20:29 Widzialem gdzies na jakiejs stronie z muzyka okladke plyty - apetycznie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 01:15 niestety nie zdarzylam na podpisanie plyty,ale kupilam plytke.PLYTA JEST PO PROSTU SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.tele2.pl 28.11.05, 22:40 a które kawałki najbardziej Ci się podobają? Moim zdaniem "niewidzialny dom" i ta pierwsza (chyba "stąd do wieczności"). Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:41 podoba mi się cała płyta i naprawdę ciężko wybrać,bo wszystkie numery są cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:22 plyta zawodowarock&roll po prostu az nie moge sie oderwac od sluchania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:27 bylam w Empiku i widzialam ich wystep akustyczny.bardzo mi sie podobalo- zywiolowo i bardzo ciekawie brzmi to co graja na plycie w wersji akustycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 13:12 plyta bardzo bardzo mi sie podoba i slucham jej non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valpurgia Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:15 wlasnie slyszalam ich wczoraj w radiu centrum - calkiem ciekawe numery maja z tego co slyszalam w audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:59 Bylem ostatnio w Empiku na ich koncercie akustycznym - szkoda, ze tak krotko - fajnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 11:22 Moim zdaniem to chyba ich najciekawsza plyta w historii zespolu z tego co sobie posluchalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 04:01 Jest ciekawie - owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.tele2.pl 30.11.05, 16:50 czy ktoś wybiera się dziś na koncert Mafii w Warszawie do Nowego Bolka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:17 widzialam chyba ostatnio ich klip do utworu "Warszawska noc" - prosty i bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomislaw Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:02 "Warszawska noc"?calkiem ladna balladka-tez widzialem klip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia mizia Re: MAFIA "VENDETTA". IP: 194.181.0.* 03.01.06, 16:21 Przyznam, ze zle mi sie do tej pory kojarzyla ta kapela, ale ostatnio zaczelam sie natykac na jakies wzmianki w necie na ich temat, gdzies widzialam chyba nawet i zaryzykowalam posluchaniem ich nowej plyty przy okazji wizyty w Empiku i przyznam, ze jestem pod bardzo duzym i pozytywnym wrazeniem tego co dokonali na "Vendecie". Plyta podoba mi sie zarowno od strony muzycznej jak i tekstowej - bardzo, bardzo ciekawie sie dzieje w tych slowach. Dziwi mnie tylko fakt, ze jeszcze o nich glosniej nie slychac, tym bardziej, ze jest tam kilka numerow, ktore w sumie sa naprawde robiace wrazenie. W kazdym badz razie - plyte kupilam i jestem z tego zakupu niezmiernie zadowolona i goraco polecam tym, ktorzy lubia dobra rockowa muzyke i mam nadzieje, ze to dopiero obiecujacy poczatek tego co Mafia zdzialala na "Vendecie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolstoy Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 02:34 posluchalem,ale bardziej mnie interesuje jak wychodza na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:55 hmmm.fajnie sie slucha tej plyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietras Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:57 osobiscie znam lepsze plyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 02:12 A ja myślę że jest naprawdę bardzo dobrze i oby tak dalej grali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 04:14 właśnie słyszałem ich dzisiaj w radiu dla ciebie - całkiem przyjemny ten numer "warszawska noc a po niej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karambol Re: MAFIA "VENDETTA". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 01:22 a ja slucham zarabistej plytki - konkretnie to najnowsza plyta zespolu Mafia pt. "Vendetta".swietnie sie jej slucha,kapitalne brzmienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serena Re: mafia "vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 03:22 jest okirozumiem,ze ktos nie jest kultowy nie jest fajkny i wogole bo zeby mial byc to muysial by byc fajny i wogole.chyle czola przed chlopakami o to ze walcza o swoje i nalezy im sie miejsce w czcigodnym gronie uwielbianych przez tl;um mase czy jak kto woli.oby taak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: mafia "vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:01 Podoba mi się ta ich nowa płytka,tylko czemu tak mało o nich słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: mafia "vendetta". 