ultraviolet6 28.11.05, 10:50 Chodzi mi o zespół, który nagrał cover "Every little thing she does is magic" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: jak się nazywa ten zespół ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:00 właśnie jak?? sama szukałam ale dałam sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia1987 The Police IP: *.lodz.mm.pl 04.12.05, 18:19 cos kiepsko szukalyscie Though I’ve tried before to tell her Of the feelings I have for her in my heart Every time that I come near her I just lose my nerve As I’ve done from the start Every little thing she does is magic Everything she do just turns me on Even though my life before was tragic Now I know my love for her goes on Do I have to tell the story Of a thousand rainy days since we first met It’s a big enough umbrella But it’s always me that ends up getting wet Every little thing she does is magic Everything she do just turns me on Even though my life before was tragic Now I know my love for her goes on I resolve to call her up a thousand times a day And ask her if she’ll marry me in some old fashioned way But my silent fears have gripped me Long before I reach the phone Long before my tongue has tripped me Must I always be alone? Every little thing she does is magic Everything she do just turns me on Even though my life before was tragic Now I know my love for her goes on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia1987 Re: The Police IP: *.lodz.mm.pl 04.12.05, 18:24 kajam sie, nie zauwazylam, ze Wam chodzi o cover...no i znowu wyszlam na ****** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: The Police IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:22 nic sie nie stało) liczą się dobre chęci Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: jak się nazywa ten zespół ? 05.12.05, 22:49 I co? Nadal nikt nie wie ?? Nigdzie nie mogę tego znaleźć, a podoba mi się ta wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: jak się nazywa ten zespół ? 05.12.05, 22:50 szukalam i naprawde chcialam Ci pomoc, ale rzeczywiscie nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: jak się nazywa ten zespół ? 05.12.05, 22:52 Dzięki Kinia Piszę, bo może komuś się jednak obiła o uszy nazwa tego zespołu. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: jak się nazywa ten zespół ? 05.12.05, 22:59 To chyba to Kiniu, dzięki ) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: jak się nazywa ten zespół ? 05.12.05, 22:59 wpisalam tytul w DC++ i mi wyskoczylo takie cudo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: jak się nazywa ten zespół ? 05.12.05, 22:54 Sister Hazel lub The Flying Pickets, according to: www.coversproject.com/artist/police Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: jak się nazywa ten zespół ? 05.12.05, 22:57 Dzięki! Sprawdzę to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: jak się nazywa ten zespół ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 23:03 Magiczny wyszukiwacz wskazuje na: Anadivine Chaka Demus & Pliers Falling Wallendas - Chad Lawson Trio Emerson Nogueira Lee Ritenou Ra Bub Roberts A moze pomoze...:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: jak się nazywa ten zespół ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:44 Ludzie kochani jesteście wielcy) ten zespół to Ra, a wersja Anadivine też jest całkiem całkiem, jeszcze raz wielkie dzięki) Odpowiedz Link Zgłoś