Gość: kasia IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 30.11.05, 02:20 Powiedzcie prosze czy da sie tak zrobic zeby budzila mnie konkretna piosenka z komputera? jak i co mam ustawic? bo mecze sie juz caly wieczor ! pozdrawiam...kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrecekrzepki Re: POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 03:47 1. Wejdz w Start/ustawienia/panel sterowania 2. Tam wchodzisz w "zaplanowane zadania". 3. Dwuklik na "zaplanowane zadanie". 4. Dalej. 5. Tu masz liste programow. Wybierz opcje "Przegladaj..." 6. Wejdz do katalogu, w ktorym jest piosenka i dwuklik na nia. 7. Tu wybierasz, czy chcesz, zeby Cie budzila codziennie o tej samej porze, czy tylko raz, a moze co tydzien, itd (ja opisze dla opcji "tylko raz") 8. Wpisujesz godzine startu piosenki i dzien 9. Jesli masz w kompie konto z haslem, to je wpisujesz - jesli nie, to zostawiasz wolne 10. Wybierz "Otworz okno zaawansowanych wlasciwosci" 11. Wybierz "Uruchom tylko po zalogowaniu" A jesli to za trudny sposob, to istnieje wiele programow zapewne, ktore maja funkcje budzika. Az dziwne, ze Winamp jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:40 Szkoda tylko, ze to nie podnosi systemu "od zera" tylko trzeba miec wczesniej komputer wlaczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: POMOCY! IP: 195.136.112.* 30.11.05, 14:29 Nie jestem pewien, ale chyba czesc biosow ma funkcje odpalania komputera o konkretnej godzinie i dniu. Nalezy wtedy zmienic ustawienie w biosie i ustawic na odpalenie systemu 5 min przed piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia POMOCY! IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 30.11.05, 19:10 probowalam- co bym nie robila to mam odmowe dostepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:30 Wow! Nawet ja z tego skorzystalam! Fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: POMOCY! IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 30.11.05, 19:35 moze to przez to haslo? ale ja nie mam zadneog hasla a oni tam czegos ode mnie chca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:39 eee.rzeczywiscie nie udalo sie!no, u mnie tez cos z tym haslem, nie wiedzialam co wpisac, a gdy wpisalam, wyskoczyl blad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: POMOCY! IP: *.zdv.uni / *.zdv.uni-tuebingen.de 30.11.05, 21:15 a jednak sie udalo dziekuje bardzo !! Odpowiedz Link Zgłoś