Dodaj do ulubionych

Jopek/Metheny

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 22:50
Co myslicie o plycie Jopek/Metheny? Dla mnie to rewelka !!!!
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Jopek/Metheny 17.10.02, 22:59
      Jeżeli będzie Mniej śpiewu AMJ niż muzyki Pata, to rzeczywiście.
      • Gość: JA Re: Jopek/Metheny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 23:14
        greenblack napisał:

> Jeżeli będzie Mniej śpiewu AMJ niż muzyki Pata, to rzeczywiście.
        Lubisz Pata, a nie lubisz AMJ?
        • greenblack Re: Jopek/Metheny 17.10.02, 23:18
          A co w tym dziwnego?
          • Gość: ja Re: Jopek/Metheny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 23:37
            greenblack napisał:

> A co w tym dziwnego?

Przeciez ona jest z....sta !!!
            • mallina Re: Jopek/Metheny 18.10.02, 00:06
              Gość portalu: ja napisał(a):

> greenblack napisał:
              >
              > > A co w tym dziwnego?
              >
              > Przeciez ona jest z....sta !!!

To jest argument..
    • Gość: johny Re: Jopek/Metheny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 14:11
      dzidzia ma kolejna okazje zeby sie powdzieczyc
      • ella22 Re: Jopek/Metheny 18.10.02, 15:06
        dla mnie również ta płyta to rewelacja. Przynamniej mam taką nadzieję, że się
        nie zawiodę. W każdym razie nie mogę się już jej doczekać. Pozdr-
    • Gość: janek0 Re: Jopek/Metheny IP: *.acn.waw.pl 18.10.02, 19:38
      mam nadzieję, że to nie będzie coś w rodzaju kayah/bregovic (zachowując wszelkie proporcje), tj. ze to beda nowe kompozycje pata. ale cos mi se zdaje, ze tak wlasnie sie stanie.
      • Gość: Jacun Re: Jopek/Metheny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 22:46
        NA PEWNO NIE!!!Tak sie sklada, ze bylem przy nagraniu tej plyty...Pat pracowal
        jak na swoich albumach, NAPRAWDE PRACOWAL!!! Zrobil piekne rzeczy, a nasi
        muzycy byli przygotowani tak, jak nigdy dotad. Doszlo do tego, ze PM sluchal
        opinii naszego Leszka Mozdzera ! Ta plyta powinna byc naprawde duma dla AMJ i
        dla wszystkich fanow dobrej muzyki!!!!
    • munky Re: Jopek/Metheny 19.10.02, 14:34
      Gość portalu: ja napisał(a):

> Co myslicie o plycie Jopek/Metheny? Dla mnie to rewelka !!!!

Skąd wiesz czy to będzie "rewelka", płyty przecież jeszcze nie nagrali. Jeśli
      chodzi o P.Metheny to sie nie obawiam, niestety pewne obawy mam co do pani
      Jopek.
      A swoja drogą to ostatnio ze Sweet Noise, teraz Pat, kto następny w kolejce??
      DJ Red???
      • greenblack Re: Jopek/Metheny 19.10.02, 17:57
        Płyta nieprędko się ukaże. W zeszłym tygodniu Pat był w Polsce i nagrał dopiero
        fragment całej płyty. A na niej m.in. kolęda "Lulajże Jezuniu" i jakaś polska
        melodia ludowa.
        Pozdrawiam
        • Gość: As Re: Jopek/Metheny IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 19.10.02, 18:05
          greenblack napisał:

> Płyta nieprędko się ukaże. W zeszłym tygodniu Pat był w Polsce i nagrał
          dopiero
          >
          > fragment całej płyty. A na niej m.in. kolęda "Lulajże Jezuniu" i jakaś polska
          > melodia ludowa.
          > Pozdrawiam
          >

Z tego by wynikało że planowany atak ma nastąpić w okresie przedświątecznym.
        • Gość: Jacun Re: Jopek/Metheny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 22:59
          greenblack napisał:

