Gość: Meloman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:12 W poniedzialek w Warszawie zespol Big Cyc zaprezentowal swoj najnowszy hit "Moherowe Berety".Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theagata Re: Nowy Hit Big Cyca !!!!! 06.12.05, 19:41 Do ściągnięcia za free na stronie Antyradia. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Nowy Hit Big Cyca !!!!! IP: *.nyc.res.rr.com 15.12.05, 04:19 witam... A ja przyznam sie szczerze, ze jestem zawiedzona poczuciem humoru narodu polskiego... Bo jak dla mnie ten kawalek, jak i oficjalna strona Big Cyca to zenada, na rowni z autentycznymi dokonaniami Radia Maryja... nie wiedzialam, ze tak wiele osob smieje sie z tych prostych rymow, ktore zapewne kilkunastoletnie dziecko byloby w stanie wymyslic... czy nie ma juz inteligentniejszej formy wyrazu, by skrytykowac rzeczywistosc spoleczno-polityczna w Polsce??? jak posluchalam tego kawalka szczerze sie zasmucilam, bo ani to nie jest dla mnie smieszne, ani madre, po prostu takie NIC... miedzy Radiem maryja a artystycznymi dzialaniami zespolu Big Cyc stawiam znak rownosci... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: Nowy Hit Big Cyca !!!!! IP: *.chello.pl 22.12.05, 13:53 A dla mnie jest to śmieszne. Poczytaj sobie Norwida 24online.panoramainternetu.pl/articles/aktualnosci_gorace/406061/ Odpowiedz Link Zgłoś