11.05.06, 00:12 kiedys bylam ich fanką szczegolnie "gabinety"uwazam doo tej pory za bardzo fajna plytke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixo Re: MAFIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:25 hehehehe piękny reklamowy wątek, na siłę odświeżany, ale jak nie ma innego sposobu na promocję... tylko troszkę zbyt grubymi nićmi szyte to wszystko. nie zaśmiecajcie forum, OK? ten cudny zepół ma włąsną stronę (ojeju!) - wystarczy. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafirek Re: MAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:42 reklamowy watek? o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixo Re: MAFIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:32 Gość portalu: szafirek napisał(a): > reklamowy watek? o co chodzi? dokładnie o to, o czym napisałam powyżej. tak trudno zrozumieć? wątek założony i kontynuowany przez niezliczoną ilość zachwyconych (hehe) gości tylko po to, żeby zaśmiecić forum. no ale jeśli choć JEDNA osoba da się nabrać na te zachwyty i nabędzie JEDEN egzemplarz rzeczonej płyty, to już i tak sukces (biorąc pod uwagę "sprzedawalność" tego żenującego wydawnictwa). i żeby ten wątek w końcu wymarł - spadam stąd i więcej nic tłumaczyć nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bon apetit Re: MAFIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:48 ciekawe,ciekawe coz za profesjonalizm i zmysl detektywistyczny. dobre sobie hehehe. plyte nabylem i jest spox. natomiast czemu mialoby to byc zenujace wydawnictwo? szczerze jest to jedna z ciekawszych rzeczy ktora zostala wydana w ciagu ostatniego czasu w Polsce, dlatego nie rozmumiem tego komentarza. a to ze pojawiaja sie wpisy - czemu maja sie nie pojawiac, skoro ludzie chca cos tam napisac? wiadomo, ze predzej sie wpisza Ci co slyszeli i co sie podoba - i co w tym mialo by byc zlego? czy w tym kraju kazdy muis byc wsciekly i wiecznie niezadowolony i musi narzekac? czy to zle jak sie komus podoba fajna i na niezlym poziomie muza? mam dosyc takich kontestatorskich i niegatywnych postaw. oby wiecej takich plyt jak "Vendetta" Mafii powstawalo w Polsce - kraju specjalnej troski muzycznej i pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie myslacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: MAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:55 a mnie sie po prostu nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: MAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:37 wlasnie slyszalam przed chwila jakis ich nowy numer,nie pamietam tytulu-ale tam trzesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator Re: MAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:19 Ale wy wszyscy jesteście na maksa głupi i gadacie takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korba Re: MAFIA IP: *.ath.cx 29.05.06, 08:36 Witam wszystkich dyskutantów i pozdrawiam (i tych na "nie" i tych na "tak"). Pozwoliłem sobie wejść na to forum, ponieważ zauważyłem spory ruch w temacie dotyczącym mojej kapeli. Z kazdym artystycznym wytworem, czy to muzycznym, czy plastycznym, itd., wiążą się kontrowersje odbiorców. Jednym się podoba innym nie. I oto w tym wszystkim właśnie chodzi. W każdej dziedzinie muszą występować "tarcia", bo inaczej byłoby nudno (gdyby np. wszystkim coś się podobało lub wszystkim nie podobało). Dla mnie osobiście wykładnikiem zainteresowania "Vendettą" jest liczba postów na ichniejszym forum. Pozdrawiam. P.S. info dla zwolenników. Piosenka "Zawieszony" z płyty "Vendetta" weszła jako nowość na Listę Przebojów Radia WAWA. Możesz oddać głos z naszej strony www.mafia.kielce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus Re: MAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:27 no i co z tego? mam Was serdecznie dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: MAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:56 No i co jeszcze mądrego i elokwentnego napiszesz więcej w tym temacie? Czyżby mały zasób słow, czy może frustracja, a może po prostu zawiść i niechęć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus Re: MAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:56 a dlaczego niby zazdrosc?tez wymyslilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: Mafia "Vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:35 Fajny ten Wasz numer "Zawieszony" Słyszałem go w Radiu Wawa. Nieźle - jak tak dalej pójdzie to może nawet skuszę się i kupię Waszą płytkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Mafia "Vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 10:55 Ciekawe jak to jest,że jakoś nie mogę na nich natrafić np w VIVIE albo MTV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a fe Re: Mafia "Vendetta". IP: *.c29.msk.pl 20.06.06, 14:08 no to poczekaj... a z resztą... odkąd do na vivie czy mtv jest puszczana naprawde dobra muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mafia "Vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 00:27 Te wpisy sa zenujace. Co, 3 osoby (chociaz prawdopodobnie jedna) od dystrybutora dostaly prikaz, zeby rozreklamowac kolejny nedzny polski smiec? A moze, co gorsza, same "artysty" sie tu wpisuja? To ma byc niby akcja marketingowa? Proponuje wykupic jeszcze ze dwa semstry marketingu w jakiejs prywatnej podyplomowce, bo daleko tak nie zajedziecie. Podpowiem na przyszlosc - zdradzily was oczywiscie te same adresy internetowe (wlasciwie koncowki domen) oraz podpisywanie sie w postach jakimis banalnie brzmiacymi imionami. Czy Wy pierwszy raz na forum internetowym jestescie? Tu sa ludzie, ktorzy nazywaja sie "costamcostam cytadela finansjery", "piecyk gazowy" albo "wieslawa siemiatkowska". A Wy tu serwujecie jakies kasie, tomki, igi, krzyski i sereny. I to na dodatek wszystko (niemal) malymi literami. Chcieliscie byc sprytni, ale wyszlo jak to w Polsce zwykle bywa. Przasnie i wiesniacko (mieszkancow wsi informuje, ze "wiesniactwo" to stan umyslu, i nie koniecznie ma zwiazek z miejscem zamieszkania). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzodziwnynick Re: Mafia "Vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 01:40 Się czepiasz mądralo bądź madralińska.Skoro tak Ci to przeszkadza to po co się wpisujesz-nie mądrzej i roztropniej byłoby po prostu przemilczeć?Wypowiedzi są raczej różne.Tutaj nie ma chyba aż tak jednorodnie-widocznie słabo szukałeś/szukałaś.Ponadto skoroś taka/taki mądry/mądra-to że jakieś są tam końcówki to jeszcze o niczym nie świadczy jełopku/jełopko.A z nickami to nie przesadzaj bo to świadczy tylko żle o Tobie,że poza internetem możesz świata nie widzieć,a to nie jest zdrowe dla psychiki i prawidłowego poczucia estetyki.Zamiast takie bzdury wypisywać przyznaj się że jesteś niespełnionym muzykiem,albo po prostu osobą która działa w afekcie durnej zawiści.Mnie ten temat nie przeszkadza.Jest tyle tematów,a ten akurat jakoś Tobie nie przypasił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixo Re: Mafia "Vendetta". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:15 hahahahahaha! ""przyznaj się że jesteś niespełnionym > muzykiem,albo po prostu osobą która działa w afekcie durnej zawiści"" no no, Wrecekrzepki, ale Ci pan merketingowiec pojechał zawiść o dokonania zespołu Mafia to jest właśnie to, co my wszyscy czujemy. ja np. nie sypiam po nocach... PS. skończcie już kochani reklamowanie Waszej (albo Waszych kumpli) kapeli, i wyzywanie od jełopów tych, którzy zwietrzyli Waszą grubaśnymi nićmi szytą supersprytną akcję raklamową na rzecz tej strasznej, badziewnej, miejmy nadzieję że ostatniej w karierze płyty. Kto miał ją kupić pewnie udał się po pierwszych postach "kasiuni" (czy jak jej tam) i jej koleżanek w podskokach do empiku i z wypiekami na twarzy pochwycił płytę "Vendetta" (hehe) w dłonie, przytulił do serca i pobiegł do kasy, a następnie załadował do discmana i delektuje się nią do dziś. I w ten sposób sprzedaż osiągnęła 100 tys. egzemplarzy. Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Mafia "Vendetta". IP: *.betanet.pl 23.06.06, 22:08 to straszne, jak ludzie mogą nie lubić muzyki tylko dlatego, że jest nasza, polska, i to z kielc, to smutne naprawdę i ja nie mogę tegopojąć, a przecież w tej muzyce jest serce na tacy i wszystko to, czego każdy normalny odbiorca oczekuje od rokowego krążka! ale nie, dla niektórych dobre jest tylko, co z zachodu, czego durnych tekstów nawet nie rozumieją, oni sie po prostu boją prawdy o życiu i prawdziwych emocji, smutne... co za krasj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezmerize Re: Mafia "Vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 00:08 No to żeś wyczesał po całości - długo chyba nad tym myślałeś, ale raczej zdecydowanie mozolnie i bezpłciowo?)))))))))))))))))))) Natomiast co do Mafii jeszcze ich nie słyszałem w nowm składzie.........może się za dnia przejdę do empiku i łaskawie posłucham co wyrzeźbili na płycie, ale ostatnio jest tak gorąco, że człowiek nie ma na nic ochoty tylko siedzieć albo w jakieś lodówce, albo w cieniu, albo w basenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Re: Mafia "Vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:10 hmm...slyszalem w radiu jakis ich nowy numer "zycie takie jest"...hmm numer spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boksowytrendak Re: Mafia "Vendetta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 02:54 mnie tez podoba się ten numer. Odpowiedz Link Zgłoś