> Płyta nieprędko się ukaże. W zeszłym tygodniu Pat był w Polsce i nagrał
          dopiero
          >
          > fragment całej płyty. A na niej m.in. kolęda "Lulajże Jezuniu" i jakaś polska
          > melodia ludowa.
          > Pozdrawiam
          >

Nagral cala,,kolego
      • Gość: Kleo Re: Jopek/Metheny IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 19:51
        munky napisał:

> Gość portalu: ja napisał(a):
        >
        > > Co myslicie o plycie Jopek/Metheny? Dla mnie to rewelka !!!!
        >
        > Skąd wiesz czy to będzie "rewelka", płyty przecież jeszcze nie nagrali. Jeśli
        > chodzi o P.Metheny to sie nie obawiam, niestety pewne obawy mam co do pani
        > Jopek.
        > A swoja drogą to ostatnio ze Sweet Noise, teraz Pat, kto następny w kolejce??
        > DJ Red???

Kolego drogi, chyba nikłe masz pojęcie o nagrywaniu płyt, przynajmniej tych w
        świecie jazzu. Chcesz wiedzieć ile płyt nagrał np. Toots Thielman? Albo nie,
        nie powiem Ci, bo byś sie przeraził... Pozdrawiam serdecznie smile
        • munky Re: Jopek/Metheny 19.10.02, 19:56
          Gość portalu: Kleo napisał(a):

> munky napisał:
          >
          > > Gość portalu: ja napisał(a):
          > >
          > > > Co myslicie o plycie Jopek/Metheny? Dla mnie to rewelka !!!!
          > >
          > > Skąd wiesz czy to będzie "rewelka", płyty przecież jeszcze nie nagrali. Je
          > śli
          > > chodzi o P.Metheny to sie nie obawiam, niestety pewne obawy mam co do pani
          >
          > > Jopek.
          > > A swoja drogą to ostatnio ze Sweet Noise, teraz Pat, kto następny w kolejc
          > e??
          > > DJ Red???
          >
          > Kolego drogi, chyba nikłe masz pojęcie o nagrywaniu płyt, przynajmniej tych w
          > świecie jazzu. Chcesz wiedzieć ile płyt nagrał np. Toots Thielman? Albo nie,
          > nie powiem Ci, bo byś sie przeraził... Pozdrawiam serdecznie smile

Kolego drogi(koleżanko droga?)
          Mnie jest mało rzeczy w stanie przerazić, nie wiem skąd wnioski ze mam nikle
          pojęcie o nagrywaniu płyt, nie interesuje mnie raczej ile płyt nagrał Toots
          Thielman, nie wiem co takiego dziwnego widzisz w mojej wypowiedzi, ale mimo
          wszystko pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Jacun Re: Jopek/Metheny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 22:58
        munky napisał:

> Gość portalu: ja napisał(a):
        >
        > > Co myslicie o plycie Jopek/Metheny? Dla mnie to rewelka !!!!
        >
        > Skąd wiesz czy to będzie "rewelka", płyty przecież jeszcze nie nagrali. Jeśli
        > chodzi o P.Metheny to sie nie obawiam, niestety pewne obawy mam co do pani
        > Jopek.
        > A swoja drogą to ostatnio ze Sweet Noise, teraz Pat, kto następny w kolejce??
        > DJ Red???

No ja juz to slyszalem - to, co nagrali. i to chyba jest rewelka !!! A jakie
        masz obawy co do pani Jopek. On ja naprawde wybral - zrobil PIERWSZA PLYTE Z
        WOKLALISTKA !!!To chyba cos znaczy.

A muzyke naprawde zrobili przepiekna...
        • munky Re: Jopek/Metheny 22.10.02, 11:28
          Gość portalu: Jacun napisał(a):

> munky napisał:
          >
          > > Gość portalu: ja napisał(a):
          > >
          > > > Co myslicie o plycie Jopek/Metheny? Dla mnie to rewelka !!!!
          > >
          > > Skąd wiesz czy to będzie "rewelka", płyty przecież jeszcze nie nagrali. Je
          > śli
          > > chodzi o P.Metheny to sie nie obawiam, niestety pewne obawy mam co do pani
          >
          > > Jopek.
          > > A swoja drogą to ostatnio ze Sweet Noise, teraz Pat, kto następny w kolejc
          > e??
          > > DJ Red???
          >
          > No ja juz to slyszalem - to, co nagrali. i to chyba jest rewelka !!! A jakie
          > masz obawy co do pani Jopek. On ja naprawde wybral - zrobil PIERWSZA PLYTE Z
          > WOKLALISTKA !!!To chyba cos znaczy.
          >
          > A muzyke naprawde zrobili przepiekna...

Obawy mam tylko i wyłącznie muzyczne, nie wiem może tym razem będzie inaczej,
          ale dotychczas Jopek nie była dla mnie autentyczna w tym co robiła, nie była
          dla mnie to(to słowo robi furore w tym wątkusmile) rewelka.
          A poza tym abstrahując od jej dokonań muzycznych, jak ktoś występuje w
          reklamach to traci wiele w oczach, przynajmnej moich
          pzdr
          • Gość: soso syndrom AMJ IP: 195.41.66.* 22.10.02, 12:22
            Widac w tej dyskusji mase emocji. A to sie dziewcze wdzieczy a to reklamuje
            cukier a to sie sprzedaje coraz to innym, nazwijmy ich tak, artystom. A wiadomo
            o co chodzi. Jak nie widomo o co chodzi to chodzi o sex smile
            Podoba sie wam dziewczynka i tyle - stad roj pieskow za suczka goni i
            poszczekuje.

pzdrw

soso
            • munky Re: syndrom AMJ 22.10.02, 12:27
              no tak, zostałem rozszyfrowany, strasznie podoba mi się pani Jopek, od zawsze
              się w niej podkochiwałem. W koło tyle pięknych kobiet, ale nie, ja wole słodką
              AMJsmile))
              Nawiasem mówiąc jeżeli napisze że w czymś nie pasuje mi muzycznie A.Franklin
              też zostane podejrzany o to że mnie kręci??smile
              pzdr
              • Gość: soso Re: syndrom AMJ IP: 195.41.66.* 22.10.02, 15:19
                Aretha Franklin nie moze sie nie podobac wiec nie ma problemu.

Z AMJ jest problem bo jest kokietka smile a nie dlatego, ze sie nie podoba.
                Raczej sie podoba smile

pzdrw

soso
                • munky Re: syndrom AMJ 22.10.02, 19:08
                  a widzisz, to słówko "raczej" dużo tutaj zmienia...
                  pzdr
                  • Gość: Kleo do munky IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 12:05
                    Munky Drogi, w moim liście o nagrywaniu o płyt chodziło mi o to, że zrozumiałam
                    Ciebie, że dziwisz się, że można nagrywać z tyloma wykonawcami (przepraszam za
                    składnię). Być może źle zrozumiałam sens Twojej wypowiedzi. Jeśli tak to
                    przepraszam. Pozdrawiam serdecznie- Kleo
                    • munky Re: do Kleo 23.10.02, 18:47
                      no to chyba mamy tu do czynienia z nieporozumieniemsmile
                      nie dziwiłem się, że AMJ nagrywa z tyloma wykonawcami, to jest dla mnie jak
                      najbardziej zrozumiałe i sam znam wiele takich przypadków...
                      jedyne co mnie zastanowiło to dobór tych artystów, bo wspólna piosenka z
                      zespołem metalowym(przynajmniej kiedys uważanym za taki) Sweet Noise a pare
                      tygodni później z Metheny. Oczywiście jest to tylko moje odczucie, może pani
                      Jopek lubi byc utożsamiana z wieloma stylami muzycznymi, nie wiem....
                      Tylko i wyłącznie mi chodziłosmile))
                      serdecznie pozdrawiam
                      • Gość: Kleo do munky IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 00:24
                        Munky. Tak, to rzeczywiście duża rozbieżność gatunkowa, ale z tego co wiem Ania
                        Jopek nie lubi szufladek i uwielbia eksperymentować, więc mnie akurat to nie
                        zdziwiło smile W każdym razie cieszę się, że się dogadaliśmy, pozdrawiam
                        serdecznie- Kleo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka